Enpatsu Shakugan
Üye
Benim yakında alacağım bilgisayarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1400 liraya nasıl bilgisayar![]()

Benim yakında alacağım bilgisayarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1400 liraya nasıl bilgisayar![]()

baya araştırdım pederi ıkna etmeye çalışıyorum taksit falan güvenilir oluyor mu banka kartı numarası falan ödeme nasıl kardeş. pc çok hoşuma gittiHocam o ekran kartının açamayacgi oyun yok sayilir piyasada. işlemcisi fiyatina göre süper . Ram de yeterli. Bende kaçırma.
ınşallah benim deBenim yakında alacağım bilgisayar![]()

Merak etme site güvenilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorumbaya araştırdım pederi ıkna etmeye çalışıyorum taksit falan güvenilir oluyor mu banka kartı numarası falan ödeme nasıl kardeş. pc çok hoşuma gitti
ınşallah benim de![]()
hatta pc siparişini vermeden önce ara onlari söyle sana birde çanta hediye etsinler bana göndermişlerdi. Ama aynısını arkadaş aldı ona çanta gondermediler 
Zaten çanta 5 lira yani bedava sayılırMerak etme site güvenilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorumhatta pc siparişini vermeden önce ara onlari söyle sana birde çanta hediye etsinler bana göndermişlerdi. Ama aynısını arkadaş aldı ona çanta gondermediler
![]()

bugün baya baktım internette ya simdi gitsem teknosadan falan alsam freedos değil 270tl fazla üstüne birazcık daha pahalı yani bu bilgisayarı 1700den aşağı alamam tahmin ediyorumevet bilgisayar fiyatına göre çok kaliteli önce lenovo alacaktım sonra vaz caydım asus alacağım![]()

Yok hocam yav o kadar da kalitesiz degil diZaten çanta 5 lira yani bedava sayılır![]()

Aynen oyle. benim aldigim pc 1700 liraydı. aynısı vatan bilgisayar da 2300 lira.bugün baya baktım internette ya simdi gitsem teknosadan falan alsam freedos değil 270tl fazla üstüne birazcık daha pahalı yani bu bilgisayarı 1700den aşağı alamam tahmin ediyorum![]()
Aynen vatan bilgisayarda da öyle en iyisi freedos almakbugün baya baktım internette ya simdi gitsem teknosadan falan alsam freedos değil 270tl fazla üstüne birazcık daha pahalı yani bu bilgisayarı 1700den aşağı alamam tahmin ediyorum![]()

hediye derken verirler mi yanında fare ve çanta istemeyi düşünüyorum daha ucuz simdi bi çanta 20den aşağı bi fare de 20den Aşağı olmaz herhaldeMerak etme site güvenilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorumhatta pc siparişini vermeden önce ara onlari söyle sana birde çanta hediye etsinler bana göndermişlerdi. Ama aynısını arkadaş aldı ona çanta gondermediler
![]()
5 tl ya çok ucuz çantaYok hocam yav o kadar da kalitesiz degil di![]()
Bak sağda seçenekler var çanta istiyor musunuz diye evet diyorsun +5 liraya çantayla berber geliyorhediye derken verirler mi yanında fare ve çanta istemeyi düşünüyorum daha ucuz simdi bi çanta 20den aşağı bi fare de 20den Aşağı olmaz herhalde![]()

birazcık kaçak oluyo sistem ama hak oluyor mu acaba .eheAynen vatan bilgisayarda da öyle en iyisi freedos almak![]()
Hocam alırken sağ tarafta sana seçenek sunuyor pc nin yaninda ne istiyorsun diye oradan çanta ve fare ekliyorsun. Daha ucuza geliyorhediye derken verirler mi yanında fare ve çanta istemeyi düşünüyorum daha ucuz simdi bi çanta 20den aşağı bi fare de 20den Aşağı olmaz herhalde
5 tl ya çok ucuz çanta
ama çantanın kalitesini bilemem.dikkatimi çektiBak sağda seçenekler var çanta istiyor musunuz diye evet diyorsun +5 liraya çantayla berber geliyor![]()

olsun ya idare eder daha sonra alırım kendim sıkıntı olursa hele pc yi bi alayım peder beyi ıkna etmem lazımHocam alırken sağ tarafta sana seçenek sunuyor pc nin yaninda ne istiyorsun diye oradan çanta ve fare ekliyorsun. Daha ucuza geliyorama çantanın kalitesini bilemem.

Hakikaten bende çok düşünmüşümdür. Haklarina giriyor muyuz bu gavurlarn diyebirazcık kaçak oluyo sistem ama hak oluyor mu acaba .ehe
Ben zor ikna ettim pederiolsun ya idare eder daha sonra alırım kendim sıkıntı olursa hele pc yi bi alayım peder beyi ıkna etmem lazım![]()

aynen ben masaüstü nü ılk aldığımda xp vardı sonra w7 geçtim hala kaçak w8 varHakikaten bende çok düşünmüşümdür. Haklarina giriyor muyuz bu gavurlarn diye