baskahmet
Üye
Ederim evet.yaklaşık 1 saat oldu açılmıyor. odinden stock yükledim artık
sizin kullandığınızı tavsiye edermisiniz bunu yapamadık gapsı yüklerken error veriyor sürekli
Kardeşim stock her zaman iyi tamam ama sende çok ciddi konuşuyorsun sanki hiç rom yüklemeyip stockta kalcaksın.Stock hrzaman iidr bnce
ben rom yüklemicem demiyorum ne kadar rom yüklesemde stock herzaman iyidir bunu söylemeye çalışıyorumEderim evet.
Kardeşim stock her zaman iyi tamam ama sende çok ciddi konuşuyorsun sanki hiç rom yüklemeyip stockta kalcaksın.
sizce cm12 ye geçmelimiyim yoksa stabil hale gelene kadar bekleyimmiben rom yüklemicem demiyorum ne kadar rom yüklesemde stock herzaman iyidir bunu söylemeye çalışıyorum
ben rom yüklemicem demiyorum ne kadar rom yüklesemde stock herzaman iyidir bunu söylemeye çalışıyorum
s5 lollipop rom için batarya süresi olarak pek iyi şeyler söylemiyorlarbence cm12den görünümünden sıkılırsınız baskahmet ne der bilemem ama s5 lollipop roma geçin derim ben
s5 lollipop rom için batarya süresi olarak pek iyi şeyler söylemiyorlar
cm12 ondan daha iyi mi acaba
s5 lollipop rom için batarya süresi olarak pek iyi şeyler söylemiyorlar
cm12 ondan daha iyi mi acaba
Ultraslan size çok yanlış bilgiler verdi
1-Cm 12 de touchwiz lollipop teması var müthiş
2- S5 romlarına bulaşmayın.
3-Batarya cm 12 daha iyi
teşekkürlerUltraslan size çok yanlış bilgiler verdi
1-Cm 12 de touchwiz lollipop teması var müthiş
2- S5 romlarına bulaşmayın.
3-Batarya cm 12 daha iyi
Arkadaşlar tavsiyem cm 12 official. Sürümğü ise ayın 10 Unda yayınlanan sürüm.Tema link buyrun : CM12 Touchwiz Lollipop Theme v1.0 - MaxiCep
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Official Nightly Güncelleme 11.02.2015) - MaxiCep Arkadaşlar isteklerinize yetişemiyorum 100 kolum yok teker teker söyleyin.Bu konudan o rom linkine gidin ve CM 12 OFficial-10 sürümlüsünü indirin tavsiyemdir.Son sürümü de indirebilirsiniz.Kurulum bu konudakı gıbı olacak
Bende sorunsuz yüklendi.Yapabilecek birşeyim yokdediğiniz yerdeki gaps yüklenmiyor çok denedim onu
Kardeşim ne tür bi hata alıyorsun. Status 7 hatası mı?dediğiniz yerdeki gaps yüklenmiyor çok denedim onu
Kardeşim ne tür bi hata alıyorsun. Status 7 hatası mı?
Cm12 nin kurulumunda hata almayıp sadece gapps yüklemesinde hata alıyorsanız dosya bozuk olabilir. Yeniden indirip tekrar yüklemeyi deneyin.
Yine olmasa cwm arayuzunde install bolumundeydi sanirim toggle signature verify bölümüne bi kere tıklayın. Sonra tekrar yüklemeyi deneyin.
Olmadi cm12 yi kurun sonrasında manuel olarak google uygulamalarini apk olarak internetten indirin
O zaman dediğim gibi install bölümünden toggle signature verify i seçmen lazimwarnning no file_contexts (status 7) hatası
Dosyalarin bozuk inms. Tekrar indirmen lazimwarnning no file_contexts (status 7) hatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?