Niye dönüyorsun. Ne eksiği var. Bende sadece şebeke sorun çıkardı. Onuda temiz kırulumla çözerim. Bence hiç dönme kitkat şarj durumu çokta iyi değilBen evde olsam donucem stock roma ama evde degilim
Hee anladım da 4.2.2 çok güzel. Bir türlü dönemedim. Neyse siz bilirsinizBen tr romu kullaniyorum
Bilgim yok. Şebeke sorunundan dolayı,stock romdayım suan. Kötü giderse tekrar temiz bir şekilde yüklerim cm12'yi
Hee anladım da 4.2.2 çok güzel. Bir türlü dönemedim. Neyse siz bilirsiniz
Maalesef bende öyle bir sorun çıktı. Sim kartı felan hiçbirşeyi okumuyordu. Turkcell yerine "Yalnızca acil aramalar için " yazıyordu. Herşeyi yaptım olmadı. Mecbur stock rom'a döndümşebeke sorunumu var romda?
Maalesef bende öyle bir sorun çıktı. Sim kartı felan hiçbirşeyi okumuyordu. Turkcell yerine "Yalnızca acil aramalar için " yazıyordu. Herşeyi yaptım olmadı. Mecbur stock rom'a döndüm
Bahadir abi benim neden sarjim cabuk bitiyor millet benim cok iyi falan diyo 2 gun dayaniyo falan diyo ben gunde 2 kez sarj ediorum neden ya
Kullansamda kullanmasamda oyle ayni gidiyo
hocam nasıl düzeltin pekiBende o sorundan 1 kere oldu ve şebeke de sorun çıkarmıştı
Kit Kat döndüm hocamhocam nasıl düzeltin peki
kullandığın kitkat stok mu cm11 mi bende döneyimKit Kat döndüm hocam

Stock rom. Ama aman aman bir sorununuz yoksa dönmeyin. Dönersenizde ilk çıkan kitkat sürümünü yükleyinkullandığın kitkat stok mu cm11 mi bende döneyim![]()
Dönüyorsan rusya kitkatın ilk sürümünü yükle. Yoksa sarj düşüşü yaşarsınaramada donması zor durymda bıraktı diğer güncellemelerden sonra tekrar döneriz
evet ilk sürümünü yükleyecem 3 günde bir git gel yapıyoz bakalım ne zaman tam sürüm çıkarDönüyorsan rusya kitkatın ilk sürümünü yükle. Yoksa sarj düşüşü yaşarsın

Sen bilirsinevet ilk sürümünü yükleyecem 3 günde bir git gel yapıyoz bakalım ne zaman tam sürüm çıkar![]()