ByKatre
Üye
7 yi silmemistim zaten 8 den hevesim kaçtı laptop alınca bol bol denerim ınşallahAynı seride olunca öyle gösteriyor bazen sen 7ye dön en iyisi
7 yi silmemistim zaten 8 den hevesim kaçtı laptop alınca bol bol denerim ınşallahAynı seride olunca öyle gösteriyor bazen sen 7ye dön en iyisi
Aynen7 yi silmemistim zaten 8 den hevesim kaçtı laptop alınca bol bol denerim ınşallah![]()

Alırsınız ya lazım nasi olsaöyle ınşallah hayırlısı olur bilmiyorum
Lenovo dandik marka değildirArkadaşlar ben Lenovo Z510 i7 4500MQ olanından istiyorum ama peder markacı biraz Lenovo hemen bozulur falan uğraştırır sonra bizi diyor. 2 seçenek arasında kaldım ikiside bu konuda geçmiş. Arada az bi fiyat farkı var. Asus X550LN XO007D i7 4500U diğer seçenek. İki laptopunda performansını çok iyi biliyorum benim sorunum kalitede sizce Lenovo nasıldır?
Çin malı falan ya, sizce bu iki üründen hangisini almalıyım? Birde bu Toshibaların neden hiç bir yerde FreeDos u yok ben FreeDos alacağımda PCDepodan sanırım.Lenovo dandik marka değildir
Lenovo Ibmyi aldıktan sonra kaliteli modeller üretmeye başladı diye biliyorum. Şu anda dünyanin en büyük 4. Markası. Asus daha kaliteli tabitoshiba neden freedos satmıyor bilmiyorumÇin malı falan ya, sizce bu iki üründen hangisini almalıyım? Birde bu Toshibaların neden hiç bir yerde FreeDos u yok ben FreeDos alacağımda PCDepodan sanırım.
Benim aldigim i al kardesim. Asus uPeki sizce yukarda belirttiğim modellerden hangisi kaliteyide göz önüne alırsak?
Asusun ekran kartı lenovodan iyi lenovonunda işlemcisi asusdan iyi ama bana kalırsa asus derimPeki sizce yukarda belirttiğim modellerden hangisi kaliteyide göz önüne alırsak?
Aydınlatmalı klavye yok diye biliyorum hem lenovoda da yokHem arada 200₺ fiyat farkı var. Asus u alıyorum o zaman. Çünkü hem kalite hem ekran kartı. Acaba aydınlatmalı klavye var mı? Asus ta? Hocam birde sen @messevim kullanabildin mi Asusu?
Aydınlatmali klavye yok her iki modelde de. Hayir daha kullanmadim. Dilerseniz pazartesi gününe kadar bekleyin o zaman elime geçecek. İnceler detayları size iletirim.Hem arada 200₺ fiyat farkı var. Asus u alıyorum o zaman. Çünkü hem kalite hem ekran kartı. Acaba aydınlatmalı klavye var mı? Asus ta? Hocam birde sen @messevim kullanabildin mi Asusu?
Tamam hocam unutmayın amaAydınlatmali klavye yok her iki modelde de. Hayir daha kullanmadim. Dilerseniz pazartesi gününe kadar bekleyin o zaman elime geçecek. İnceler detayları size iletirim.
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım şimdi ben FreeDosa W8.1 kurarsam sorun mu çıkacakmış?eğer aldığın pc windows 8-8.1 değilse ilk başta biraz sorun olabiliyor. Mesela benim 7ydi 8.1e geçince usb3.0 portu 7deki kadar hızlı değildi ve wifi az bulup az çekiyodu biraz. Ayrıyetten bazı aparatlar olsun ek gereçler olsun win8e tam anlamıyla uyumlu değil. mesela bende bi wifi router var win7de bulduğu ağları 8.1de bulmuyo.
Siz yine de bir bilgilendirme mesajı atın unutmayayim diye. Simdi ben pc yi görürüm dünyayı unuturumEvet ben bir kullanıcı yorumlarına bakarım sonra yarın incelerim iyice teknosada sonrada pcdepo dan siparişi veririm.
Tamam hocam unutmayın ama![]()

msdn kurarsan sıkıntı olmaz kardeşeğer aldığın pc windows 8-8.1 değilse ilk başta biraz sorun olabiliyor. Mesela benim 7ydi 8.1e geçince usb3.0 portu 7deki kadar hızlı değildi ve wifi az bulup az çekiyodu biraz. Ayrıyetten bazı aparatlar olsun ek gereçler olsun win8e tam anlamıyla uyumlu değil. mesela bende bi wifi router var win7de bulduğu ağları 8.1de bulmuyo.