Sago.Kaf-Kef
Üye
Coca Cola Kırmızı Kasa Kampanyası | Bilmeyenler için Anlatım + SS
Öncelikle Konuma Hoşgeldiniz
Anlatım ve SS'ler yani bu konu tamamen Bana aittir lütfen Alıntı yaparken isim Verin 
Şimdi konuya giriyorum; bu kampanya ne zaman başlamış bende bilmiyorum benimde haziranın başlarında haberim oldu Ben hediyemi aldım zaten ama başka şeylerde alabiliyorsunuz Seçenek bol
tamam şimdi anlatıyorum:
1-)Öncelikle
2-)Sonra Aynı siteye Giriş yapın
3-)Giriş yapar yapmaz Size bir Anket gelecek o anketi doldurun fazla uzun sürmez zaten siz anketi doldurunca sistem size otomatik 5 puan verecek.
4-)Nasıl puan kazanacağınızı Açıklayayım: kırmızı kapaklı kutu kolaların kapağının altındaki kodları Sağ üst köşedeki "Yeni Kod Gir" Butonuna Tıklayıp oraya girip girdiğiniz her kod sayesinde 3 puan kazanabilirsiniz..
5-)Sol üst tarafta "Coca Cola Dükkanı" diye bir link göreceksiniz (her zaman ordadır
) o linke tıkladığınızda Kaç puan Karşılığında Hangi Hediyeyi alabileceğiniz falan hepsi yazar oradan topladığınız puanlarla hediye alabilirsiniz ama istediğiniz ürünü almakta acele edin çünkü ürünler stoklarla sınırlıdır ve stoklar bitince tekrar yenilenmeyebiliyorlar..
Evet Artık Yazımın Sonuna geldim Ama Size yaklaşık iki hafta once aldığım hediyeyi göstereyim Şu anda Dükkanda yok ama tekrar yenilenirse almanızı tavsiye ederim zaten sadece 9 puan
Evet ben Kulak üstü kulaklık aldm ve gayet memnunum bikaç foto atayımda hava olsun
Foto 1::
Foto 2::
Foto 3::
Foto 4:: (Rèèl , BèqèN qèÇ)
Tamam bitti
Bütün konuyu telefondan yaptım inanın bana konuyu hazırlamam 1 saatten uzun sürdü
Bi sorununuz olursa bana sorabilirsiniz.. Bi Teşekkürü çok görmeyin Arkadaşlar o kadar Emek verdim...
Herkese iyi Forumlar.....
edit: Wolfteam Oyuncuları için 1000 kp 6 puan , Söyliyim dedim

Şimdi konuya giriyorum; bu kampanya ne zaman başlamış bende bilmiyorum benimde haziranın başlarında haberim oldu Ben hediyemi aldım zaten ama başka şeylerde alabiliyorsunuz Seçenek bol

1-)Öncelikle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Coca Cola Kırmızı Kasaya üye oluyoruz (telefon numaranızı doğru girin aktivasyon kodu gelecek gelen kodu orada soracak kodu girdiğinizde ise hesabınız doğrulanmış olacak)2-)Sonra Aynı siteye Giriş yapın
3-)Giriş yapar yapmaz Size bir Anket gelecek o anketi doldurun fazla uzun sürmez zaten siz anketi doldurunca sistem size otomatik 5 puan verecek.
4-)Nasıl puan kazanacağınızı Açıklayayım: kırmızı kapaklı kutu kolaların kapağının altındaki kodları Sağ üst köşedeki "Yeni Kod Gir" Butonuna Tıklayıp oraya girip girdiğiniz her kod sayesinde 3 puan kazanabilirsiniz..
5-)Sol üst tarafta "Coca Cola Dükkanı" diye bir link göreceksiniz (her zaman ordadır

Evet Artık Yazımın Sonuna geldim Ama Size yaklaşık iki hafta once aldığım hediyeyi göstereyim Şu anda Dükkanda yok ama tekrar yenilenirse almanızı tavsiye ederim zaten sadece 9 puan
Evet ben Kulak üstü kulaklık aldm ve gayet memnunum bikaç foto atayımda hava olsun

Foto 1::
Foto 2::
Foto 3::
Foto 4:: (Rèèl , BèqèN qèÇ)
Tamam bitti

Herkese iyi Forumlar.....
edit: Wolfteam Oyuncuları için 1000 kp 6 puan , Söyliyim dedim