Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Konu Sahibi

Yazdıklarından bir şey anlamadım??

Telefon açılıyor mu açılmıyor mu?
Sorunun nedir anlayamadım doğrusu iki yorumunda birbirinden bagımsız.

bu günün güncellemesi 15dk da anca indi telefona kurayım dedim açılış ekranında recovery menü gelince tekrar başlatma yaptı neden kuramıyorum şuan güncellemeyi?
dostum sorun bu güncellemeyi kuramıyorum bugünün güncellemesini telefondan elle indirdim yani bu rom zaten vardı bugünkü güncellemeyi yüklemiyor telefon açılıp kapanıyor

Konu Sahibi
dostum sorun bu güncellemeyi kuramıyorum bugünün güncellemesini telefondan elle indirdim yani bu rom zaten vardı bugünkü güncellemeyi yüklemiyor telefon açılıp kapanıyor

Xplore ile bak bakalım ındırdıgın rom açılıyor mu?
Hatalı indiyse zıp acılmaz

tekrar indirdim aynı hata gene şu android robotu geliyor yatık vaziyete geçip karnında dikkat işareti çıkıp kapanıyor ama telefon şuan sorunsuz çalışıyor anlamadım neden oldu böyle xplore ile nereye indiriyor ki

Konu Sahibi

Download klasörüne bakabılırsın

3-4 tane baktım download a ama yok güncelleme sorunlu olaiblir mi

arattım dosya adı ama çıkmadı bişey neyse yeni güncelleme gelince deneyim bir olmazsa sd karttan kurarım artık napalm

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Zıp olarak Arat cıkar
arattım dosya adı ama çıkmadı bişey neyse yeni güncelleme gelince deneyim bir olmazsa sd karttan kurarım artık napalm

Şimdi indirdim yükleyip dönüş yaparım.
Cevap yazmazsam anlakı sorunlu
Elimde pc de yok telefon açılır inşallah

konudan indirip kurarım sıkıntı değlde aynısı olabilir mi birde stock dediğiniz nedir tam olarak

recovery menü iptal olmuş yeni güncelleme ile düzelmez sanırım önerebileceğiniz ve geri cm 12 kurabileceğim bir rom söyleyebilir misiniz? ayrıca bu durumun bir sakıncası varmı

Konu Sahibi
recovery menü iptal olmuş yeni güncelleme ile düzelmez sanırım önerebileceğiniz ve geri cm 12 kurabileceğim bir rom söyleyebilir misiniz? ayrıca bu durumun bir sakıncası varmı

Yenı rom yükledıgınde wıpe Yapamayacağın için sorunlar cıkabılır.
Stock rom yuklemen mantıklı bir seçim olacaktır.

çok temiz bir şekilde tekrar cm12 kurmak istiyorum ? en baştan nasıl bir yol izleyeyim
stock için türkiye mi sağlam olur yoksa rusya mı?

Son düzenleme: