Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Üstad konuşmuş mesajın devamı 64bit le 128 bitin sadece saat hızları
farklı. aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları
olmazinceleyin Yardım - Nvidia Gt 740m? - MaxiCep

ByKatre

Üye
Anladım Bu Bit Olayını Otobanın Genişliği Gibi Ama Araba 150 Basıyorsa Bunu 2 Şeritli Yoldada 150 Basar, 4 Şeritli Yolda Da. %5'i Geçmez Diyorlar

Tepkiler: Enpatsu Shakugan

ismail

Üye
abi son önerdiğimiz pcnin biraz kötü çıkmasından sonra korkarak yorum yapıyorum işlemci hariç gayet güzel pc tek kafama takılan kısım işlemcinin U olması. aslına bakarsan U olması ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bi iki yerde karşıma çıkan yazılarda düşük voltajlı olduğu için önermemişlerdi. ama ekran kartına dencek bişi yok ram ve hdd de gayet yeterliler

Tepkiler: mehsevim
Anladım Bu Bit Olayını Otobanın Genişliği Gibi Ama Araba 150 Basıyorsa Bunu 2 Şeritli Yoldada 150 Basar, 4 Şeritli Yolda Da. %5'i Geçmez Diyorlar
Aynen öyle .64 bit ekran kartları güncel oyun oyunları rahatlıkla oynatır. Tabi bu güncel kartlarda geçerli. (740-840m) Düşük voltajli olmasının sebebi enerji tasarrufu + daha uzun şarj. Zaten gerektiğinde kendini yükseltiyor

Tepkiler: -Börteçine-

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hocam işlemci kötü mu yav ben az bir araştırdım dediğiniz gibi diğer işlemcileri göre U olması tasarrufuimiş. Acaba tasarruf yaparken performanstan gozle görülür bir şekilde düşüş yaşatir mi orasını merak ediyorum doğrusu.

ByKatre

Üye
o bilgisayarda 64 bit 740m var ıyi yani araba 250 basıyor çift şeritli yol olsun varsın

ismail

Üye
tamamda genede bi 2.4ün performansını veremez bence. ki 2.4ler turbo boostla 3.2 oluyo bu işlemci 3.0 oluyo. ama dediğim gibi tam farkını bilmiyom benchmarka bakmak lazım tam bilmiyorum bilenlere gelsin şu soruyu cevaplasın meraklıyız

Tepkiler: mehsevim

ByKatre

Üye
bu turbo boost içinde Var Değil Mi otomatik çalışıyor aslında asıl hızı turbo olan arada güç tasarrufu ıçin düşürüyo yanlış mi

Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-
Normal kullanmda farkı hissetmezsin ben başka bir asus kullandım arkadaşda işlemci aynı bilgisayar gayet hızlıydı

ByKatre

Üye
bilmiyorum benim düşündüğüm model farklı bunda nası