özür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama miui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım
özür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama möiui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım
Bilmem bana berbat geldi suan şarjı doldurdum bitene kadar bakalim ne kadar ekran suresi verecek. Tahminimce en az 4 saat 25 dakika civarı. Ama bundan daha yuksek bekliyorum
özür dilerim sadece rom yükleme kısmını okudum çok vaktim yoktu go launcheri idnirdim denedim gene aynıydı ama miui 6 temasını yükledim düzeldi launcher ile ilgili birşey sanırım yinede teşekkür ederim şimdi gidip konuyu okuyacağım
arkadaşlar çok güzel bi roma benziyor ama bilen bir arkadaş tan merak ediyorum s4 mini ye color os rom yüklenebilirmi diyeceksisnz kitkat varken jb kim bakar ama görsellik ve özellik olarak çok iyi yardımcı olursanız sevinirim...