coken lumia flash atma anlatim

Sponsorlu Bağlantılar

nahid710

Üye
windows 7 driverler 64 bit yukludu.amma tel USB qosdukda tel hic acilmiyor format bile olmuyor bir turlu care bula miyorum
:vur

webkrali

Üye
ben indirdim navifirmden ama sonra nss pro da hataa veriyor . zero flash files diye ?

webkrali

Üye
teşekürler hocam. o zaman nokia care ile denemeye devam ediyim ama onu da yapamadım.

webkrali

Üye
evet offline da

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekran kilidi açıkken yani ana ekranı görüyorken usb'yi takıyorsunuz ama bilgisayar görmüyor mu?Şu an bağlı olan imaj mı bu?

webkrali

Üye
yok hocam tel çöktü de programmingden restore demem lazım telefonu takmadan once ama gordugunuz gibi progragramming ben de gri seçemiyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yok hocam tel çöktü de programmingden restore demem lazım telefonu takmadan once ama gordugunuz gibi progragramming ben de gri seçemiyorum.

Programming'in Gri olarak gelmesi sanırım sürüm farkından kaynaklanıyor.
Care Suite'in eski bir sürümünü indirip deneyin.
Ayrıca eski sürümü indirdikten sonra Lumia 800 kurtarma konusunda anlatıldığı gibi ürün listesinden farklı bir ürün seçin.
RM-817 gibi. (Yeni sürümdeki listede RM-817 yok?)
Farklı ürün seçilmesinin sebebi, Programming ve diğer özellikler ancak belli ürünlerde aktif konuma geliyor.
Ben son sürümdeki ürünlerin pek çoğuna bakıp denedim ama aktif olmuyor hiçbirinde.
Bazılarında Test özellikleri aktif oluyor ama Programming hepsinde pasif.

Yani eski sürüm Care Suite indirip bir deneyin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada sorunun kaynağı Windows 7 imiş sanırım.
Windows XP'de deneyince "Programming" aktif oluyormuş.

nejter76

Üye
    Konu Sahibi
teleefon aciliyormu hic acdiginda az da olsa titretme falan yada electrik

windows 7 driverler 64 bit yukludu.amma tel USB qosdukda tel hic acilmiyor format bile olmuyor bir turlu care bula miyorum
:vur

seydibeyy

Üye
Kardeş gönder bize haledelim 05497438667

Üst Alt