Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
cm11'de olanlar şu 3 hatayıda deneyebilirmisiniz?

1-camera360 ultimate uygulamasını ilk açtığınızda tamamen siyah erkanla karşılaşıyoruz ama ilk fotoğrafı çektikten sonra uygulama mükemmel çalışıyor(şuan diğer kamera uygulamalarını test edemedim ama belki diğer kamera uygulamalarıda böyledir örneğin camera zoom fx gibi)
2-kendi kamerasında video moduna alın ve ayarlardan 480p çözünürlüğü seçin daha sonra videoya çekmeye başlamadan 2 parmağınızla ekranda zoom yapmaya çalışın çalışmıyor(kısacası zoom çalışmıyor)
3-internetten youtube'a girdiğinizde ve birşey arattığınızda arama sonuçları videolar tamamen siyah
ustam galiba haklısın bir tek sen tespit yapıyorsun bu konuda seni tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve hasaneness

sir mordred

sir mordred

Üye
camera360 ultimate ve camera zoom fx uygulamalarını deneyen oldumu?

ayrıca kendi kamerasında 480p video modunda zoom çalışıyormu test edebilirmisiniz?
Video sorunu olmustu ilk olarak video oyle dedim ama daha baska videolardada ayni sıkınti vardi

video hatası dediğin oynatılamaması mı yoksa başka birşeymi? çünkü youtube videoları bende gayet iyi çalışıyor ama işte youtube'da arama yaptığımızda videolar siyah(önizlemeleri yok) görünüyor

hasaneness

hasaneness

Üye
Video hatasi dedigim kusura bakmayin eksik yazmisim su youtubedaki onizlrme sıkıntisimdan bahsetmistim video calisiyor izleyebiiyorum ama onizleme duz siyah

Usta haklisin 480p de zoom calismiyor

Son düzenleme:

Enisina

Üye
%50 şarj gösteriyordu telefon kapandı şarja taktım %0 dan başladı

sir mordred

sir mordred

Üye
Video hatasi dedigim kusura bakmayin eksik yazmisim su youtubedaki onizlrme sıkıntisimdan bahsetmistim video calisiyor izleyebiiyorum ama onizleme duz siyah

Usta haklisin 480p de zoom calismiyor

Teşekkürler kardeşim onaylamalar için :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

scope_123

Üye
Evet dediğim gibi önizleme simsiyah. Listeye eklenebilir.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
bayfeat

bayfeat

Üye
Ya bişey dicem üstatlarım. biz bu telefonlarda radyo dinleyebiliyoruz internetsiz programlar aracılığı ile televizyon izleyemezmiyiz. ? cin malları telefon bilene izletebiliyor :D

sir mordred

sir mordred

Üye
Ya bişey dicem üstatlarım. biz bu telefonlarda radyo dinleyebiliyoruz internetsiz programlar aracılığı ile televizyon izleyemezmiyiz. ? cin malları telefon bilene izletebiliyor :D

Maalesef çünkü internetsiz radyo dinlememizi sağlayan program olan spirit fm sadece telefonun içinde bulunan radyo alıcı çipini çalıştırarak radyo dinlememizi sağlıyor ve bu mantıkla tv izleyebileceğimizi düşünmüyorum çünkü telefonun içindede tv alıcı bir çip olduğunu sanmıyorum bu sebepten imkan yok maalesef

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Maalesef çünkü internetsiz radyo dinlememizi sağlayan program olan spirit fm sadece telefonun içinde bulunan radyo alıcı çipini çalıştırarak radyo dinlememizi sağlıyor ve bu mantıkla tv izleyebileceğimizi düşünmüyorum çünkü telefonun içindede tv alıcı bir çip olduğunu sanmıyorum bu sebepten imkan yok maalesef
olsa güzel olurdu :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Malesef imkansiz

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
hasaneness

hasaneness

Üye
Su sm11 bildirim ekraninin sayfalari arasinda geciste lag var bu herkeste var mi?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Onaylayan varsa ekleyelim

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
yani sürümü nezaman paylaşırlar bellimi bilen varmı

sir mordred

sir mordred

Üye
yani sürümü nezaman paylaşırlar bellimi bilen varmı

Arco reyiz ne zaman isterse o zaman :DCamera360 ultimate ve camera zoom fx uygulamalarını deneyen yokmu?

@Bysalih41 Ayrıca sanırım video modda zoom çalışmıyor hatasını ekleyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87 ve hasaneness
bayfeat

bayfeat

Üye
S.a arkadaşlar size birşey danışcam acilde yardımınıza ihtiyacım var. ya ben şimdi avea intouch 2 root yaptım ama ben orjinal romu düzenlemek istiyorum. cmlerim hepsi çok hatalı cm11 kurdum watsap felan açılmıyor çok durduruldu hatası veriyor.bende orjinal romu düzenlicemde işte bana yardımcı olcak bir konu bilen varmı.orjinal romu düzenlemek istiyorm sadece arkadaşlar.. :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
S.a arkadaşlar size birşey danışcam acilde yardımınıza ihtiyacım var. ya ben şimdi avea intouch 2 root yaptım ama ben orjinal romu düzenlemek istiyorum. cmlerim hepsi çok hatalı cm11 kurdum watsap felan açılmıyor çok durduruldu hatası veriyor.bende orjinal romu düzenlicemde işte bana yardımcı olcak bir konu bilen varmı.orjinal romu düzenlemek istiyorm sadece arkadaşlar.. :)
İntouch 2 icin en stabil rom 4.0.4 cm11 burdaki romu yuklemeye calisti isen hata alman normak
Arco reyiz ne zaman isterse o zaman :DCamera360 ultimate ve camera zoom fx uygulamalarını deneyen yokmu?

@Bysalih41 Ayrıca sanırım video modda zoom çalışmıyor hatasını ekleyebiliriz
@sir mordred usta konuya eklendi

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
hasaneness

hasaneness

Üye
Daha once soz konusu olmustu twitter uygulamasinda ana sayfayi yenileyince ses takilma yapiyor

• Beğen
Tepkiler: scope_123

scope_123

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness