Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Aynen ben de. daha yeni rusya romunu yükledim. Yükleyen arkadaşlar yorum yapsın iyiyse yükleriz. Olmadı snapshot çıkana kadar bekleriz :)
Temizden rusyayı kurdum iyi geldi. Bugun 6.40 ekran süresi ve 22 saat bekleme süresi aldım. Snapshot veya rc çıksın öyle yüklerim cm12 yi heralde

kaptan23

kaptan23

Üye
Burdaki herkes stok roma dönmüş boşuna geri dönmek istemiyor [emoji12]

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Burdaki herkes stok roma dönmüş boşuna geri dönmek istemiyor [emoji12]

Stock çok iyi çünkü bir sürü mükemmel özellik var daha õnce keşfedemedikleri o yüzden dõnüyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Stock çok iyi çünkü bir sürü mükemmel özellik var daha õnce keşfedemedikleri o yüzden dõnüyorlar :D

Hem o yüzden hem sürekli kullanım yüzünden hemde kisileştirilebilme yüzünden :D temiz kurulum yapınca şarj ve performans eklendi bunlara. Çok iyi geldi inş bozmaz bari :D

nanotex

nanotex

Üye
Çeviri eksikleri vardı onlar düzelmiş mi onu da söylerse kuran birisi :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Bence kimse kurmadı herkes birbirini bekliyo :D

• Beğen
Tepkiler: kaptan23
nanotex

nanotex

Üye
Gençler sizin için telefonumu feda ettim açılıyor şu an :D

kaptan23

kaptan23

Üye
Gençler sizin için telefonumu feda ettim açılıyor şu an :D
hocam biraz çok olacam ama sen genede bir iki foto da at belki etkilenip yüklerim indirdim ama hiç gözüm kesmiyor yükleyem sen memnun olursan bende yüklerim :aman2:

nanotex

nanotex

Üye
hocam biraz çok olacam ama sen genede bir iki foto da at belki etkilenip yüklerim indirdim ama hiç gözüm kesmiyor yükleyem sen memnun olursan bende yüklerim :aman2:
Ne demek kardeşim hele bir açılsın :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Hoca hani forumun kahramanı sendin bu güne kadar bütün güncellemeleri yükledin ve bize rehber oldun [emoji3] [emoji4] [emoji5]

Şuanda yükleyip beğenmeyip geri dönmek var uğraşamam. Değişiklik olsa bile yükleyeceğimi sanmıyorum

okshoot

Üye
telin root olayı yine kalıyormu yoksa gidiyormu :)

okshoot

Üye
birde yüklediğim uygulamalar gidiyormu:pokey:

nanotex

nanotex

Üye
Beyler yükledim. Uzak durun derim :D hiçbir farkı yok ve de ram e filan baktım kafayı yemiş sistemin ram kullanımı eksilerde gözüküyor uygulamalar ise öküz gibi kullanıyor :D facebook twitter instagram wassap filan bunlar yüklü. Hala çeviri eksikleri var ufak tefek değişiklikler var söylemeye değmez.

rasmusen.17

Üye
Arkadaşlar Arco68 tarafından official cm12 yayınlandı. Bu romdan farklı bir inşa deneyen arkadaşlar var mı? Eğer stabilite ve şarj konusunda iyiyse garantiyi feda ederek yüklemeyi düşünüyorum. Bahsettiğim yeni sürüm için yeni bir konu açabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim. Yeni konu açılmalı diye düşünüyorum, çünkü geliştiriciler farklı, yeni bir inşa ve Arco68 çok yetenekli bir geliştirici kısa sürede ağırlık onun romuna kayacaktır. Ayrıca official cm12.

Ekleme: Konuyu açan arkadaş indirme linkini güncellemiş official cm12 indirmiş oluyoruz yani arco68'in romunu ancak bu konuda daha önce yazılıp çizilenler F4k adlı arkadaşımızın romu idi unofficial olan, iki rom için farklı konu açılması daha hoş olurdu. Böylece hangi rom daha iyiyse onu kullanırız.

Son düzenleme:

Üst Alt