ÇoooOk ACİLLLLL YARDIM 6600. ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevimli_sevimli

Üye
    Konu Sahibi
ÇoooOk ACİLLLLL YARDIM 6600. ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN
Öncelikle teşekürler... şimdi tlfna blutoot ile bi msj geldi mal gibi kabul ettik sonra tlfn kapanıp açıldı kendi kendine msj fln gönderio anlamadım *+7370* fln hepsini denedim olmuo bi yardım .....:(:(:vur

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş bide hard formatı dene Teli kapat sonra Yıldız>3>yes>açma kapama tuşuna basılı tut ve telefon açılana kadarda hepsinden bırakma elini yaptıktan sonrada haber ver kardeşim ;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
evet bende n73e bu yöntemle format attım işe yarar

oceanss

oceanss

Üye
kardes banada oolmustu virüs girmiş tehlıkelı bi virüs...format at...

qwertycuma

qwertycuma

Üye
Kartı çıkar çabuukkk kontorler gidiyo:) tele format at kartta önemli şeyler yoksa format atarsın ok?

ekselans6767

ekselans6767

Üye
arkadaşlar doru sölüyor teli kapat yıldız 3 arama tusu yeşil hani bide telefonu açmaya bas formating... yazacağa kadar hepsine basılı tut temizlenir telefonun.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
ama bak hafıza kartına formatı müsaitsen telefondan çıkar bilgisayarda at tele hiç takma telede format at sonra kartı tak çalıştır sonra kart sorun olabilir ekstradan hafıza ya gir kartı formatlaya bas bide telefon format atsın bitti..

xkadir61

xkadir61

Üye
operatör logosunun olduğu yerde ''infected by comwarrior''yazıyormu?
cevabın evetse; comwarrior virüsü yedin demektir geçmiş olsun.

ubersoldier

Üye
kardes bütün formatları dene soft,hard. ve sonrada ayarlarda genel dil ayarlarına gir türkçeyi seç sonra tekrar başlatır sonra daha sonra da ayarlar dan orjinal ayarları yap .olu bana da oluyor ama düzeliyor.

mecay66

Üye
arkadaslar formata gerek yok anticomwarior adlı antivirus halleder format her zaman kullanılmaz en son caredir bulamnazsan yaz ekleyim

kosovali75

Üye
kardeş sanıyorum telin 6600 bu virüsü temizlemek için pc de kaspersky prosuna yada ugraşamam diyosan anti commwarrior prosunu tele yükle tarat hepsi bu kadar

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
biran önce yıldız 3 yes e bas yada hafıza kartını biçimlendir:oke:

--------------- Ekleme ---------------

olmazsa 73 70 yap:oke:

sevimli_sevimli

Üye
    Konu Sahibi
infected by com warior yazıo arkdaşlar daha öncede oldu ama 7370 yaptım bu virüs öküz gibi oturdu yha bide 3 yes yeşil tuşu deniyim çok saolun

pesimist_style

pesimist_style

Üye
valla direk çek formatı hem telefona hemde karta ondan sonra olmaz....Kesin Çözüm Yolu...

PRHACKX

PRHACKX

Üye
dosya yoneticisinden c:/recogs ce e:/recogs ve programs dosyalarını sil yeter format falan atmana gerek yok ayrıca e.c:/system/mail dosyalarını da silmeyi unutma

qwertycuma

qwertycuma

Üye
dosya yoneticisinden c:/recogs ce e:/recogs ve programs dosyalarını sil yeter format falan atmana gerek yok ayrıca e.c:/system/mail dosyalarını da silmeyi unutma

bazı virüsler var büyük ihtamalle bana bulaşandan onada bulaşmış sildirmiyo kendini: silmeye kalınca reset atıyo kendini yeniden yüklüyo

mhmtt

Üye
telefoncuya götür hiçbirsey işlemiyo bana da oldu 7 lira düzeldi genede sen bilirsin

willrock

willrock

Üye
altı üstü virüs girmiş amma büyükmüşsünüz olayı yani arkadaşlarımız yazdıklarını yaparsan virüsten eser kalmaz

nokiakolik

nokiakolik

Üye
abi ruslar nasıl virüs yapmış yaw...:@

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
en saglıklısı olarak telefona önce bi hard format at daha sonrada hafıza kartını biçimle sorun ortadan kalkıcaktır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt