Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Ben suan bu mesaji ART kullanirken yolluyorum :) yeniden baslattim ama 10 dk surmedi 1-2 dakika sürdü ama eger dalvikten ART'a gecerken yada ART'dan dalvike gecerken 10 dk sürüyor ve yaklasik 96 tane uygulamayi optimize ediyor

ART bende de aktifti ama er reboot yapışımda neden hep 18 uygulama optimize ediyor anlamadım? Her seferınde bunula mı uğraşıcam ve yüzde 99 olan şarjı 93 e indiriyor. Yani tam kontrol etmedim ne kadar sürüyor diye ama en az 5 dk sürüyor. Romu ilk yüklediğimde 96 uyguluma optimize etti tamam ama daha sonrasından her yeniden başlat yapınca 18 uygulamayı optimize yapmasını anlayamadım. ??

sir mordred

sir mordred

Üye
ART bende de aktifti ama er reboot yapışımda neden hep 18 uygulama optimize ediyor anlamadım? Her seferınde bunula mı uğraşıcam ve yüzde 99 olan şarjı 93 e indiriyor. Yani tam kontrol etmedim ne kadar sürüyor diye ama en az 5 dk sürüyor. Romu ilk yüklediğimde 96 uyguluma optimize etti tamam ama daha sonrasından her yeniden başlat yapınca 18 uygulamayı optimize yapmasını anlayamadım. ??

Emin olmak icin ART'ta iken tekrar yeniden baslattim sorun yok gibi duruyo

scope_123

Üye
Emin olmak icin ART'ta iken tekrar yeniden baslattim sorun yok gibi duruyo

Ben ne kernel yükledim ne bir uygulama script tweak vs yaptım. Temizden kurdum zaten yanlış bir şey yapmış olsaydım ART ı kullanamazdım. ART a geç dediğimde yeniden başlatıldı 96 uygulama optimize yaptı uzun bir süre. Romu kurar kurmaz yaptım bunu. Daha sonrasında uygulamalarımı yükledim. Bir iki gün kullandım. Şarj etmek için kapattığım için telefonu bu sayede fark ettim. Yüzde 100 olunca telefonu açtım bir baktım durduk yere 18 uygulama optimize yapıyor acaba farkında olmadan bir şey mi yaptım dedim. Bir daha ki aynı adımda yine uygulama optimize ediyor ve kısa bir süre de değil. Mecburen bırakmak zorunda kaldım romu. Durum bu. Store dan uygulama indirme haricinde hiçbir şey yüklenmedi telefona.

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben ne kernel yükledim ne bir uygulama script tweak vs yaptım. Temizden kurdum zaten yanlış bir şey yapmış olsaydım ART ı kullanamazdım. ART a geç dediğimde yeniden başlatıldı 96 uygulama optimize yaptı uzun bir süre. Romu kurar kurmaz yaptım bunu. Daha sonrasında uygulamalarımı yükledim. Bir iki gün kullandım. Şarj etmek için kapattığım için telefonu bu sayede fark ettim. Yüzde 100 olunca telefonu açtım bir baktım durduk yere 18 uygulama optimize yapıyor acaba farkında olmadan bir şey mi yaptım dedim. Bir daha ki aynı adımda yine uygulama optimize ediyor ve kısa bir süre de değil. Mecburen bırakmak zorunda kaldım romu. Durum bu. Store dan uygulama indirme haricinde hiçbir şey yüklenmedi telefona.

Bilmiyorum ama Ben 1 haftadir cm11 'I ART'ta kullaniyorum ve dedigin sorunla hic karsilasmadim(kim bilir belki ilerde karsilasirim) bendede script tweak mod vs yüklü degil ve shazam ve temple run'dan baska bi uygulama da yok bu sebeplerden pek yardim edemeyecegim ama yüklediginUygulamalarin ART uyumlu olup olmamasindanda kaynakli olabilir

scope_123

Üye
Ben uygulamalark listelim.
Facebook
Whatsapp
Turkcell hesabim
Youtube
Greenify
Subway surf
Temple run 2
Twitter
Es dosya yoneticisi
Xda dan indirdigim cm11 icin walkman player ( bundan suphelenmeye basladim simdi :D)
Bu kadar. Baska bir uygulama yok.
NOT: Ayrica sunu soyli. Art ta uygulamar felaket derecede diger surumlere gore cok fazla yer kapliyor. Cm10.1 de 40-50 mb olan facebook cm11 art ta 87mb :D 250mb bosta var :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben uygulamalark listelim.
Facebook
Whatsapp
Turkcell hesabim
Youtube
Greenify
Subway surf
Temple run 2
Twitter
Es dosya yoneticisi
Xda dan indirdigim cm11 icin walkman player ( bundan suphelenmeye basladim simdi :D)
Bu kadar. Baska bir uygulama yok.
NOT: Ayrica sunu soyli. Art ta uygulamar felaket derecede diger surumlere gore cok fazla yer kapliyor. Cm10.1 de 40-50 mb olan facebook cm11 art ta 87mb :D 250mb bosta var :D
art ta malesef böyle

sir mordred

sir mordred

Üye
Network modu çalışmıyor. Bu hatayi deneyecekler ilk önce ayarlardan interface~quick settings panels~tiles and layout'dan network modunu eklesinler daha sonra mobil veri açıkken durum çubuğunu indirip network moduna tıklayarak 2G'yi seçsinler biraz 2G'de internette dolaştıktan sonra yine network moduna tıklayarak 2g/3g ye alsinlar(yani 3g'yi aktiflestirsinler) ama bu hamlemizden sonra internet 3g'ye çıkmıyor sürekli edge'de(2g) kaliyor bu romu kullananlar onaylayabilirlermi?@Bysalih41 bence aramalarda sesin az olması sorununu silebiliriz ben hiç karşılaşmadim başka karşılaşan arkadaş olsaydi buraya yazardi zaten

