baskahmet
Üye
Değişmiyor genelde. Stock romda internete girmiyordu hazır rom var bende s5 lollipop deneyim dedim ve iyi gidiyor bende az ram kullanıyor şarjım da iyiGuzel gidiyor sarja kotu gidiyor bi fark yok ama hangi ulkenin stockunu indiriyim rusya haric baskahmet
rusya hariç hangisinni önerirsinDeğişmiyor genelde. Stock romda internete girmiyordu hazır rom var bende s5 lollipop deneyim dedim ve iyi gidiyor bende az ram kullanıyor şarjım da iyi
Kardeşim benim bak değişmiyo diyorum sonuçta aynı romrusya hariç hangisinni önerirsin
valla stock arjantin kurdum bunda kalcam artık valla bak türkiye sürümü gelene kadar kalcam bundaKardeşim benim bak değişmiyo diyorum sonuçta aynı rom
bende tekrar stock rusya kurdum bunlar bana gore degilvalla stock arjantin kurdum bunda kalcam artık valla bak türkiye sürümü gelene kadar kalcam bunda
aynen benim 3 saattir %74 uyku modundabende tekrar stock rusya kurdum bunlar bana gore degil
fazla gitmis hemde cok . 3 saatte uyku modunda 26 sarj gitmis baya cok. ayrica ulkeye gore pek fark etmiyor rom. sadece turkiye gelse icim rahatlaraynen benim 3 saattir %74 uyku modunda
yok zaten şarj romu yüklediğğimde 74 dü 100 değildifazla gitmis hemde cok . 3 saatte uyku modunda 26 sarj gitmis baya cok. ayrica ulkeye gore pek fark etmiyor rom. sadece turkiye gelse icim rahatlar
Hee anladim. Kalibre yap istersen de bunlari buraya yazma konum var oraya yaz bu konu cm12 konusuyok zaten şarj romu yüklediğğimde 74 dü 100 değildi
Format atin hocam. Cwm girip vipe data ve cache yapinselam hocam acil yardım dediklerinizi yaptım tel kernelde acıldı android güncellenior falan dedi dil seçimine kaldı google play durduruldu hatası veriyor başka işlem yaptrımıyor
Format atin hocam. Cwm girip vipe data ve cache yapin
Kaç dakikadır bekliyorsunuz 15 dk nın üstünde bekliyorsanız mecbur stock rom kurucaksınız veya bu romu tekrar kurcaksınızYaptım ama bu sefer mavi bişey cıkıyor onun etrafında ışık yanıp sönüyor ama başka birşey olmuyor
sen hangi rom dasınKaç dakikadır bekliyorsunuz 15 dk nın üstünde bekliyorsanız mecbur stock rom kurucaksınız veya bu romu tekrar kurcaksınız
CM 12 Officialsen hangi rom dasın
son güncelleme ile nasıl oldu romCM 12 Official
Ben ayın 10 unda yayınlanan sürümü kullanıyourm güncelleme yapmadım.Bu romda dediğiniz sorunlar yokson güncelleme ile nasıl oldu rom
ben de rehberdeki bazı kişiler kendi kendine siliniyordu ayrıca pil çabuk bitiyordu ve kamera harici karta kayıt yapmadığı için bırakmıştım
bu sorunlar düzeldimi
ben stok kullanıyorum rus 4.4.2 pil ömrü şuan şarj %100 iken 12 saat kullandım %38 olduBen ayın 10 unda yayınlanan sürümü kullanıyourm güncelleme yapmadım.Bu romda dediğiniz sorunlar yok
Stock hrzaman iidr bnceben stok kullanıyorum rus 4.4.2 pil ömrü şuan şarj %100 iken 12 saat kullandım %38 oldu
cm12 dahamı iyidir sence
Kaç dakikadır bekliyorsunuz 15 dk nın üstünde bekliyorsanız mecbur stock rom kurucaksınız veya bu romu tekrar kurcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?