Çok aciiilll Telefonun imeisi değişti???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
Çok aciiilll Telefonun imeisi değişti???
Arkadaşlar telefonumun hoparlöründe sıkıntı vardı. telefoncu yazılımdan demişti. forumdan en stabil çalışan ics romlarından birisini yüklemeye çalıştım yükledim de, telefon çok hızlandı güzel oldu ama sese çare olmadı..

Sese çare olmadığı gibide mobil ağa bağlanamıyor diyor. arama yapamıyor msj gönderemiyorum. imei'si de değişti telefonun nasıl oldu anlamadım.. ne yapmalıyım :(

----------Eklendi @ 15:07:25 ---------- Yazıldı @ 15:05:25 ----------

Telefonu kapattım açtım şimdide imei'de hiç bişi göstermiyor ne oldu buna yaw?

PriZm

PriZm

Üye
kardeş keşke ilk önce efs klasörünün backupunu alsaydın.ics romlarında genel bir sıkıntı bu.bende efs klasörünü geri yükleyerek çözdüm.

sende telefonu odinle flash layarak imeini geri getirebilirsin.

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
telefonun başına başka bi iş getirmek istemedim telefoncuya verdim orjinal yazılım yükleyecek :( inşallah çözülür. yardımcı olduğun için çok ama çok teşekkür ederim sonucu bildiririm.

----------Eklendi @ 17:08:01 ---------- Yazıldı @ 17:04:58 ----------

nasıl yaparım diye forumda 2-3 gündür araştırıyorum ics rom yükleme konsunda detaylı anlatımlar çok güzel lakin bu efs klasörürünün yedek alınması konusunda pek birşey görmedim. androide yeni geçtiğim için geçmişden bir tecrübeyede sahip değilim. olacağı varmış artık nasip diyelim ama keşke rom yükleme konulurunda bundan da bahsedilse çok güzel olur.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş aldığında kontrol et imei ni eğer senin imei nden farklı çıkarsa git kendi imei ni attır telefoncuya

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
Yani öyle yada böyle bunun çözümü var mıdır diyorsun kardeşim? benim kendi imei numaramı atabilir mi?? yedek falan almadık.

----------Eklendi @ 17:27:47 ---------- Yazıldı @ 17:26:54 ----------

öğrenciyim telefon susarsa benm için çok kötü olur. inşallah susmaz bi çözümü vardır dert ettiğim nokta bu.

RizeOnline

Üye
Telefoncular atabiliyor imei kendi imeini tekrar attır.

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
oncuya verdim, yazılım atacak.. inşallah çözülür bakalım. yrın gel dedi. sonucu yazarım. yaklaşık bi 40liraya mal oldu :(

umitsuha

Üye
    Konu Sahibi
2.3.3 versiyonu yüklenmş, turkcell rom yüklü sanırım ben pek anlamam ama açılışta falan turkcelle bağlan hayata falan diye reklam var. imei geri gelmiş. sorun sıkıntı yok şükür 35 liraya mal oldu..

PriZm

PriZm

Üye
geçmiş olsun.35 tl ye telefoncuya vermene gerek yoktu.burda yazacaklarımızı okusan kendinde yapardın ;)

mihmander

Üye
ustat,

bende de samsung s8500 var bada işletim sistemi yüklü
turkcell rom nasıl yükletebilirim.

yardımcı olurmusun??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt