Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Benim aldigim ile aralarında fazla bir fark yok . Fiyati da bence çok iyi . Simdi den hayırlı olsun:)
EyvAllah. Evet seninkinın 2 alt modeli diyebiliriz :) . Biraz da pedere ve dolara bağlı tabi.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah. Evet seninkinın 2 alt modeli diyebiliriz :) . Biraz da pedere ve dolar bağlı tabi.
Dün ogle ben sipariş verirken benim pc yi fitrati 1769 liraydı aksam baktım 1853 lira olmuş . Hiç belli olmuyor bu doların işi :)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Dün ogle ben sipariş verirken benim pc yi fitrati 1769 liraydı aksam baktım 1853 lira olmuş . Hiç belli olmuyor bu doların işi :)
Dün 2.14 liradı simdi 2.13lira 1 kuruş bile baya fark ediyor.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
ismail

ismail

Üye
Hocam sevindim adına :) demekki pc sorunluymuş. inşAllah yeni alacağın iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
ByKatre

ByKatre

Üye
Arkadaslar iki ay önce pcdepo dan msi marka laptop almıştım. Ama o arızalı çıktı servise gönderdim değişim kararı çıktı. Yalnız pcdepo da benim aldigim aynı model den stoklar da kalmamış. Dilersem aynı özellikli başka bir laptop siparisi verebilirmişim.

Bu yüzden en fazla 1850 lira (eski aldığım pc faturası bu kadardı) laptop tavsiyesi olan varsa düşüncelerini alabilirim.

Öncelikle ısınma problemi olmayacak tasarımı zarif olacak.

Öncelikli markalar: asus ,msi, toshiba ve dell.

Önerilerinizi yalnızca sitesi üzerinden verin lutfen.
Ben De Pcdepo dan Almayı Düşünüyorum Bi Sıkıntı olursa Nasıl Yolluyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben De Pcdepo dan Almayı Düşünüyorum Bi Sıkıntı olursa Nasıl Yolluyoruz :)
Aldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.

ByKatre

ByKatre

Üye
Aldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.
Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yok

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Geldimi bilgisayarın

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yok
Yok. Pc ile servis ilgileniyor pcdepo değil.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
1400 liraya nasıl bilgisayar :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
1400 liraya nasıl bilgisayar :)
Hocam o ekran kartının açamayacgi oyun yok sayilir piyasada. işlemcisi fiyatina göre süper . Ram de yeterli. Bende kaçırma.