Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Artık belli başlı can sıkıcı hatalar belli oldu diyebiliriz. Şu an cm11 değil 10.1 deyim. Touchwizsiz zor durdum cm11 de 3-4 gün ve o arada olabildiğince hatalar konusunda yardım olmaya çalıştığımı düşünüyorum. Yeni sürümü merakla bekliyorum.
Cok tskler sen testerlerin basindasin sir mordred ve hasanenes hepinizin eline koluna saglik

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, scope_123 ve hasaneness

hasaneness

hasaneness

Üye
Benimde kablosuz modemim yokken bu yonteni denemistim yavas ve kesintiliydi hep kesiliyordu 10 dk varsa 30 dk kesiliyodu diyebilirim sana tavsiyem ne yap ne et kablosuz modem al :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam pc de wireless yok :) bu o yuzden lazim
Bu imkansiz eger dogru anladiysam tlfon ile bir modemden internete baglandin tlfondaki interneti bilgisayara veremezsinama internet paketin varsa tlfda onu bilgisayara aktarabilirsin ama tlfnun suruculerini bilgisayara kurman sart

scope_123

Üye
Yalnız aklıma şöyle bir şey takıldı daha önce de söylemiştim ama bu stock ramli hurtsky kerneli kurduğumda (önceden ve yükledikten sonra wipe işlemlerini yaptıktan sonra) kasılmalar yaşadım nedendir bilmiyorum ama bir gün bekedim belki düzelir diye restart yaptım ama 1-2 gün kasılmalar oldu hep.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız aklıma şöyle bir şey takıldı daha önce de söylemiştim ama bu stock ramli hurtsky kerneli kurduğumda (önceden ve yükledikten sonra wipe işlemlerini yaptıktan sonra) kasılmalar yaşadım nedendir bilmiyorum ama bir gün bekedim belki düzelir diye restart yaptım ama 1-2 gün kasılmalar oldu hep.
Wipe yapmanin amaci kalinti dosyayari temizlemek ve yapilan degisiklikleri sisteme optize etmektir dedigin gibi takilma varsa kernel kaynakli olabilir diye dusunuyorum farkli bir kernel denedinmi aynisi oluyormu

scope_123

Üye
khan kernel de öyle bir şey yaşamadım ama hutsky de kesinlikle her şeyi doğru yapmama rağmen takılmalar yaşadım. Bir de şunu farkettim. stock kernelde şarj 100 olmuyordu hiç ama custom kernel yükleyince 100 ü gördüm.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
khan kernel de öyle bir şey yaşamadım ama hutsky de kesinlikle her şeyi doğru yapmama rağmen takılmalar yaşadım. Bir de şunu farkettim. stock kernelde şarj 100 olmuyordu hiç ama custom kernel yükleyince 100 ü gördüm.
Wipe yapmadan kurmayi denedinmi

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Telefonun şarjı yüzde yetmişteyken üç tane flash açıkken fotoğraf çekiyorum şarj bitiyo :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 demi

yokartk

Üye
Arkadaslar ben de ki telefon beklemesinde fazla sarj gitme skntisi devam ediyor. Telefon radyosu tarafindan kullanilan pil yaziyor altinda da. Hucresel veriden mi acaba dedim dondurdum onu da ama hala ayni emiyor resmen pili. Cm 10.1 de ve cm 11 de yasiyorum bu sikintiyi. Cm 9da yoktu var mi cozumu olan.

sir mordred

sir mordred

Üye
Batarya %75 gosterebilir ama aslinda %1 mis bu nedenle kapanmistir yani calibrasyon ile ilgili problem

Kesinlikle haklısın kalibre sorunu var gibi duruyor

@sir mordred ustaya bi danismak lazim

Hurtsky kernelin kasmalar oluşturmasını bende yaşadım ve hurtsky'a sordum bunun nedeninin zram olduğunu düşünüyoruz ama yeni versiyon hurtsky kerneli yükleyebilirsin kasılmalar azalmış gibi görünüyor

scope_123

Üye
Tecrübem olduğu için tekrar söylüyorum. Fotoğraf çekerken telefon bir anda kapanıyorsa, yeniden başlatınca değerler oldukça değişiyorsa batarya bitmiş demektir. Bana zamanında oldu aynısı bataryaya baktım şişmiş... Arkadaşın demesine göre bataryanın bitmiş olması gerekiyor yani bence söylenene göre kalibreyle alakası olmaması gerek.
Hurtsky kernelin kasmalar oluşturmasını bende yaşadım ve hurtsky'a sordum bunun nedeninin zram olduğunu düşünüyoruz ama yeni versiyon hurtsky kerneli yükleyebilirsin kasılmalar azalmış gibi görünüyor[/quote' Alıntı:
Umarım azalmıştır yeni versiyonda.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Dedigin gibi pilin omrude bitmis olabilir