Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
nasıl yani telefon normal açıldı şuan saati sıfırlamış sadece 00.00 die birde android simgesinde anahtar dönüyordu ya ortasında bundan dikkat işareti çıktı 2sn ile kapandı tekrar recovery yapmadan açıldı
dostum sorun bu güncellemeyi kuramıyorum bugünün güncellemesini telefondan elle indirdim yani bu rom zaten vardı bugünkü güncellemeyi yüklemiyor telefon açılıp kapanıyorbu günün güncellemesi 15dk da anca indi telefona kurayım dedim açılış ekranında recovery menü gelince tekrar başlatma yaptı neden kuramıyorum şuan güncellemeyi?
dostum sorun bu güncellemeyi kuramıyorum bugünün güncellemesini telefondan elle indirdim yani bu rom zaten vardı bugünkü güncellemeyi yüklemiyor telefon açılıp kapanıyor
tekrar indirdim aynı hata gene şu android robotu geliyor yatık vaziyete geçip karnında dikkat işareti çıkıp kapanıyor ama telefon şuan sorunsuz çalışıyoranlamadım neden oldu böyle xplore ile nereye indiriyor ki
3-4 tane baktım download a ama yokgüncelleme sorunlu olaiblir mi
arattım dosya adı ama çıkmadı bişey neyse yeni güncelleme gelince deneyim birolmazsa sd karttan kurarım artık napalm
Zıp olarak Arat cıkar
Şimdi indirdim yükleyip dönüş yaparım.
Cevap yazmazsam anlakı sorunlu
Elimde pc de yok telefon açılır inşallah
arattım dosya adı ama çıkmadı bişey neyse yeni güncelleme gelince deneyim birolmazsa sd karttan kurarım artık napalm
Bahadir abi arkadasin sorunu recovery acilmiyormusGüncellemede Sorun yok yukledım.
Konudaki linkten indirip recovery den yükleyin.
Bahadir abi arkadasin sorunu recovery acilmiyormus
KatlyorumOnun çözümü belli stock rom yukleyecek.
recovery açılmuyorsa stok rom kurunkonudan indirip kurarım sıkıntı değlde aynısı olabilir mibirde stock dediğiniz nedir tam olarak
konudan indirip kurarım sıkıntı değlde aynısı olabilir mibirde stock dediğiniz nedir tam olarak
recovery menü iptal olmuşyeni güncelleme ile düzelmez sanırım önerebileceğiniz ve geri cm 12 kurabileceğim bir rom söyleyebilir misiniz? ayrıca bu durumun bir sakıncası varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?