Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Konu Sahibi

Gorselinde ne var?
Tema ve duvar kağıdı kullanarak kendi zevkine göre görseli duzenleyebilirsin.

bu arada ben telefonda sürkli bişey indridim uğraştım falan ondanda inmiş olabilir bataryayı ne yaptın anlamadım.
Kalibre ettim yani bataryayi roma alistirdim. Nası anlatayım bilmiyorum. Romda daha iyi sarj icn kalibre edilir.

kaptan23

Üye
Gorselinde ne var?
Tema ve duvar kağıdı kullanarak kendi zevkine göre görseli duzenleyebilirsin.
evet haklısın ama discoveriden kalma bi r takıntı çok hoşuma giderdi bu linkte s4 de uyarlanmış videosu var bakarsanız sevinirim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konu Sahibi
evet haklısın ama discoveriden kalma bi r takıntı çok hoşuma giderdi bu linkte s4 de uyarlanmış videosu var bakarsanız sevinirim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Görseli beğenmedim
Yani kendin launcher, tema ve widget kullanarak cihazını daha güzel bir hale getirebilirsin.

djraghav

Üye
Abi nasil kalibre edicem bataryayi ?

Pariel

Üye
Arkadaşlar müzik playerde problem var bunu nasıl çözeriz

Pariel

Üye
İlk kendi kendine durdu hatası verdi biraz müzik dinledim ama daha sonrada hiç çalışmadı şuan hiç çalışmıyor

djraghav

Üye
Basima gelmedigi icin bilemedim telefonu ac kapa duzelmediyse kisa sureligine google music den dinle cozum bulana kadar

Pariel

Üye
Peki kardeşim lakin bu yeni playeri hiç beğenmedim olmazsa 11'e dönüş yapıcam çok hataları var 12 nin
Bu arada teşekkürler cvp için

djraghav

Üye
Bence donme surekli guncelleme geliyor duzeltirler elbet birde ben suana kadar bir hata gormedim burde telefonun orjinal romundan daha hizli bence takilmalar yasiyordum artik yasamiyorum 5 e gectikten beri