messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Doğrusu çok kaliteli degil. ben daha sonra hepsiburada.com dan içinde logitech m185 model kablosuz fare olan çanta dan aldim 49 lira ya. Gelen çanta kaliteliydi. fare de oyle. 1 yıl gidiyor fare 'nin pilimessevim yanında gelen çanta kaliteli mi
Ekran ips deil renk bozulması illa ki olacakbu led ekran yandan bakınca renk bozulması olur mu ips falan demişler
ben diyorum simdi alın ben sonra param olunca öderim diye araba aldı sıkışığım diyo ama pek soğuk bakmadıBen zor ikna ettim pederi
Adamlar senin yüzünden cennet e girecekaynen ben masaüstü nü ılk aldığımda xp vardı sonra w7 geçtim hala kaçak w8 var
Yav kredi kartına 9 taksit e bölsün aydan aya öder hissetmez bileben diyorum simdi alın ben sonra param olunca öderim diye araba aldı sıkışığım diyo ama pek soğuk bakmadı
fare yi falan kendim mi alsam kiDoğrusu çok kaliteli degil. ben daha sonra hepsiburada.com dan içinde logitech m185 model kablosuz fare olan çanta dan aldim 49 lira ya. Gelen çanta kaliteliydi. fare de oyle. 1 yıl gidiyor fare 'nin pili
Diğer özellikleri nasil?
Zaten 5 liraya o kadar olurDoğrusu çok kaliteli degil. ben daha sonra hepsiburada.com dan içinde logitech m185 model kablosuz fare olan çanta dan aldim 49 lira ya. Gelen çanta kaliteliydi. fare de oyle. 1 yıl gidiyor fare 'nin pili
ya ubuntu kullanayim diyorum ama windowssüz olmuyo yaAdamlar senin yüzünden cennet e girecekama bir sisteme o kadar para vermekte zoruma gidiyor
2 li boot etya ubuntu kullanayim diyorum ama windowssüz olmuyo ya
öyle dedim zaten bak baba yapma etme 155 liracıkYav kredi kartına 9 taksit e bölsün aydan aya öder hissetmez bile
sonuçta yine kaçak2 li boot et
Aynen. Bence hak geçmiyor çünkü kaçak dediğimiz sistemler microsoftun orjinal sitesinden alınıyorAdamlar senin yüzünden cennet e girecekama bir sisteme o kadar para vermekte zoruma gidiyor
2 li boot ne oluyor?2 li boot et
Taktın sende 5 lira yaZaten 5 liraya o kadar olur
açarken soruyo windows 7mi windows 8 mi bende öyle2 li boot ne oluyor?
2 işletim sistemi birden2 li boot ne oluyor?
Harddiski 2 ye bolup 2 ayri isletim sistemi kuruyon2 li boot ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?