ismail
Üye
720m iyi sayılmaz bence diğeri ekran kartı olarak daha iyiydi sankibi de msi nin bolu ve amasya da servis var midir![]()
720m iyi sayılmaz bence diğeri ekran kartı olarak daha iyiydi sankibi de msi nin bolu ve amasya da servis var midir![]()
onu anladım da ne kadar fark ederIşlemci fark daha iyi fakat ekran karti daha kötü
arada 250 tl gibi fark var720m iyi sayılmaz bence diğeri ekran kartı olarak daha iyiydi sanki
abi zaten 1700-1800 liralık laptoptan daha iyisini bekleyemezsinNeyse artık hayirlisi hocamaldık kullanacağız mecbur.
ben bi canavar istiyorum diyosan 3000e çıkıcan
bunun işlemciyi ve fanı asusa taksak tamamonu anladım da ne kadar fark eder
arada 250 tl gibi fark var![]()

simdi bunu görünce düşünmeye başladım servis noktalarına nasıl bakıyoruzabi zaten 1700-1800 liralık laptoptan daha iyisini bekleyemezsinben bi canavar istiyorum diyosan 3000e çıkıcan
bunun işlemciyi ve fanı asusa taksak tamam![]()
onu anladım da ne kadar fark eder
arada 250 tl gibi fark var![]()
kardeşim yalnız öteki asusun ghzsi turbo boostla bile 2.6 oluyo baya bi farkeder gibi 4200m'e göreLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu düşündüm bi de bütçe kısıtlı fazla fark eder mi ıngilizcem biraz kötü kardeş anlamadımkardeşim yalnız öteki asusun ghzsi turbo boostla bile 2.6 oluyo baya bi farkeder gibi 4200m'e göreLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tabiki m daha üstkardeşim yalnız öteki asusun ghzsi turbo boostla bile 2.6 oluyo baya bi farkeder gibi 4200m'e göreLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kelin merhem olayına döneriz ben kendim seçim yapamazdım o piti piti sayardımonu düşündüm bi de bütçe kısıtlı fazla fark eder mi ıngilizcem biraz kötü kardeş anlamadımgaranti nasıl olur falan
bu 1168 diğeri 1393 baya var ya değmez gibime geliyo.
demek istediğimi anlamadınTabiki m daha üst
4600u 4200m karşılaştırınca fark yok gibi nerdeyse ama aynı sürüm karşılaştırınca m çok daha farkediyo. buda performansı çokça etkiler gibi ama bende kararsızım 
Valla bütçe çok kısıtlı garanti ye bi bakayım olursa msi hoşuma gitti hiç gördünüz mu msi ıyi midirkelin merhem olayına döneriz ben kendim seçim yapamazdım o piti piti sayardım![]()
vAllah messevvimin msi arızalı çıktı o yüzden bu asusu aldı. ama bu hepsi kötü demek değildir sanırım. benim arkadaşta var abisinden kalma çalışıyo halaValla bütçe çok kısıtlı garanti ye bi bakayım olursa msi hoşuma gitti hiç gördünüz mu msi ıyi midir![]()

Valla kullanmadan bilemeyiz ya hep rakamlarla olacak iş değil bukelin merhem olayına döneriz ben kendim seçim yapamazdım o piti piti sayardım
demek istediğimi anlamadın4600u 4200m karşılaştırınca fark yok gibi nerdeyse ama aynı sürüm karşılaştırınca m çok daha farkediyo. buda performansı çokça etkiler gibi ama bende kararsızım
![]()

Msi mişu anda fena aklıma yatmis durumda servise ıyi diyorlar dh de![]()
Hocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydmabi zaten 1700-1800 liralık laptoptan daha iyisini bekleyemezsinben bi canavar istiyorum diyosan 3000e çıkıcan
bunun işlemciyi ve fanı asusa taksak tamam![]()
Eger msi in servisinden bahsediyorsan servisi berbat. İki hafta önce aradim adam müzik açmış benimle konuşuyor o kadar vurdum duymazlarMsi mi
Lenovo istemedin ordaHocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydm
evetMsi mi
Biliyorm istemediğimi ondan pişman oldum'Lenovo istemedin orda