Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
evet bilgisayar fiyatına göre çok kaliteli önce lenovo alacaktım sonra vaz caydım asus alacağım :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
baya araştırdım pederi ıkna etmeye çalışıyorum taksit falan güvenilir oluyor mu banka kartı numarası falan ödeme nasıl kardeş. pc çok hoşuma gitti :)
ınşallah benim de :)
Merak etme site güvenilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorum :) hatta pc siparişini vermeden önce ara onlari söyle sana birde çanta hediye etsinler bana göndermişlerdi. Ama aynısını arkadaş aldı ona çanta gondermediler :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Merak etme site güvenilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorum :) hatta pc siparişini vermeden önce ara onlari söyle sana birde çanta hediye etsinler bana göndermişlerdi. Ama aynısını arkadaş aldı ona çanta gondermediler :)
Zaten çanta 5 lira yani bedava sayılır :)

ByKatre

ByKatre

Üye
evet bilgisayar fiyatına göre çok kaliteli önce lenovo alacaktım sonra vaz caydım asus alacağım :)
bugün baya baktım internette ya simdi gitsem teknosadan falan alsam freedos değil 270tl fazla üstüne birazcık daha pahalı yani bu bilgisayarı 1700den aşağı alamam tahmin ediyorum :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bugün baya baktım internette ya simdi gitsem teknosadan falan alsam freedos değil 270tl fazla üstüne birazcık daha pahalı yani bu bilgisayarı 1700den aşağı alamam tahmin ediyorum :)
Aynen oyle. benim aldigim pc 1700 liraydı. aynısı vatan bilgisayar da 2300 lira.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Aynen vatan bilgisayarda da öyle en iyisi freedos almak :)

ByKatre

ByKatre

Üye
hediye derken verirler mi yanında fare ve çanta istemeyi düşünüyorum daha ucuz simdi bi çanta 20den aşağı bi fare de 20den Aşağı olmaz herhalde :)
Yok hocam yav o kadar da kalitesiz degil di :)
5 tl ya çok ucuz çanta

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hediye derken verirler mi yanında fare ve çanta istemeyi düşünüyorum daha ucuz simdi bi çanta 20den aşağı bi fare de 20den Aşağı olmaz herhalde :)
Bak sağda seçenekler var çanta istiyor musunuz diye evet diyorsun +5 liraya çantayla berber geliyor :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
5 tl ya çok ucuz çanta
Hocam alırken sağ tarafta sana seçenek sunuyor pc nin yaninda ne istiyorsun diye oradan çanta ve fare ekliyorsun. Daha ucuza geliyor :) ama çantanın kalitesini bilemem.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
messevim yanında gelen çanta kaliteli mi

ByKatre

ByKatre

Üye
Hocam alırken sağ tarafta sana seçenek sunuyor pc nin yaninda ne istiyorsun diye oradan çanta ve fare ekliyorsun. Daha ucuza geliyor :) ama çantanın kalitesini bilemem.
olsun ya idare eder daha sonra alırım kendim sıkıntı olursa hele pc yi bi alayım peder beyi ıkna etmem lazım :)

ByKatre

ByKatre

Üye
bu led ekran yandan bakınca renk bozulması olur mu ips falan demişler :)