Concord E97 Almayı Düşünüyorum Yorumlarınızı Bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

secret3339

Üye
    Konu Sahibi
Concord E97 Almayı Düşünüyorum Yorumlarınızı Bekliyorum..
Selam arkadaşlar çift hatlı tv'li bir telefon alıcam.Yaklaşık bir aydır bu telefonları gerek internetten gerekse telefonculardan araştırıyorum.Hepsi burada.com da gördüğüm Concord E97 modeli çok hoşuma gitti.Fiyatıda uygun 210 ytl.Bu telefonu alanlardan 35 kişi hepsi buradaya yorum yapmış.35 yorumun neredeyse 33 ü çok iyi.Öncelikle şunu sormak istiyorum.Bu site güvenilir midir?Bu yorumlar gerçekmidir?Birde bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını benimle paylaşsın lütfen.Telefon resimde gördüğünüz telefondur.Link'te bu arkadaşlar buradan telefonu ve yorumları inceleyebilirsiniz.

Odysseus

Odysseus

Üye
Deniz merhaba. Visali arkadaşın dedikleri sanırım öylesine bir yorum. Söylediklerinin aksine cihazda java desteği var ve oyun program yükleme imkanına sahipsin. Yalnız bir konu var. Concord markası pek güvenilir olduğunu sanmıyorum. Bunun yerine Verson, Trident, TTN Mobile ya da Anycool markalarının aynı model ürünlerini tercih etmen yerinde olacaktır. Bu arada hepsiburada güvenilir alışveriş sunan kaliteli bir online alışveris sitesidir. Kredi kartınla ödeme yaparsın, ürün evine gelir, denersin ve taahhüt edilen özelliklerde ise onay verirsin ve paran satıcı hesabına geçer. Taahhüt edilen özelliklere sahip değilse ya da kutu içeriği eksik ise ürünü geri kargolayıp gönderirsin. Ben sıklıkla alışveriş yapıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye edebilirim. Saygılar.

secret3339

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim adem yorumun için.Visali arkadaş ne yazmış ki görmüyorum ben birşey.Valla hocam bu concord boyutlarında bana önerebileceğin bir model varmı?Bir de bu telefon hoşuma gitti.Nt magazalarında satılıyor.Wentto F71.Linkide budur :

Adem beni yanlış anlama ama sana güveniyorum.Mesajlarının bir çogunu okudum.Bu konu hakkında gerçekten bilgilisin.Şu konuyu 26 kişi okumuş bir tek sen cevap yazmışsın.Sağolasın.Ben tam olarak bir model arıyorum artık.Alıcam ama ne alacagıma karar veremiyorum.Senin kafanda kararlaştırdıgın modeller varmı?

Odysseus

Odysseus

Üye
Rica ederim arkadaşım. Şunu belirtmek isterim ki konular hakkında yorum yaparken mutlaka o cihazı kullanmış olmam gerekir ki kimseye yanlış bilgi vermeyeyim. Şimdi Concord marka olarak güven vermiyor açıkçası bana ama kullanmadım sana doğrudan ya da dolaylı elime geçen üç model söyleyeceğim. Verson VX99 u ben kullandım şimdi ablamda (hatta şu anda antenini gözüme sokmaya uğraşıyo televizyonu kullanmayı tarif edyorum da :) ) o kullanıyor. Gerçekten çok memnundum ama devamlı telefon değiştiririm ben hastalıktır biraz. Neyse diğer model My Phone'un bir modeli sanırım E71 di o da bakarım tam hatırlamıyorum. Onu da br polis abimize aldık özellikler aynı ama önemli bir artısı var MyPhone'un. Nokia 6300 la yan yana fotoğraf makinelerini çalıştırdım inan My Phone mükemmeldi. Gerçek 2.0 Mp kamera var. Verson'da 3.2Mp yazıyor ama değil. Diğer model de Trident E71. Yalnız bu cihazda java yok. Farkı bu. Mutlaka bu tip bir telefon istiyorsan bu üç modeli gördüm kullandım ve denedim. Sana birkaç tane de link vereyim. Artılarını eksilerini yazdım. Alttaki linkte telefonun videosunu çektim kendim. İzlersin. Hoşçakal

http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/verson-vx99-cin-mali-java-destekli-telefon-211628.html

http://www.maxicep.com/diger-cep-te...ulamali-kullanim-aciklamasi-video-217757.html

secret3339

Üye
    Konu Sahibi
Verson vx99 u inceledim.Güzel bir cihaza benziyor.Ama versona dairde internette pek bi bilgi bulamadım.Myphone'un şu cihazı hakkında ne düşünüyorsun adem?E71 modelinin kamerası 2 mp ise heralde bu da 2 mp dir.Ekranıda büyük güzel tv izlenir :)

