berke690
Üye
Tamam kardes saolsasin yazarim deniyip sonucu cok tesekkurlerSana yok diyorum ya kardeşim
malasef hocam yıne aynı sorun gappsı yuklerken hata(status 7) alıyorumTamam kardes saolsasin yazarim deniyip sonucu cok tesekkurler
malasef hocam yıne aynı hata gappsı yuklerken status 7 diye bir hataSana yok diyorum ya kardeşim
Sen romu yüklemeden önce format/system yapıyormusun öyle yap birde öyle deneTamam kardes saolsasin yazarim deniyip sonucu cok tesekkurler
malasef hocam yıne aynı sorun gappsı yuklerken hata(status 7) alıyorum
malasef hocam yıne aynı hata gappsı yuklerken status 7 diye bir hata
Yapıyorum hocam sırayla wipe data/factory reset daha sonra wıpe carpatıon yapıp oyle yukluyorumSen romu yüklemeden önce format/system yapıyormusun öyle yap birde öyle dene
Onu demiyorum mounst and storege bölümünden ROMDAN ÖNCE format/system format/cache vs yapYapıyorum hocam sırayla wipe data/factory reset daha sonra wıpe carpatıon yapıp oyle yukluyorum
yok hocam sadece dedıklerımı yapıyorum o zaman şimdi rootu mu ve recovery mı yukledim daha sonra recoverının menusunden ROMDAN ÖNCE format/system format/cache yı seciyorum sonra tekrar wıpe data/factory reset ve wıpe carpatıon diyip romumu daha sonrada gapsımı mı yukluyorumOnu demiyorum mounst and storege bölümünden ROMDAN ÖNCE format/system format/cache vs yap
Aynen bide ROMDAN SONRA GAPPS YÜKLEMEDEN ÖNCE advanced bölümünden dalvik/cache yaparsan daha iyi oluryok hocam sadece dedıklerımı yapıyorum o zaman şimdi rootu mu ve recovery mı yukledim daha sonra recoverının menusunden ROMDAN ÖNCE format/system format/cache yı seciyorum sonra tekrar wıpe data/factory reset ve wıpe carpatıon diyip romumu daha sonrada gapsımı mı yukluyorum
yok hocam aynı hep hata gapstaAynen bide ROMDAN SONRA GAPPS YÜKLEMEDEN ÖNCE advanced bölümünden dalvik/cache yaparsan daha iyi olur
Farklı gapps denemekten başka çaren yok bide sen sd carta atıyodun dimi gappsı şimdi dahili hafızaya at sonra romu sd carttan yükle gappsı dahili hafızadan yükle recoverydenyok hocam aynı hep hata gapsta
evet hafıza kartından yapıyodum hocam stock atıp duruyorum bozucam telefonu artık telefon hafızasına atsam kesin duzelmıcekse ugraşmıyım hıcFarklı gapps denemekten başka çaren yok bide sen sd carta atıyodun dimi gappsı şimdi dahili hafızaya at sonra romu sd carttan yükle gappsı dahili hafızadan yükle recoveryden
Kesin diye bir tabir yok.Bu işler böyleevet hafıza kartından yapıyodum hocam stock atıp duruyorum bozucam telefonu artık telefon hafızasına atsam kesin duzelmıcekse ugraşmıyım hıc
tamam hocam saolasın stock attım şimdi işim var denıycem 3-4 saaat içindeKesin diye bir tabir yok.Bu işler böyle
Gaps yuklemelisiniz.biz mı yanlıs yukledık actım bunu ne maıl var ne ggole play var sadece kamera muzık radyo baska bısey yok sorun kımde ?
link calısmıyor onu nasıl yukleyebılırım? onu da recevery moddan mı yuklemem gerekıyorGaps yuklemelisiniz.
link calısmıyor onu nasıl yukleyebılırım? onu da recevery moddan mı yuklemem gerekıyor
link calısmıyor onu nasıl yukleyebılırım? onu da recevery moddan mı yuklemem gerekıyor
tesekkurler suan guncel rom ve gapps yukledım telefonun acılmasını beklıyorumLinkten güncel rom ve Gaps dosyasını yukleyebilirsin.
Galaxy S4 Mini İ9190 - CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015) - MaxiCep
tesekkurler suan guncel rom ve gapps yukledım telefonun acılmasını beklıyorumLinkten güncel rom ve Gaps dosyasını yukleyebilirsin.
Galaxy S4 Mini İ9190 - CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015) - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?