secret3339
Üye
Concord E97 Almayı Düşünüyorum Yorumlarınızı Bekliyorum..
Selam arkadaşlar çift hatlı tv'li bir telefon alıcam.Yaklaşık bir aydır bu telefonları gerek internetten gerekse telefonculardan araştırıyorum.Hepsi burada.com da gördüğüm Concord E97 modeli çok hoşuma gitti.Fiyatıda uygun 210 ytl.Bu telefonu alanlardan 35 kişi hepsi buradaya yorum yapmış.35 yorumun neredeyse 33 ü çok iyi.Öncelikle şunu sormak istiyorum.Bu site güvenilir midir?Bu yorumlar gerçekmidir?Birde bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını benimle paylaşsın lütfen.Telefon resimde gördüğünüz telefondur.Link'te bu arkadaşlar buradan telefonu ve yorumları inceleyebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) o kullanıyor. Gerçekten çok memnundum ama devamlı telefon değiştiririm ben hastalıktır biraz. Neyse diğer model My Phone'un bir modeli sanırım E71 di o da bakarım tam hatırlamıyorum. Onu da br polis abimize aldık özellikler aynı ama önemli bir artısı var MyPhone'un. Nokia 6300 la yan yana fotoğraf makinelerini çalıştırdım inan My Phone mükemmeldi. Gerçek 2.0 Mp kamera var. Verson'da 3.2Mp yazıyor ama değil. Diğer model de Trident E71. Yalnız bu cihazda java yok. Farkı bu. Mutlaka bu tip bir telefon istiyorsan bu üç modeli gördüm kullandım ve denedim. Sana birkaç tane de link vereyim. Artılarını eksilerini yazdım. Alttaki linkte telefonun videosunu çektim kendim. İzlersin. Hoşçakal
türkçe karekteri yoktur.msjlarınız uzuyo ve yazmakta güçük çekiyorsunuz.