Coca-Cola Kırmızı Kasa Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Coca-Cola Kırmızı Kasa Nedir?
Bugün internette Coca Colanın böyle bir kampanya yapıtığını öğrendim. Kısa bir araştırmadan sonra edindiğim bilgileri paylaşmak istedim.

Coca-Cola 330ml. kutu, Coca-Cola 250ml. depozitosuz cam şişe, Coca-Cola 450ml. PET şişe, Coca-Cola zero 330ml. kutu, Coca-Cola zero 250ml. depozitosuz cam şişe, Coca-Cola zero 450ml. PET şişe, Coca-Cola light 330 ml. kutu ve Coca-Cola light 250ml. depozitosuz cam şişe paketleri kapak veya açma halkası altındaki kodu gördünüz fakat ne işe yaradığını bilmiyorsanız bu konu sizin için.

Coca Cola Kırmızı Kasa adında bir devamlı müşteri programı başlatıyor. Bu sistemle bahsedilen ürünlerde yer alan şifre veya kod adına ne derseniz bunları sisteme girerek puanlar topluyorsunuz. Elde ettiğiniz puanlarla değişik ödüller kazanabiliyorsunuz.

adresi gelişmeleri ve ayrıntıları öğrenebileceğiniz kampanyanın resmi sitesi.
Buraya girip üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra mailinize bir onay maili gönderilecek. Bu kısım zaten alıştığımız bildiğimiz bir şey. Bundan sonra Coca-Cola 330ml. kutu, Coca-Cola 250ml. depozitosuz cam şişe, Coca-Cola 450ml. PET şişe, Coca-Cola zero 330ml. kutu, Coca-Cola zero 250ml. depozitosuz cam şişe, Coca-Cola zero 450ml. PET şişe, Coca-Cola light 330 ml. kutu ve Coca-Cola light 250ml. depozitosuz cam şişe paketleri kapak veya açma halkası altındaki kodu sitede hemen sağ üst tarafta yer alan “PUANIM” kısmı altındaki butona tıklayarak açılacak kutuya yazıyorsunuz. Her girişinizde puanlarınız birikmeye başlıyor.
Haftada en fazla 80 adet kod girebileceğiniz sisteme her kod yalnızca bir kez kabul ediliyor. Girdiğiniz kodun ürününe göre kazanacağınız puanlarda farklılık gösterebilir.
Biriken puanlarınızla belirlenen ödülleri alabilirsiniz. Yalnız ödüller direk fiziki ödül olmayabilir. Elbette onlardan da var ama değişik alışverişlerinizde kullanabileceğiniz indirim kodları vs. bulunmakta sistemde. Hediyeler şu şekilde kategorize edilmiş;


  • Hediye ürün(1): Fiziksel ürünler olup Sponsor tarafından Üyenin adresine gönderilecek ürünler;
  • Hediye ürün(2): “Ortaklar”ın satış kanallarından Programdan alınan aktivasyon kodu ile kullanılabilecek ürünler;
  • Hediye servis: “Ortaklar”ın kendi programlarında sunulan hediye servisi kullanmak için Üyeye gönderilecek aktivasyon kodları;
  • Hediye indirim: “Ortaklar”ın kendi kanallarında satın alma sırasında uygulanacak indirimler için alınan aktivasyon kodlarıdır.




Coca-Cola şifre ile biriktireceğiniz puanlarınızla daha farklı ürünlerde alabilirsiniz.Sinema bileti, Mavi Jeans indirimi, Teknosa indirimi , çiçek indirimleri gibi değişik indirimler kazanabilirsiniz.

Coca Cola şifreleri ile puan toplamaya devam edin. Kullandığınız ürünler boşa gitmesin.
 
  • Beğen
Tepkiler: " Tehlike "


Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben hiç kullanmıyodum iyi oldu konu açtığın teşekkürler :)
 

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
O kadar kola içiyordum bende internetten öğrendim. Faydası olduysa ne mutlu bana. :)
 
futbol123

futbol123

Üye
Çantayı beğendim :)
 

johnysins

Üye
bn kaydolamıyorum kaydınızı alamadık diyor neden kampanyamı bitti ?
 


Üst Alt