Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
Hmmm

djraghav

djraghav

Üye
Ben evde olsam donucem stock roma ama evde degilim

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben evde olsam donucem stock roma ama evde degilim
Niye dönüyorsun. Ne eksiği var. Bende sadece şebeke sorun çıkardı. Onuda temiz kırulumla çözerim. Bence hiç dönme kitkat şarj durumu çokta iyi değil

djraghav

djraghav

Üye
Ben tr romu kullaniyorum

djraghav

djraghav

Üye
Bahadir abi benim neden sarjim cabuk bitiyor millet benim cok iyi falan diyo 2 gun dayaniyo falan diyo ben gunde 2 kez sarj ediorum neden ya

baskahmet

baskahmet

Üye
şebeke sorunumu var romda?
Maalesef bende öyle bir sorun çıktı. Sim kartı felan hiçbirşeyi okumuyordu. Turkcell yerine "Yalnızca acil aramalar için " yazıyordu. Herşeyi yaptım olmadı. Mecbur stock rom'a döndüm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef bende öyle bir sorun çıktı. Sim kartı felan hiçbirşeyi okumuyordu. Turkcell yerine "Yalnızca acil aramalar için " yazıyordu. Herşeyi yaptım olmadı. Mecbur stock rom'a döndüm

Yazdıklarını okuyorumda devamlı cihaza farklı romlar yüklüyorsun, brick oldu yazıyorsun 4.2.2 donmeye calıştım cihaz öldü diyorsun sonrada konuya dönüm sorunsuz romu şebeke sorunu var yazıyorsun.

Stock yükleyip üzerine cm12 kurarsan sorun olmaz.
Farklı yorumlar yazıp üyeleri yanlış yönlendiriyorsun.
Bahadir abi benim neden sarjim cabuk bitiyor millet benim cok iyi falan diyo 2 gun dayaniyo falan diyo ben gunde 2 kez sarj ediorum neden ya

Kullandığın için olabilir.
Cihazı kullanmıyorum diyorsan anormal bir durum var demektir.

djraghav

djraghav

Üye
Kullansamda kullanmasamda oyle ayni gidiyo

djraghav

djraghav

Üye
Peki

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kaptan23
kaptan23

kaptan23

Üye
aramada donması zor durymda bıraktı diğer güncellemelerden sonra tekrar döneriz

kaptan23

kaptan23

Üye
Dönüyorsan rusya kitkatın ilk sürümünü yükle. Yoksa sarj düşüşü yaşarsın
evet ilk sürümünü yükleyecem 3 günde bir git gel yapıyoz bakalım ne zaman tam sürüm çıkar :)

Üst Alt