Bahadir_fb
Üye
Tamam hallettim onu bide kilid ekranindaki resmi nasi degistiririm
Tema bolumumden
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamam hallettim onu bide kilid ekranindaki resmi nasi degistiririm
Romdan memnunum suan cok iyi gidiyor. Eksiklikler fazlasiyla giderilmis ama biraz daha iyilestirilmesi gerekli.
Not; Ahmet bu arada S4 miniye pc olmadan root atilabiliyor kardesim. Yaptim oldu![]()

Paylasırsan seviniriz![]()
Dun pc basindaydim. Bilseydim paylasirdim. Telefonla konu paylasmasi zor oluyor
Dun pc basindaydim. Bilseydim paylasirdim. Telefonla konu paylasmasi zor oluyor
İnsallah en kisa surede paylasirim

A master key root adinda bir uygulama. Çince ama ben de internetten bulmustum anlatiminiEe hangi uygulama ıle root yaptın![]()

A master key root adinda bir uygulama. Çince ama ben de internetten bulmustum anlatimini![]()

Ben 4.4.2 de denemistim her romda olur mu bilmemHmm stock yükleyince bende denerim
4.4.2 için dımı

Officalmi unofficalmi
Romdan memnunum suan cok iyi gidiyor. Eksiklikler fazlasiyla giderilmis ama biraz daha iyilestirilmesi gerekli.
Not; Ahmet bu arada S4 miniye pc olmadan root atilabiliyor kardesim. Yaptim oldu![]()

Bir fark yok aralarindaOfficalmi unofficalmi![]()
takilma bu kadar. Offical Bir fark yok aralarindatakilma bu kadar. Offical
![]()
Arastirdim dedigini ama bulamadim. Ancak lollipop screen adli uygulama ile bunu yapabilirsin
Kilit ekrani duvar kagitlari die tikliyorum burasi cikiyo istedigim resmi nasil koyabilirim boyle bi secenek varmi

Lg g3 tema yada launcher varmi acaba ben bulamadimdaUltraslan temaya gel kilit ekran duvar kağıdına tik koy uygula
Maxicepte android tema bölümüne gir orda lguı cm12 tema konusu varLg g3 tema yada launcher varmi acaba ben bulamadimda
Lg g3 tema yada launcher varmi acaba ben bulamadimda
Tamam saol bide ben muzikten bi muzigi zil sesi yapiyirum baska bi zil sesi caliyoMaxicepte android tema bölümüne gir orda lguı cm12 tema konusu var
Bende tekrar stocka geciyorum arkadaslar rusya surume
Aynen oyle bi rom atiyin dedim pisman oldum artik bundan sonra imkansiz yaniGeç tabi en iyisi stock