Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
birde ram 4 gb asus her türlü daha üstün

ByKatre

ByKatre

Üye
paylaşınsiz bilgisayarlarda 4ten sonrası fazla diyorlar hocam ;)
abi zaten 1700-1800 liralık laptoptan daha iyisini bekleyemezsin :) ben bi canavar istiyorum diyosan 3000e çıkıcan :)
bunun işlemciyi ve fanı asusa taksak tamam :D
simdi bunu görünce düşünmeye başladım servis noktalarına nasıl bakıyoruz ;)msi nin yaygın ağı var mi ;)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
kardeşim yalnız öteki asusun ghzsi turbo boostla bile 2.6 oluyo baya bi farkeder gibi 4200m'e göre

ByKatre

ByKatre

Üye
kardeşim yalnız öteki asusun ghzsi turbo boostla bile 2.6 oluyo baya bi farkeder gibi 4200m'e göre
onu düşündüm bi de bütçe kısıtlı fazla fark eder mi ıngilizcem biraz kötü kardeş anlamadım ;) garanti nasıl olur falan ;)bu 1168 diğeri 1393 baya var ya değmez gibime geliyo.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen
ismail

ismail

Üye
onu düşündüm bi de bütçe kısıtlı fazla fark eder mi ıngilizcem biraz kötü kardeş anlamadım ;) garanti nasıl olur falan ;)bu 1168 diğeri 1393 baya var ya değmez gibime geliyo.
kelin merhem olayına döneriz ben kendim seçim yapamazdım o piti piti sayardım :)
Tabiki m daha üst
demek istediğimi anlamadın :) 4600u 4200m karşılaştırınca fark yok gibi nerdeyse ama aynı sürüm karşılaştırınca m çok daha farkediyo. buda performansı çokça etkiler gibi ama bende kararsızım :)

ByKatre

ByKatre

Üye
kelin merhem olayına döneriz ben kendim seçim yapamazdım o piti piti sayardım :)
Valla bütçe çok kısıtlı garanti ye bi bakayım olursa msi hoşuma gitti hiç gördünüz mu msi ıyi midir ;)

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Valla bütçe çok kısıtlı garanti ye bi bakayım olursa msi hoşuma gitti hiç gördünüz mu msi ıyi midir ;)
vAllah messevvimin msi arızalı çıktı o yüzden bu asusu aldı. ama bu hepsi kötü demek değildir sanırım. benim arkadaşta var abisinden kalma çalışıyo hala :D

ByKatre

ByKatre

Üye
hmm baktım bolu da servisi var ;)

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
demek istediğimi anlamadın :) 4600u 4200m karşılaştırınca fark yok gibi nerdeyse ama aynı sürüm karşılaştırınca m çok daha farkediyo. buda performansı çokça etkiler gibi ama bende kararsızım :)
Valla kullanmadan bilemeyiz ya hep rakamlarla olacak iş değil bu :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve -Börteçine-
ByKatre

ByKatre

Üye
şu anda fena aklıma yatmis durumda servise ıyi diyorlar dh de ;)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
abi zaten 1700-1800 liralık laptoptan daha iyisini bekleyemezsin :) ben bi canavar istiyorum diyosan 3000e çıkıcan :)
bunun işlemciyi ve fanı asusa taksak tamam :D
Hocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydm
Eger msi in servisinden bahsediyorsan servisi berbat. İki hafta önce aradim adam müzik açmış benimle konuşuyor o kadar vurdum duymazlar

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve -Börteçine-
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen