Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

ByKatre

Üye
:hmm

ismail

Üye
abi kağı üzerinde ilk aldığın pc hepsini eziyodu ama sonuç kötü oldu. o lenovada işlemci olarak kesinlikle iyi ama ekran kartı olarakta kötü
Biliyorm istemediğimi ondan pişman oldum'
fani dünya pişman olmaya değmez yoksa pc konusunda en çok ben pişman olmalıydım :=)

asusun lenovoya göre ekran kartı daha iyi lenovonun da asusa göre işlemcisi daha iyi

Tepkiler: -Börteçine-

messevim

Üye
    Konu Sahibi
abi kağı üzerinde ilk aldığın pc hepsini eziyodu ama sonuç kötü oldu. o lenovada işlemci olarak kesinlikle iyi ama ekran kartı olarakta kötü
Haklisin. Valla artık gelsin bir deneyeym performans i nasil şu keratanin

ByKatre

Üye
bilmiyorum bütçe kısıtlı saat 1 kafa gitti. Hop tek tek tek le le le sakine

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: -Börteçine-, Enpatsu Shakugan ve ByKatre

ByKatre

Üye
Hadi Beyler Ben Kaçar Olsu Kardeş Tatmin Eder Seni O Bilgisayar Sıkıntı çekmezsin ya beni düşün daha pederi ıkna edemedim

Tepkiler: Enpatsu Shakugan, mehsevim ve -Börteçine-

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo yeter de artar bile ilk olarak bf3le dene eğer fu ll grafikte oynuyorsan diger oyunları haydi haydi oynarsın
Eski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdi insallah bu asus bu kadar ısınmaz

ismail

Üye
Eski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdi insallah bu asus bu kadar ısınmaz
onda taş gibi işlemci vardı ama bu da ona yakın çıkar inşAllah hem ekran kartıda iyi

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
onda taş gibi işlemci vardı ama bu da ona yakın çıkar inşAllah hem ekran kartıda iyi
Hocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdı ayrıca acaba bu asus un ekran karti acaba az da olsa işlemcinin performans eksikliğini giderir mi?

ismail

Üye

ben buna 1 yıl 8 ay önce 2000 lira verdim nasıl içim yanıyo bilemezsiniz

ismail

Üye
Hocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdı ayrıca acaba bu asus un ekran karti acaba az da olsa işlemcinin performans eksikliğini giderir mi?
night arkaşa katılıyorum yorum yok deneyince belli olacak

Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve mehsevim
asusun işlemcisi 15w da çalışıyor yani m'lere göre daha soğuk