ByKatre
Üye
:hmmHocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydm
Eger msi in servisinden bahsediyorsan servisi berbat. İki hafta önce aradim adam müzik açmış benimle konuşuyor o kadar vurdum duymazlar
abi kağı üzerinde ilk aldığın pc hepsini eziyodu ama sonuç kötü oldu. o lenovada işlemci olarak kesinlikle iyi ama ekran kartı olarakta kötüHocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydm
Eger msi in servisinden bahsediyorsan servisi berbat. İki hafta önce aradim adam müzik açmış benimle konuşuyor o kadar vurdum duymazlar
fani dünya pişman olmaya değmezBiliyorm istemediğimi ondan pişman oldum'
Haklisin. Valla artık gelsin bir deneyeym performans i nasil şu kerataninabi kağı üzerinde ilk aldığın pc hepsini eziyodu ama sonuç kötü oldu. o lenovada işlemci olarak kesinlikle iyi ama ekran kartı olarakta kötü
Oyun varmı deneyecekHaklisin. Valla artık gelsin bir deneyeym performans i nasil şu keratanin
Aynen. simdi lenova alsaydm diyecektim Keske asus alsaydim onun ekran karti daha iyi diye. İnsan oğlu isteasusun lenovoya göre ekran kartı daha iyi lenovonun da asusa göre işlemcisi daha iyi
Gelsin de bir adam akıllı değerlendirelim bilgisayarıAynen. simdi lenova alsaydm diyecektim Keske asus alsaydim onun ekran karti daha iyi diye. İnsan oğlu iste
Battlefield 3, crysis2, pes 11 12 13, sniperelite v2,gta4, cald of duty modrn 3 var yeter miOyun varmı deneyecek
Ohoo yeter de artar bile ilk olarak bf3le dene eğer full grafikte oynuyorsan diger oyunları haydi haydi oynarsınBattlefield 3, crysis2, pes 11 12 13, sniperelite v2,gta4, cald of duty modrn 3 var yeter mi
Eski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdiOhoo yeter de artar bile ilk olarak bf3le dene eğer fu ll grafikte oynuyorsan diger oyunları haydi haydi oynarsın
onda taş gibi işlemci vardı amaEski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdiinsallah bu asus bu kadar ısınmaz
Asus msia göre daha az ısınır benceEski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdiinsallah bu asus bu kadar ısınmaz
Hocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdıonda taş gibi işlemci vardı amabu da ona yakın çıkar inşAllah hem ekran kartıda iyi
Deneyip göreceğizHocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdıayrıca acaba bu asus un ekran karti acaba az da olsa işlemcinin performans eksikliğini giderir mi?
Biri alüminyum kasa diğeri plastik. Sanirim plastik daha çabuk ısınır.Asus msia göre daha az ısınır bence
night arkaşa katılıyorum yorum yok deneyince belli olacakHocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdıayrıca acaba bu asus un ekran karti acaba az da olsa işlemcinin performans eksikliğini giderir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?