arkadaşlar bu rom hakkında bilgi verir misiniz şuan ne durumda artısı eksisi nedir? Bir de ilk defa 2 gb interneti doldurmak üzereyim 2 yıldır neden böyle oldu acaba?
romun unofficali yüklü şuan bende ve ilk defa veri kullanımında 2 gb dolmak üzere nasl oldu anlam veremedim o yüzden sorayım dedim şuan nasıl ama bırakmak istemiyorum arayüz çok hoş bunda cm 11 gibi sağlam olsaydı bi
Rom gayeet guzel bence veride hic sorun yasamadim unoffical ise 20141224 surumune gecebilirsin ben o surumde hic problem gormedim veri probleminizide daha once yasamadim.
romun unofficali yüklü şuan bende ve ilk defa veri kullanımında 2 gb dolmak üzere nasl oldu anlam veremedim o yüzden sorayım dedim şuan nasıl ama bırakmak istemiyorum arayüz çok hoş bunda cm 11 gibi sağlam olsaydı bi
muhtemelen ay başı çıkan yeni romu yüklerim zaten )) sağlam olsun temiz olsun bir kere olsun istiyorum o yüzden veri ve şebeke sorunu yaşıyordum orjinal de ve cm11 de bunda sorun yaşamadım çok sevinmiştim
şöyleki teli sıfır aldım 3g ve 2g otomatik olan moda aldım hangisi çekerse diye giriyorsun vs her şey güzel şebeke bir kere tamamen gittimi tünel ya da benzeri yere girince gidiyor ya telefon tekrar şebekeyi bulamıyor ve şebke yok olarak kalıyor taki teli kapa aç yapana kadar
bu sürümde eksikler bayağı fazla bekleyip görmek lazım ben şuan son sürümdeyin hatası var klasik yukardaki sorun konuşurken kesilme internet bağlanmama ya da geç bağlanma wifi yi unutma kaydedildi demesine rağmen vs şarjıda cm11 seviylerinde yemeye başladı ayrıca sanırım düzeltme işlemleri ile 3 ayı bulacak ilk snaphot çünkü güncelleme olayı illa hafıza kartından yapılma olayı kalkmış ellede oluyor anca geldi bu özellik mesela )
Arkadaşlar rom 20.01.2015 tarihli olarak güncellendi. Değişiklik olarak; arama esnasında sesin kesilmesi, sinyal kalitesinin az olması, arama çevirici ve durum çubuğu uygulamalarının beklenmedik şekilde durması, ses kodekleri güncellemesi, kamera uygulaması ve sürücüsünde güncellemeler, ota üzerinden güncelleme yapabilme, tema desteği ve hızlı ayarlar gibi pek çok önemli güncelleme yapılmış. Deneyen varsa güncelleme sonrasındaki yorumlarınızı alabilir miyiz.