Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
beyler kurucam bi lollipop turu atim :D
ölümcül hatalar yok dimi :D
Yukledim deli gibi hata goremedim suan ancak bugun update gelmis otadan cekemiyirum cm boylemi
illa sd carddanmı update yüklicez
Bilen yokmu

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

baskahmet

baskahmet

Üye
Unofficiale güncelleme kesildi. 6 gündür yapmıyolar. Resmi güzel mi?

berk alican

Üye
Abi guzel ama hatalar var bugün telefon ozelligi çalışmadı yani bu aramadi aranin sesi gelmedi Update denetledim olmadi sd carda attim yukledim oldu sanirim bilen yokmu Update i
Sorun devam ediyor arayanin sesi gelmiyor telefon uygulamasi cokuyor tekrar arayinca duzeliyor
Google arama ve asistan launcher devre disi kalmiyor

sir mordred

sir mordred

Üye
bildiğim kadarıyla f4k arconun kaynaklarını kullanıyor ve hatta arco şu mesajında f4k'ya biraz darılmıştı(kızmıştı diyelim :))

ve f4k'da arcoya cevaben: yapılan romun kendisinin romu olmadığını arconun kaynaklarını kullanarak romu derlediğini söyledi yani ben sadece derleyiciyim dedi ayrıca resmi rom çıktığında (official CM) unofficial(resmi olmayan rom inşaları) desteğini keseceğini açıkladı ve öylede yaptıda konuyu kapattı
edit:fakat konuyu yine açmış gördüğüm kadarıyla

ayrıca resmi CM'nin daha stabil olması lazım çünkü hergün kaynaklara tonla güncelleme geliyor

ve son olarak şunu unutmayın arcoyu galaxy wonder'dan tanıyorum kendisi tam bir linux kafalı(çok becerikli bir geliştirici cidden)
örnek vermek gerekirse galaxy wonder 2.3 gingerbread ile çıktı ve samsung hiç güncelleme vermedi(ics bile vermedi) fakat arco şuan lollipop desteği veriyor :)
ve rom neredeyse kusursuza yakın..
ve galaxy w normalde 2.6.35 kernele sahipti fakat arco önce 3.0 kerneli portladı daha sonrada 3.4 kerneli portladı ve şuan 3.4 kullanılmakta..

• Beğen
Tepkiler: rasmusen.17 ve Pariel

berk alican

Üye
abi onlarıa geçte şunları biliyomusun cm update almıyor tel üzerinden pcden indirdem sd carda attım ordan rom yükler gibi yaptım . google searh ve asistan launcher kalkmıyor. gelen aramlarda ses gitmioyr sonra çeviri telefon çöküyor. @sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye
abi onlarıa geçte şunları biliyomusun cm update almıyor tel üzerinden pcden indirdem sd carda attım ordan rom yükler gibi yaptım . google searh ve asistan launcher kalkmıyor. gelen aramlarda ses gitmioyr sonra çeviri telefon çöküyor. @sir mordred

s4 miniye sahip değilim galaxy w'ye sahibim fakat rom yükleme işlemleri az çok aynı oluyor
şunları gözardı etme(yüklerken):
-güncel cwm sürümüne sahip ol(cwm 6.0.5.1 değilse güncelle)
-wipe data/factory reset
-mounts and storage'den format /system ve format sdcard0
-daha sonra install zip from.... yükle

berk alican

Üye
onları yapmıştım kurarken zaten de neyse teşekkür ederim

iboli007

Üye
Bu rom'un uykulu kapakla uyumluluğu yok? S View Cover'ı kapattığımda telefon uykuya geçiyor ama, pencere çalışmıyor. Bunu nasıl geri getirebilirim.

Son düzenleme:

berk alican

Üye
Aynen kapak çalışmıyor ben takmıyorum suan asil derdim Update çekmiyor sende çekiyormu ota dan ve aramalarda dönüyor ses gelmiyor sende varmi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom'un uykulu kapakla uyumluluğu yok? S View Cover'ı kapattığımda telefon uykuya geçiyor ama, pencere çalışmıyor. Bunu nasıl geri getirebilirim.

Cm romlarında sview desteği yok

iboli007

Üye
update çekmiyor derken. Birde chrome tarayıcı çalışmıyor.

berk alican

Üye
chrome çalışıyor. cm de swiew varda tam olarak çalışmıyor ben snapsohtta saati tarihi fln görüyodum yakında gelir. update derken ayarlar telefon hakkıda cm updates hiçbirşey yok halbuki cm downlaods sayfasında var ordan indirip recoveryden kuruoyurm. birde tel gelince ses gitmiyor fln

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
chrome çalışıyor. cm de swiew varda tam olarak çalışmıyor ben snapsohtta saati tarihi fln görüyodum yakında gelir. update derken ayarlar telefon hakkıda cm updates hiçbirşey yok halbuki cm downlaods sayfasında var ordan indirip recoveryden kuruoyurm. birde tel gelince ses gitmiyor fln

Seste sorun yok bende.
Sview cm11 dede gormedim ben.

iboli007

Üye
Bende seste sorun yok. Update de gelince, kontrol et dedim yeni güncelleme yok dedi zaten benim indirdiğim en son rom üstüne gelmedi daha 20150104. Chrome bende çalışırken hata veriyor, kendi tarayıcısıda ana sayfayı en çok girilen sayfalar olarak ayarladığımda hata veriyor.
Bu romda çektiğimiz fotorafları hafıza kartına kaydetmeyi nasıl ayarlayacağız?

berk alican

Üye
Abi s wiew 11 de çalışıyor saati fln gösteriyor ama arama acma fln yok. Ben Chrome kullanıyorum sorun yok. Update var siteye bak hergun var ama ota dan çekmiyor. Bugunku surumu kurdum arama kabul edince bi sıkıntı olmadi bugun

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Abi s wiew 11 de çalışıyor saati fln gösteriyor ama arama acma fln yok. Ben Chrome kullanıyorum sorun yok. Update var siteye bak hergun var ama ota dan çekmiyor. Bugunku surumu kurdum arama kabul edince bi sıkıntı olmadi bugun

Sview degildir o farklı bir uygulama kullanıyorlar ama bunda denedim calışmiyor maalesef

iboli007

Üye
Bahadir_fb kardeş Supersu Proyu kurdum (SU kodunun güncellenmesi gerekiyor) dedi. Devam dedim normal dedim. Yükleme başarısız diyor. Yenidenmi root yapmam lazım?:|

Üst Alt