baskahmet
Üye
9195 inde kuruluyor kerneli. Jb brisk 9195 için indir kurYok gecicem ama bu rusyaya gectigimde asıl bunda sarj cok hizli bitiyo
ama googlede hep 9195 için var brisk kernel 9192 için bulamadım
9195 inde kuruluyor kerneli. Jb brisk 9195 için indir kurYok gecicem ama bu rusyaya gectigimde asıl bunda sarj cok hizli bitiyo
ama googlede hep 9195 için var brisk kernel 9192 için bulamadım
tamam saol9195 inde kuruluyor kerneli. Jb brisk 9195 için indir kur
Denemedim. Bilmiyorum aynı işte s5 romlarının hepsi aynı. Ram fazla yertamam saol
4.2.2ye geçmekten vazgeçtim s5 lollipop 2.5 nasıl @baskahmet sen denemiştin galiba nasıl iyimi
Ram kullanimini azalttiklarini aciklamislardi amaDenemedim. Bilmiyorum aynı işte s5 romlarının hepsi aynı. Ram fazla yer
En az 650 mb kullanır. Neyse sen bilirsinRam kullanimini azalttiklarini aciklamislardi ama
Tamam stockta kalirim o zaman sen stocktamisin halaEn az 650 mb kullanır. Neyse sen bilirsin
Her zamanTamam stockta kalirim o zaman sen stocktamisin hala

Ne guzelHer zaman![]()
rusyadasin dimi sarj nasil sendeŞarj 1 gün zor yetiyor. Ekran sürem de az. Full clash of clans oynadığım için şarj çabuk bitiyor. Takmıyorum şarjıNe guzelrusyadasin dimi sarj nasil sende
sadece 1 gün denicem memnun kalmazsam temizce bi stock kurucamUltraslan sende çok fazla takma şarjı keyfine bak![]()

S5 lollipop bende duruyor. İstediğim zaman kurabilrim. Ama düşünmüyorum. Sen kur ram felan kaç kullanıyor söyle..sadece 1 gün denicem memnun kalmazsam temizce bi stock kurucam![]()
tabi şuan atyıorum telefona bikaç dkye kurulu olurS5 lollipop bende duruyor. İstediğim zaman kurabilrim. Ama düşünmüyorum. Sen kur ram felan kaç kullanıyor söyle..

Tamam kardeşim. Kur direk ram bak iyiyse kurabilirim.tabi şuan atyıorum telefona bikaç dkye kurulu olur![]()
tamam kurar kurmaz rame bakıcamTamam kardeşim. Kur direk ram bak iyiyse kurabilirim.

Uygulama kaldırınca romun özelliği kalmıyortamam kurar kurmaz rame bakıcam
eğer bunu beğenirsem bırakmam valla hem isteediğim görünüme sahip bide ramı az kullanırsa tamamdır yani
telefon açılıyo
623 kullanıyo ama çok uygulama var kaldırrsan düzelir gibi tavsiye ederim şuanlık hızıda güzel![]()

ama gereksiz uygulamalar var o yüzden yani tavsiye ederim şuanlık bundayım benUygulama kaldırınca romun özelliği kalmıyor![]()

Sağol stocka dönceğim için tekrar gerek yok rom atacak halim de yokama gereksiz uygulamalar var o yüzden yani tavsiye ederim şuanlık bundayım ben
6-7 tane tema koymuşlar galiba![]()
Guzel gidiyor sarja kotu gidiyor bi fark yok ama hangi ulkenin stockunu indiriyim rusya haric baskahmetNası gidiyor s5 lollipopultraslan