fatihcan85
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabi ki olabilirde Amd sonradan patlak vermesin yani ben hiç amd kullanmadım işlemcim hep inteldi zaten değiştiremedim ama olur fiyatı da uygun olucaksa önerebilirsiniz tabi..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran kartı+ anakart+ işlemci = 680 tl geriye kalan parayada psu alırsınız
- - - Eklendi - - -
eskidendi onlar.Amd artık çok güçlü işlemcileri ucuza satıyor ve sorunsuzSenin sistemde işlemci iyi fakat bu seferde ekran kartın cacık. Ama dediğim sistemle oyunları high ayarlarda cok rahat oynarsın
Kardeşim Gayet Güzel Sistem Önermişsin Bu Sistemle Far Cry 3 , Bf3 , Crysis serisi , GTA IV , COD serisi gibi oyunları çok rahat hiç kasmadan oynayabilirmiyim ?
Zahmet olacak ama ben fazla anlamamda yardım edersen birde bu sistem beni kaç yıl idare eder ?
Oynarsın high ayarlarda üstelik. Ama psu yu kaliteli birşey al
Zahmet olacak ama ben fazla anlamamda yardım edersen birde bu sistem beni kaç yıl idare eder ?
tam diyecektim ram nerde yazmışsın
KArdeşim bu sisteme 4+4 ddr3 ram + kaliteli bir psu alırsan bence rahat 3 4 sene oyunları oynarsın güzel grafiklerle. Sonra yine götürür ama oyunalarda sıkıntı olur biraz.Oda ekran kartından dolayı.
tam diyecektim ram nerde yazmışsın
sistem yeterlidir alınabilir.
powerı 500watt seç yeter.
Ram'leri ben fazla bilmem ama bu olabilir mi ? Ram =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Psu =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
codegen ve high power eco liste dışı.
Ram evet uygun ama o psu nun bende 580 watt olanı var ve 500 watt anca güç veriyor. Buda olsun 420 watt versin. Ama verimsiz baska onereyım. Biraz daha para katman gerekecek
Bunlardan birisini alabilirsin. Birde hasana söyleyim o baksın.Psular hakkında fazla bilgim yok Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hasan sen iyi anlıyon psudan banada bulsana bi tane ama çok afilli birşey olmasın benim power helikopter gibi çalışıyosağlam elektrik vermediğinden parçalar sağlam çalışmıyo kim bilir belki dvd–rw hard disk ondan sorun yapıyordur kaç gündür nasıl uğraştığımı bir ben bir de sen biliyorsun zaten furkandan ramleride alacam şöyle benim sisteme göre ucuz yollu bir power öner bende alacam
senin iş kolaybi uyanayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?