Haber Cok ama cok acil s6 aliyorum gir iceri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rom yükleyince ne olacak ? Olmayan özellikler mi eklenecek cihaza?
Milletin orjinalden bozma stabil olmayan rom larını kullanacagina root atıp cihazı rahatlatmak daha mantıklı
ben öylesine yazmıştım ama ciddiyse almissin açıklayım sana

akıllı duraklatma, akıllı kaydırma , ultra güç tasarrufu, yan tuş paneli, floating messages, dahasida var bilmiyorum şuan. tabiki bunlar yazılımsal özellik ama özellik sonuçta

Bir iki tane gereksiz özellik icin niye rom yükleyelim ki?
Bu arada saydığın özellikler zaten var.
Yanbarida 3. Parti uygulamalarla kullanabiliyoruz.

Grand 2 kullandım hala orjinal 1 yıl oldu
ben s3 almıştım en fazla 2 ay dayandım insan yeni şeyler keşfetmek istiyor

doğruyu söylemek gerekirse samsungun stock romlari bu halde kullanılmaz. optimized stock romlar daha mantıklı şu clean & stable yazanlardan (wanamlite, android revolution hd)

Bir iki tane gereksiz özellik icin niye rom yükleyelim ki?
Bu arada saydığın özellikler zaten var.
Yanbarida 3. Parti uygulamalarla kullanabiliyoruz.
ben s3 kullanıyorum bu arada.o gereksiz özellikler dediğin için heralde 2 bin küsür tl vermissin telefonuna

yada s6 alakda şanımız yürüsün edası ile

ben s3 kullanıyorum bu arada.o gereksiz özellikler dediğin için heralde 2 bin küsür tl vermissin telefonuna

yada s6 alakda şanımız yürüsün edası ile
Yok yanlış anlamışsın o özellikler için aldım elefonu hergün bu özelliklerini kullanıyorum cihazın muhteşem özellikler ve kimsede yok havam 1500 süper bir his

Tepkiler: baskahmet ve onurcngzhn34
    Konu Sahibi
Şarjı su gibi gidio valla

Konu Sahibi
Televizyon kumandası nerde bunun

Bahadır hocam sen nereden aldın cihazı ? Bende almayı düşünüyorum iPhone 6, G4 ve bunun arasında kaldım hepsiburada'nın kampanyası ile 2750 tl. G4'üde bilemedim ekran büyük ama arayüz hoşuma gitti baya

Ben telefon satan bi dükkandan aldım ama internette 2150 ye bulunuyor şu anda s6
LG cihazları benim hoşuma gitmiyor ben olsam iphone tercih ederdim.

Eninde sonunda 6 alican fazla kasma

Tepkiler: Bahadir_fb
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...