-Heisenberg-
Üye
çünkü asusun çekirdek sayısı 2+2 (sanal çekirdek) lenovo 4+4(sanal çekirdek)Peki merak ettim. Aralarında yaklaşık 80 lira fiyat farkı var. Normal de asus lar daha pahalı olur. Hemen Hemen aynı özellikte olmalarına rağmen asus daha ucuz?
Benim aldigim 2 çekirdek ve + 2 de sanal çekirdek varmis. bu sanal ne işe yarıyorsa bilememu kaç çekirdek. tek veya çiftse mqye göre performası düşer
hiç anlamam bende bundan benim pcde çift çekirdekliBenim aldigim 2 çekirdek ve + 2 de sanal çekirdek varmis. bu sanal ne işe yarıyorsa bilemem
Ht teknolojisi denir. Çift çekirdek gibi çalışır.Benim aldigim 2 çekirdek ve + 2 de sanal çekirdek varmis. bu sanal ne işe yarıyorsa bilemem
Tabiki m'ler u'lara göre daha iyi lakin asus m koymuyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki sonuca göre 4200m performansta daha iyi
hiç anlamam bende bundan benim pcde çift çekirdekli
en iyisi mq değil mi 4 çekirdekli olanHt teknolojisi denir. Çift çekirdek gibi çalışır.
Tabiki m'ler u'lara göre daha iyi lakin asus m koymuyor.
Aynen öyle.en iyisi mq değil mi 4 çekirdekli olan
o zaman u'nun neden ucuz olduğu belliAynen öyle.
Valla dh'da bir arkadaş battlefielt 3 full grafikte oynadığnı söylemiş ayrıca youtubeda videoları var. Demek ki u o kadar da kötü değil.bu u da bişi var arkadaş günlük kullanımda değil ama oyun çizim vslerde biraz eksik kalıyo sanırım.
o zaman u'nun neden ucuz olduğu belli
ghz farkı işte m çift çekirdek ama 2.4 ghz u 4 çekirdek ama 1-8 ghz buda oyun vs ağır programlarda performans farkı yapıyom ıle u farkı nedir
eee simdi benim verdiğim bilgisayarda u ışlemci 2 çekirdek kötü mu yawghz farkı işte m çift çekirdek ama 2.4 ghz u 4 çekirdek ama 1-8 ghz buda oyun vs ağır programlarda performans farkı yapıyo
M'ler mobilite işlemcidir U'lardan daha iyidir u'lar düşük güçte çalışır m'ler ise yüksekm ıle u farkı nedir
ama dostum 4700 mq ile 4600u pc arasında 700 liradan fazla fark var diğer özellikler aynı oluncaValla dh'da bir arkadaş battlefielt 3 fu ll grafikte oynadığnı söylemiş ayrıca youtubeda videoları var. Demek ki u o kadar da kötü değil.
Oyun açtığında otomatik 3.0 ghz oluyor.ghz farkı işte m çift çekirdek ama 2.4 ghz u 4 çekirdek ama 1-8 ghz buda oyun vs ağır programlarda performans farkı yapıyo
m'e göre kötüeee simdi benim verdiğim bilgisayarda u ışlemci 2 çekirdek kötü mu yaw
Mq daha iyi tabi ama malesef asusun tüm işlemcileri uama dostum 4700 mq ile 4600u pc arasında 700 liradan fazla fark var diğer özellikler aynı olunca
evet diğeride 3.2 oluyoOyun açtığında otomatik 3.0 ghz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?