baskahmet
Üye
İndirdi ve bu sefer oldu yine sagol abi telefon s4 mini + nexus ve lollipop karisimi birsey olduGüzel bir çözüm yolu bulmuşsun
Ama benim farklı bir çözüm yolum var, uygularsan sorunun çözülür
1 no'lu Kutu içinde ki işareti kaldırın
Masallah abi harika oldunexus tema arti lollipop arti iphone statusbar harika oldu
Abi tehlikesi varmi ayrica pc siz nasi yapicaz android l indirdim zipi aciylm meta unf ve system diyo. Inlari mediaya mi aticamAçılış animasyonunu değiştirmek için linkteki konuya bakabilirsiniz.
S4 mini Bootanimations - MaxiCep
Abi tehlikesi varmi ayrica pc siz nasi yapicaz android l indirdim zipi aciylm meta unf ve system diyo. Inlari mediaya mi aticam
Abi yaziyoda pc siz yapacam. Smdi onu sildik diyelim. Android l zip var. Onu direk medyayami atacagiz yoksa meta inf ve system dsyalarinimi atacaz [emoji21]Konuda yazmıyor mu ne yapacağın?
Ve konu sahibi yardımcı olmuyor mu?
Niye bütün sorularını tek konuda topluyorsun
Abi yaziyoda pc siz yapacam. Smdi onu sildik diyelim. Android l zip var. Onu direk medyayami atacagiz yoksa meta inf ve system dsyalarinimi atacaz [emoji21]
Cikarttim android l diye dosya cikti onu atacam dimiKonuda yazmışım ne yapacığını ama sen kendince yeni senaryolar uretiyorsun, neden böyle birşey yapıyorsun?
Okuduğunu yapsan olmuyor mu?
Cikarttim android l diye dosya cikti onu atacam dimi
Abi ayip ettin ya . cikarttim dosyayi boylemi atacaz diyorum kiziyorsun. Yapmiyorum zaten [emoji19]Sen yapma lütfen sonra anlatım kotüydü diye beni suçlayacaksın.
chrome var da diğeri yokBeyler ben en son sürümü yükledimayın 17sinde çıkan sürüm sanırsam.
Başlıca sorunlar. Mağazadan chrome u yükledim. durduruldu hatası veriyor sürekli. ve arada anlamadığım şekilde numaralar gidiyor. whatsapp ta farkediyorum bunu ilk. bildiğin herkes numara olarak görünüyor. tekrardan içe aktarında düzeliyor. bu sorunlarla karşılaşan var mı? ya da başka sorunlar?
Beyler ben en son sürümü yükledimayın 17sinde çıkan sürüm sanırsam.
Başlıca sorunlar. Mağazadan chrome u yükledim. durduruldu hatası veriyor sürekli. ve arada anlamadığım şekilde numaralar gidiyor. whatsapp ta farkediyorum bunu ilk. bildiğin herkes numara olarak görünüyor. tekrardan içe aktarında düzeliyor. bu sorunlarla karşılaşan var mı? ya da başka sorunlar?
Abi bak dedigin seyi anladim yaptim felan falan da dedigin izinleri nasil girecez
Herseyi yaptim tiklayip seceneklere giriyorum bu cikiyor. Herseyi yaptim tek bu kaldi
Tmm abi olduolayi bastan yanlis anlamisim kusura bakma [emoji19] ozur dilerim ama iyi oldu bu acilis ekrani birde yeni surum flaslayinca tekrar gider mi yoksa yedekleyebiliriz
Tamam abi tekrar ozur dilerim. Bu arada 2g 3g olayini kavradim 2g yapinca biraz daha iyi dayaniyo gibi geldi sarjYeni sürüm yükleyince tekrar yaparsın zaten zor birşey değil
Tamam abi tekrar ozur dilerim. Bu arada 2g 3g olayini kavradim 2g yapinca biraz daha iyi dayaniyo gibi geldi sarj)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?