Odysseus

Odysseus

Üye
T828de Java yok ama. Bir de 5 hoparlörlü görünüyor ama değil iki hoparlör var bunda. Diğerleri boş

ercan ua

Üye
al kardeş ben aldım çok memnunum

arda__20

Üye
bende var cok güzel valla tavsiye ederim sana

bicime

Üye
aradığım konu doğrultusunda bu linke geldim
wentto f71 java oyun yükleneblir mi jad, jar açılmadı
içinde 1 adet oyun var ancak başka oyunları çok denemelere rağmen yükleyemedik
teşekkürler

zeki aslan

Üye
Merhaba İstanbullu adem belliki Adıyamnlı Hakan arkadaşı başka markalara yönlendiriyorsun ki yanlışsın CONCORD E97 herevelazımda satılıyor güvenilir olduğundan elektroworld satılıyor güvenilir olduğundan adese diasa da satılıyro güvenilir olduğundan hepsiburada satılıyor ki en çok satılan telefondu bir ara gördüm wento veya diğer markalarla kıyaskanmaz firmanın bilgilerini istedim çift hatta iso 9001 belgesi ile çalışan tek firma o kadar güvenilir benden bu kadar tavsiye ederim

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba İstanbul'lu Zeki.

Çift hatta ISO 9001 belgesiyle çalışan tek firma olduğunu kanıtlar mısın !..

zeki aslan

Üye
ben kanıtlarımda işe yaramaz istesey firmayı benim gibi arar ister yoksa o zaman buradan konuşalım hata sitelerine gir var logosu baktım Kayseri ISO 9001 de çıktı AKTÜRK diye var

Odysseus

Odysseus

Üye
ISO belgesi olduğunu kanıtlarmısınız demedim, ISO belgesiyle çalışan tek firma olduğunu kanıtlarmısınız dedim !..

akinci_41

Üye
ZEKİ ARKADASIM SIRF SENIN İÇİN ÜYE OLDUM BENDEDE concord E97 VAR VE SORUNSUZ MSN KULLANIYORUM NASIL DERSEN PROGRAMI VAR TELDEN İNDİRIYORSUN KULLANDIĞIN HATTIN AYARLARINI SORUNSUZ YAP SONRA PROGRAMI VE ORDA OYUNLAR VAR ONLARIDA SORUNSUZ İNDİRP KULLANBILIYOSUN EĞER YAPAMASSAN MSN ADRESİM EKLE *********************************** oke yardımcı olurum bende çok aradım ama kurcaladım ve yaptım bu arada concord e97 gördüğüm çin tellerın içinde en harıkası hiç sorun yok şarjı olsun sağlamlığı olsun alınır telefon ben çok memmunum hepsiburada.com dan aldım şuankı fiyatı 188 tl felan bişe deil hemen alın derim pişman olmassınız msn çok iyi dediğim gibi yapamayan olursa eklesın beni

Yönetim: MSN üzerinden yardım taleplerine müsaade etmiyoruz...

dumurbey

Üye
Kardes bende de concord e98 var msn ve oyun yuklemeye calısıyorum ama bulamadım ayararını bana yardımcı olursanız cok sevınırım

aawasd123

Üye
akinci ben concord e97 aldim bu tele oyun java falan nasil yükleniyo biliyosan cwp yazabilirmisin tşkklr

excan12

Üye
dostlar cihaz cok guzel ama size sorum su benim bi hattim avea ve az cekiyo yani ayni yerde baska tel ile avea cekiyo sizde nasil bi denermisiniz belki benim cihazdadir garantisi var servisini de buldum izmirde

aawasd123

Üye
concord e97 nasıl oyun yükleniyo bilen yok mu...dolaşmadığım site kalmadı bulamadım nasıl bişi yapılcaksa bi cwp yazın lütttttfeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:) çoğu kişi arıyo bunu bulamıyo,netten araştıranların son kanaati bu,çözün bu sorunu:)

ulke

Üye
160.16 + kdv ye almıştım ben ozaman piyasanın çok altında idi ama alacaksan tavsiye ederim çok şık ve kullanılışlı bir tel

imirm.m

Üye
concord e97 aldım yaklaşık 2hafta oluyo,benim için teks orun msj yazmak :( türkçe karekteri yoktur.msjlarınız uzuyo ve yazmakta güçük çekiyorsunuz.

sesi gayet iyi.tek işlemci olduğu için bi hatla görüşme yaptığınızda diğeri kapalı görünüyor.
hepsiburada.com dan aldım,en uygun fiyat orada emin olun :)

bende oyun yükleyemiyenlerdenim malesef:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

concord e97 aldım yaklaşık 2hafta oluyo,benim için teks orun msj yazmak :( türkçe karekteri yoktur.msjlarınız uzuyo ve yazmakta güçük çekiyorsunuz.

sesi gayet iyi.tek işlemci olduğu için bi hatla görüşme yaptığınızda diğeri kapalı görünüyor.
hepsiburada.com dan aldım,en uygun fiyat orada emin olun :)

bende oyun yükleyemiyenlerdenim malesef:hmmm

Üst Alt