najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
signed diyorum ama kontrol ettim siscontents ile imzalamış vatandaş bazen siscontents le imzalanan uygulamalar sertifika hatasıda verebiliyor bilginize. Yani unsigned da çıkabilir.
Signed olsa bile sistem dosyalarına erişiyor yüklerken dahili bileşen hatası v.s. verebilir.
Signed olsa bile sistem dosyalarına erişiyor yüklerken dahili bileşen hatası v.s. verebilir.
N8 yazmasa daha iyiymiş.Sonuçta symbian^3 de sadece n8 yok.paylaşım için
arkadaşın dediği gibi n8 yazmasa iyi olurmuş. sadece o yok. ama seninde dediğin gibi ona öncelik veriyorlar. olsun, ben e7 mi n8 e değişmem. paylaşım için teşekkürler.
herkesin telefonu kendine özeldir ve marka model farketmez o model onun için tektir beğenmiştir ki almıştır o telefonu. sen E7 nı N8 e değişmezsin ben N8 imi Galaxy SIII e değişmem gibigerçekten galaxy falan halt etmiş benim gözümde N8 im 10 numara ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. aslında bu sonuçta bi gif ve düzenlenebilir bende gif prosu var ama bu kaç parçadan oluşuyor bilmem bi bakarım olmazsa eğer çok uğraştırmayacaksa en çok kullanılan bütün modellerin ismini yazarım oraya Rica ederim.
ben teşekkür ederim kardeş ewet farkındayım
teşekkür ederim. zaten farketmişsindir senin paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum.
ben teşekkür ederim kardeş ewet farkındayımbu arada hem yaşıtız hem adaşız
- - - Eklendi - - -
E7 tamamdır kardeşbiraz point atayım mola daha sonra c6 yaparım.
rica ederim kardeş.
eyvallah kardeşim
nokia n8 yazanın dışında e7 ve c6 yazanda gelmiş.eklediğin için tekrarama niye c6-01 değil de c6
onları siz istediğiniz için ben yapıwerdim kardeş. c6-01 yazacaktım ama o boşluğa uzun geliyo ve biçimsiz görünüyo o yüzden böle yazdım ama olsun farketmez diyosan 01 lisinide yaparımseni mi kıracam. rica ederim
c6-01 olsa daha iyi olur.sana zahmet olmazsa
teşekkürler
bak bakalım olmuşmu
- - - Eklendi - - -
rica ederim
sen daha yenimi görüyon ben o gün yaptıydım
Harika olmuş.Eline Sağlık Abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?