Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Cyanogenmod downloads kısmında gözükmesi için download klasörüne attım zip i ama gözükmedi hani ordan güncelleme olarak kurarım daha sağlıklı olur diye. ben de recovery den kurdum.
Android yeni sürüme geçiriliyor yazıyor.

Bakalim. Gercekten cm şirketi cok saglam rom yapmış. Serisi harika. Acilmazsa wipe yaparsın olur biter. Ama gercekten cm şirketini tebrik ederim..
Aynen harika olmuş telefonu sevdirdi yeniden :D Bir de şu eksikler tamamlansa tma sürüme geçse harika olacak.

baskahmet

baskahmet

Üye
Cyanogenmod downloads kısmında gözükmesi için download klasörüne attım zip i ama gözükmedi hani ordan güncelleme olarak kurarım daha sağlıklı olur diye. ben de recovery den kurdum.
Android yeni sürüme geçiriliyor yazıyor.

Aynen harika olmuş telefonu sevdirdi yeniden :D Bir de şu eksikler tamamlansa tma sürüme geçse harika olacak.
Dostum bir dahadinkinde sd cart at daha saglikki olsun. Bu arada cm nin launcheri cok kotu. Sklirsin. Launcher dene duvar kagitlariyla susle ki skilma. Ben oyle yaptim cok memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Dostum bir dahadinkinde sd cart at daha saglikki olsun. Bu arada cm nin launcheri cok kotu. Sklirsin. Launcher dene duvar kagitlariyla susle ki skilma. Ben oyle yaptim cok memnunum :)
Bu arada güncelleme başarılı :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Bu arada güncelleme başarılı :D
Iyi o zaman :) bence bir daha wipe yapmadan romu yuklemeyin. Hadi brick olmadı diyelim ama sorun cikara bilir. Neyse hayırlı olsun dediğim gibi launcher yükle yoksa fena siklrsin romdan

nanotex

nanotex

Üye
Iyi o zaman :) bence bir daha wipe yapmadan romu yuklemeyin. Hadi brick olmadı diyelim ama sorun cikara bilir. Neyse hayırlı olsun dediğim gibi launcher yükle yoksa fena siklrsin romdan
Sağoasın. sıkıntı olursa sıfırdan kurarım. Sorun yok ya arayüz fena değil bana göre

baskahmet

baskahmet

Üye
Sağoasın. sıkıntı olursa sıfırdan kurarım. Sorun yok ya arayüz fena değil bana göre
Bilmem bana berbat geldi :) suan şarjı doldurdum bitene kadar bakalim ne kadar ekran suresi verecek. Tahminimce en az 4 saat 25 dakika civarı. Ama bundan daha yuksek bekliyorum :D

djraghav

djraghav

Üye
go launcher güzel diyorsun ama ben nedense pek beğenmedim birde paralı bazı temalar :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
reflex

reflex

Üye
Hem cm 11 hemde cm 12 de hep üstüne flasladım hiç sıkıntı çıkmadı. Bide lollipopta antutuda 23400 civarı yaptım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
djraghav

djraghav

Üye
ben hangi launcheri uygularsam uygulayayım galerinin resmi değişmiyor çok sıkıntı oldu nasıl yaparım ?

baskahmet

baskahmet

Üye
ben hangi launcheri uygularsam uygulayayım galerinin resmi değişmiyor çok sıkıntı oldu nasıl yaparım ?
Galerinin resmi nasil degiscek kardes. Cok mu sorunlu rom sen boyle yapiyon anlamadimki :) bu arada sarj durumu gercekten iyi

Daha 27 gitti ekran suresi tatmin ediyor :)

djraghav

djraghav

Üye
yo hayır launcher yüklüyorum nerdeyse hiç bir ikon değişmiyor ?

Üst Alt