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Network modu çalışmıyor. Bu hatayi deneyecekler ilk önce ayarlardan interface~quick settings panels~tiles and layout'dan network modunu eklesinler daha sonra mobil veri açıkken durum çubuğunu indirip network moduna tıklayarak 2G'yi seçsinler biraz 2G'de internette dolaştıktan sonra yine network moduna tıklayarak 2g/3g ye alsinlar(yani 3g'yi aktiflestirsinler) ama bu hamlemizden sonra internet 3g'ye çıkmıyor sürekli edge'de(2g) kaliyor bu romu kullananlar onaylayabilirlermi?@Bysalih41 bence aramalarda sesin az olması sorununu silebiliriz ben hiç karşılaşmadim başka karşılaşan arkadaş olsaydi buraya yazardi zaten
Ok

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye

Teşekkürler :)Bir hata ile daha karşılaştım sanirim şimdi şöyle ilk önce telefonu %20-40-50 ye kadar şarj edin daha sonra not edin bakalım yüzde kaç diye daha sonra telefon şarj cihazına takılı iken(şarj oluyor iken) telefonu yeniden başlatın sonra şarj yüzdenize bakın önceki değerden çok farklı bir deger çıkıyor yani batarya kalibrasyonu sorunu var

@Bysalih41 arama yaparken sesin az gelmesi sorununu silip onun yerine bu hatayı ekleyebilirsin

scope_123

Üye
Teşekkürler :)Bir hata ile daha karşılaştım sanirim şimdi şöyle ilk önce telefonu %20-40-50 ye kadar şarj edin daha sonra not edin bakalım yüzde kaç diye daha sonra telefon şarj cihazına takılı iken(şarj oluyor iken) telefonu yeniden başlatın sonra şarj yüzdenize bakın önceki değerden çok farklı bir deger çıkıyor yani batarya kalibrasyonu sorunu var

@Bysalih41 arama yaparken sesin az gelmesi sorununu silip onun yerine bu hatayı ekleyebilirsin
Bu sıkıntıyla birçok romda karşılaştım ve gerçekten sinir bozucu. Bu yüzden şarjdayken yeniden başlatma yapmıyorum hiçbir zaman.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
Cm11'i tek ben kullaniyorum galiba hata bildirimi ve onaylamasi tek başıma yapıyorum :D:D:D:D:D:D

• Beğen

scope_123

Üye
Cm11'i tek ben kullaniyorum galiba hata bildirimi ve onaylamasi tek başıma yapıyorum :D:D:D:D:D:D
Bu yolda yalnız değilsin :DBelli başlı hatalar belli artık. Ben birçok uygulamayı denedim bi sorun bulamadım. Müzikte sorun yok. Whatsapp ta sorun yok. Aramalar sorunsuz.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

Tamamdir ustam kusura bakmayin yogunum bu aralar

Enisina

Üye

aynı sorun bendede var 2g-3g geçişte sorun var

scope_123

Üye
Stock ramli hurtsky kerneli yükledikten sonra kasılmalar yaşadığım için romu sildim ve sıfırdan tekrar yükledim art sistemine geçtim. Şarj 100 de 100 iken 8 saat 45 dakikada yüzde 12 şarj gitmiş. Şaşırdım neden böyle oldu ki?

sir mordred

sir mordred

Üye
cm11'de olanlar şu 3 hatayıda deneyebilirmisiniz?

1-camera360 ultimate uygulamasını ilk açtığınızda tamamen siyah erkanla karşılaşıyoruz ama ilk fotoğrafı çektikten sonra uygulama mükemmel çalışıyor(şuan diğer kamera uygulamalarını test edemedim ama belki diğer kamera uygulamalarıda böyledir örneğin camera zoom fx gibi)
2-kendi kamerasında video moduna alın ve ayarlardan 480p çözünürlüğü seçin daha sonra videoya çekmeye başlamadan 2 parmağınızla ekranda zoom yapmaya çalışın çalışmıyor(kısacası zoom çalışmıyor)
3-internetten youtube'a girdiğinizde ve birşey arattığınızda arama sonuçları videolar tamamen siyah

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Youtube Video sorunu olmustu ilk olarak video oyle dedim ama daha baska videolardada ayni sıkınti vardi
Onizleme sıkıntısi

Son düzenleme:
burak_102

burak_102

Üye

önce art yapıp sonra dalvik e dönünce veya sonra yine art a geçince bende de aynısı oldu sinir bozucu. bu arada 3G hatası cm10.1 de de mevcuttu zaten.

scope_123

Üye
Yok ben direkt dalvikten art a gectim bir daha da dalvik e donmemistim.Tarayicidan youtube a girince video onizlemeleri siyah. Bnde farkettim. Videolar sorunsuz calisiyor ama.Batarya kalibrasyonu sıkıntılı. 99 dan basliyor.

• Beğen