Concord E97 Almayı Düşünüyorum Yorumlarınızı Bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

suldursun

Üye
Ben kullanıyorum ilk teredütlü aldım ama gerçekten güzel bir cihaz artıları fazla eksisi ise kamerası bence 2.0m pixel değil vega galiba kısaca Tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

bide mesaj larda Türkçe karekter var

sercan_009

Üye
s.a kardeşler ben concord t 828 almayı düşünüyorum nasıl bir telefon güsel mi çabuk bozulur mu ha bide aldıgım zaman paketinde neler var bi zahmet yazabilirseniz çoq teşkr edrim

liverpooltorres

Üye
suan ben kullanıyporum 3-4 ay oldu süper walla tavsiye edilir

kamercilekci

kamercilekci

Üye
kardeş dolia n97 kullanıyorum hem karizma özellikler 1 e 1 hem kalite garantili ama dolia olmasına dikkat tavsiye ederim

mitto92

Üye
kesinlikle tavsiye etmem daha bir ay oldu 3.kez teknik servise yolluyorum çok arıza yapıyor

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
---dostum e97 hakkaten çok şık ve güzel duruyor fakat kullanıma bağlı da olarak 5-6 ay sonra yavaş yavaş resmen dökülüyor telefon kuzenim ve ben almıştık onun telefonunda tuş takımı resmen dağıldı . Concord hakkaten ses ve tv olarak çok kaliteli çin malları arasında ama hala almamışsan e97 değilde e96 veya e98 öneririm onlar daha dayanıklı ve şık duruyor fiyat olarak hepsiburadada aynı ..

silkroa

Üye
:oke:Sakına sakın kimseye Çin malı telefon önermiyorum,Benq Simens E72 alın aynı fiyata daha iyi hem windows işletim 6.0 hem wifi var hem 2 mp kamera hem bluetooht hem jar destek daha ne olsun fiyatda 200-250 ytl civar,msj çekmesi çok rahat

OTRAN

Üye
bende aldım çok güzel bir telefon taqvsiye ederim:tv! çok güzel

eray67

Üye
arakdaşım ben Teknik Servis(GARANTİ) ye yolladım Telefon 2 aydan beri gelmedi Ve hala Bekliyorum Alacaksan Para ya Kıyacaksın samsung Nokia Gibi belirli ürünler alıcaksın ve bunlarında çin malı olmadıgına dikkat ediceksin bu çinliler herşeyi yapıyor tywan malları hepsi

mskoc

mskoc

Üye
hiç tavsiye etmem. çok sorun çıkardı. onun yerine samsung veya nokia alın.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bizim arkadaşta e97 kullanıyor.bi kere bile 0.facebook a giremedi...:D:D:D bilmiyorum.ama çin malı tavsiye etmem.egerki tv şart degilse 150 tl ye samsung e250 var.o da fena degildir.javası var.

xxejderxx

Üye
s.a arkadaşlar ben bi concord e95 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz hem telefon hakkında hem de concord servisleri malları hakkında? acill cevap yazarsanız sevinirim :)

Üst Alt