messevim
Üye
Allah razi olsunHayırlı olsun o zaman![]()

Allah razi olsunHayırlı olsun o zaman![]()

Bende asus alacağım az kaldıAllah razi olsun![]()

Hangi modelini pekiBende asus alacağım az kaldı![]()

Bu modelHangi modelini peki![]()
Benim aldigim ile aralarında fazla bir fark yok . Fiyati da bence çok iyi . Simdi den hayırlı olsunBu model
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

EyvAllah. Evet seninkinın 2 alt modeli diyebilirizBenim aldigim ile aralarında fazla bir fark yok . Fiyati da bence çok iyi . Simdi den hayırlı olsun![]()
. Biraz da pedere ve dolara bağlı tabi.Dün ogle ben sipariş verirken benim pc yi fitrati 1769 liraydı aksam baktım 1853 lira olmuş . Hiç belli olmuyor bu doların işiEyvAllah. Evet seninkinın 2 alt modeli diyebiliriz. Biraz da pedere ve dolar bağlı tabi.

Dün 2.14 liradı simdi 2.13lira 1 kuruş bile baya fark ediyor.Dün ogle ben sipariş verirken benim pc yi fitrati 1769 liraydı aksam baktım 1853 lira olmuş . Hiç belli olmuyor bu doların işi![]()
AynenDün 2.14 liradı simdi 2.13lira 1 kuruş bile baya fark ediyor.
EyvAllah kardesimHocam sevindim adınademekki pc sorunluymuş. inşAllah yeni alacağın iyi olur
![]()
peki yeni aldigim asus nasil sence?Ben De Pcdepo dan Almayı Düşünüyorum Bi Sıkıntı olursa Nasıl YolluyoruzArkadaslar iki ay önce pcdepo dan msi marka laptop almıştım. Ama o arızalı çıktı servise gönderdim değişim kararı çıktı. Yalnız pcdepo da benim aldigim aynı model den stoklar da kalmamış. Dilersem aynı özellikli başka bir laptop siparisi verebilirmişim.
Bu yüzden en fazla 1850 lira (eski aldığım pc faturası bu kadardı) laptop tavsiyesi olan varsa düşüncelerini alabilirim.
Öncelikle ısınma problemi olmayacak tasarımı zarif olacak.
Öncelikli markalar: asus ,msi, toshiba ve dell.
Önerilerinizi yalnızcaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesi üzerinden verin lutfen.

Aldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.Ben De Pcdepo dan Almayı Düşünüyorum Bi Sıkıntı olursa Nasıl Yolluyoruz![]()
Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yokAldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.
Geldimi bilgisayarınAldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.
Yok. Pc ile servis ilgileniyor pcdepo değil.Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yok
Gelmis ama ben yayla da olduğum için gidip alamadim. Pazartesi alırım kismetseGeldimi bilgisayarın
Tamam aldığın zaman buraya inceleme yaparsınGelmis ama ben yayla da olduğum için gidip alamadim. Pazartesi alırım kismetse

Hocam o ekran kartının açamayacgi oyun yok sayilir piyasada. işlemcisi fiyatina göre süper . Ram de yeterli. Bende kaçırma.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1400 liraya nasıl bilgisayar![]()