Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
öyle ınşallah hayırlısı olur bilmiyorum

ByKatre

ByKatre

Üye
bakalım okulda olmuyo ya elimde 5800 bizim çömlere tablet verdiler ellerinde tablet ondan bundan istemek olmuyo ;)işin garip tarafı windows 7 560mb ram kullanıyo w8.1 400mb garip ya ;)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar ben Lenovo Z510 i7 4500MQ olanından istiyorum ama peder markacı biraz Lenovo hemen bozulur falan uğraştırır sonra bizi diyor. 2 seçenek arasında kaldım ikiside bu konuda geçmiş. Arada az bi fiyat farkı var. Asus X550LN XO007D i7 4500U diğer seçenek. İki laptopunda performansını çok iyi biliyorum benim sorunum kalitede sizce Lenovo nasıldır?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Arkadaşlar ben Lenovo Z510 i7 4500MQ olanından istiyorum ama peder markacı biraz Lenovo hemen bozulur falan uğraştırır sonra bizi diyor. 2 seçenek arasında kaldım ikiside bu konuda geçmiş. Arada az bi fiyat farkı var. Asus X550LN XO007D i7 4500U diğer seçenek. İki laptopunda performansını çok iyi biliyorum benim sorunum kalitede sizce Lenovo nasıldır?
Lenovo dandik marka değildir

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Çin malı falan ya, sizce bu iki üründen hangisini almalıyım? Birde bu Toshibaların neden hiç bir yerde FreeDos u yok ben FreeDos alacağımda PCDepodan sanırım.
Lenovo Ibmyi aldıktan sonra kaliteli modeller üretmeye başladı diye biliyorum. Şu anda dünyanin en büyük 4. Markası. Asus daha kaliteli tabitoshiba neden freedos satmıyor bilmiyorum

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Peki sizce yukarda belirttiğim modellerden hangisi kaliteyide göz önüne alırsak?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hem arada 200₺ fiyat farkı var. Asus u alıyorum o zaman. Çünkü hem kalite hem ekran kartı. Acaba aydınlatmalı klavye var mı? Asus ta? Hocam birde sen @messevim kullanabildin mi Asusu?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hem arada 200₺ fiyat farkı var. Asus u alıyorum o zaman. Çünkü hem kalite hem ekran kartı. Acaba aydınlatmalı klavye var mı? Asus ta? Hocam birde sen @messevim kullanabildin mi Asusu?
Aydınlatmalı klavye yok diye biliyorum hem lenovoda da yok

ByKatre

ByKatre

Üye
asus iyidır ;)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aydınlatmali klavye yok her iki modelde de. Hayir daha kullanmadim. Dilerseniz pazartesi gününe kadar bekleyin o zaman elime geçecek. İnceler detayları size iletirim.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ismail

ismail

Üye
eğer aldığın pc windows 8-8.1 değilse ilk başta biraz sorun olabiliyor. Mesela benim 7ydi 8.1e geçince usb3.0 portu 7deki kadar hızlı değildi ve wifi az bulup az çekiyodu biraz. Ayrıyetten bazı aparatlar olsun ek gereçler olsun win8e tam anlamıyla uyumlu değil. mesela bende bi wifi router var win7de bulduğu ağları 8.1de bulmuyo.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Evet ben bir kullanıcı yorumlarına bakarım sonra yarın incelerim iyice teknosada sonrada pcdepo dan siparişi veririm.
Aydınlatmali klavye yok her iki modelde de. Hayir daha kullanmadim. Dilerseniz pazartesi gününe kadar bekleyin o zaman elime geçecek. İnceler detayları size iletirim.
Tamam hocam unutmayın ama ;)
eğer aldığın pc windows 8-8.1 değilse ilk başta biraz sorun olabiliyor. Mesela benim 7ydi 8.1e geçince usb3.0 portu 7deki kadar hızlı değildi ve wifi az bulup az çekiyodu biraz. Ayrıyetten bazı aparatlar olsun ek gereçler olsun win8e tam anlamıyla uyumlu değil. mesela bende bi wifi router var win7de bulduğu ağları 8.1de bulmuyo.
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım şimdi ben FreeDosa W8.1 kurarsam sorun mu çıkacakmış?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben bir kullanıcı yorumlarına bakarım sonra yarın incelerim iyice teknosada sonrada pcdepo dan siparişi veririm.
Tamam hocam unutmayın ama ;)
Siz yine de bir bilgilendirme mesajı atın unutmayayim diye. Simdi ben pc yi görürüm dünyayı unuturum :)

ByKatre

ByKatre

Üye
msdn kurarsan sıkıntı olmaz kardeş ;) onlar orjinal sistem