Telefon Tavsiyesi Çok Acil Telefon Önerisi Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Telefon Önerisi Lazım
Arkadaşlar yaza doğru telefon almayı düşünüyorum.Şuan Blackberry Curve 9320 kullanıyorum.
Lanet olsun benim için çok büyük pişmanlık oldu açıkcası. :D

Yeni alıcağım telefonda birinci önceliğim kamera, oyun-uygulama performansı ve beni uzun süre götürebilecek bir cihaz olmalı.Ekran büyüklüğü bu kadarda önemli değil.

Herneyse arkadaşlar, İOS telefon almayı düşünüyordum.Çünkü Android'de kasmalar falan çok kötü hissettiriyor açıkcası o kadar para verince.Ama LG G2 bi istisna galiba incelemelerden öyle görünüyor.

Yani LG G2, Iphone 5c arasında kaldım, belki param artarsada bu 2 seçeneğin arasına Iphone 5s'de katılabilir.Sizce hangi cihaz istediğim özelliklere uyuyor?Hangisini almalıyım.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bana göre iphone 5s

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

furkan4045

Üye
Ekran sorun olmaz diyorsan tabikide 5s ama yazın bir çok telefon tanıtılacaktır fikrin değişebilir bence almaya yakın konu açmalısın :ok2:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
5s olmasa g2 mi 5c mi ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Alabiliyosan 5S. Alamazsan androidin kasmasından korkuyosan nexus 5 ede bakabilirsin androidin iphone udur. Kasma falan yaşamazsın hiç.

maxirabit

maxirabit

Üye
g2

tatar1926

Üye
Arkadaşlar yaza doğru telefon almayı düşünüyorum.Şuan Blackberry Curve 9320 kullanıyorum.
Lanet olsun benim için çok büyük pişmanlık oldu açıkcası. :D

Yeni alıcağım telefonda birinci önceliğim kamera, oyun-uygulama performansı ve beni uzun süre götürebilecek bir cihaz olmalı.Ekran büyüklüğü bu kadarda önemli değil.

Herneyse arkadaşlar, İOS telefon almayı düşünüyordum.Çünkü Android'de kasmalar falan çok kötü hissettiriyor açıkcası o kadar para verince.Ama LG G2 bi istisna galiba incelemelerden öyle görünüyor.

Yani LG G2, Iphone 5c arasında kaldım, belki param artarsada bu 2 seçeneğin arasına Iphone 5s'de katılabilir.Sizce hangi cihaz istediğim özelliklere uyuyor?Hangisini almalıyım.
Batarya ve performans bence lg g2

berkoto38

berkoto38

Üye
paranı çöpe atma 5c alıp ya g2 al ya z1 yada z2

sencer_42

Üye
G2 al

ArMaGeDdOn_87

Üye
yaza doğru alcaksan eğer biraz daha bekleyip eylül ayında tanıtılcak olan yeni iPhone u almanı tavsiye ederim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Senin ihtiyaçlarını G2 karşılar.