Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Evet aynen bu sorunu bende yaşadım ve bu konuda mevcut. Ekran görüntüsü koyacaktım fakat ekran görüntüsünde beyazlık gözükmüyor. Sende yaşadıysan vardır böyle bir sorun biraz daha tartışıp listeye ekleyebiliriz. Ayrıca dikkat et ekranın en solunda boydan boya bir ekran kayması da olabilir çok ince bir şekilde bende oldu beyaz nokta ile birlikte.
Aynen ince bir cizgi var bu ilk surumde dahada belirgindi ve netten indirdigin uygulamalar degil mucteba file managerdada var mesela yada tapatalkta yok :D

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

hasaneness

hasaneness

Üye
Aynen ince bir cizgi var bu ilk surumde dahada belirgindi ve netten indirdigin uygulamalar degil mucteba file managerdada var mesela yada tapatalkta yok :D

Herkesten bi ricam var lutfen beni hatta bizi daha iyi anlicaksiniz gelistirici seceneklerinden dokunmalari aktif edin ve ekranin en sagina dokunup sol tarafina bakin ekranin solindada olusacaktir dokunma izi :D

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

scope_123

Üye
Herkesten bi ricam var lutfen beni hatta bizi daha iyi anlicaksiniz gelistirici seceneklerinden dokunmalari aktif edin ve ekranin en sagina dokunup sol tarafina bakin ekranin solindada olusacaktir dokunma izi :D

O halde listeye eklenebilir bu. Ekran kaymasi ve beyaz nokta diye.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
baska hata bulan varmı ben bulamadımda :D

bayfeat

bayfeat

Üye
hmm anladım sorunu nasıl üretiyorsun adım adım yazarmısın? (galiba şöyle ekran kapalı kulaklığı taktıktan sonra telefonu açmaya çalıştığında telefon açılmıyor kendini resetliyor. böyle dimi?)
aynen kardeş bak ben bu sorunlarla çoğu cwm sürümüyle bu sorunuyla karşılaştım. kurduklarımda watsap viber 3-4 tanede ıvır zıvır niye böyle oluyor anlamadım kardeş. aynı dediğim gibi bazen reset bilene atmıyor ben pilini çıkartıp takıyorum başlatıyorum kardeş.. diğer romlardada aksine böyle bir durumla hiç karşılaşmadım :) sadece cm 10.1 de yaşamadım oda çok uzun süre kullanmadım onu. :)
neyse anladımki beni anlamışsınız teşekkür ederim arkadaşlar. başka tespit eden varmı birde şu angry bird goyu açmıyor :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
aynen kardeş bak ben bu sorunlarla çoğu cwm sürümüyle bu sorunuyla karşılaştım. kurduklarımda watsap viber 3-4 tanede ıvır zıvır niye böyle oluyor anlamadım kardeş. aynı dediğim gibi bazen reset bilene atmıyor ben pilini çıkartıp takıyorum başlatıyorum kardeş.. diğer romlardada aksine böyle bir durumla hiç karşılaşmadım :) sadece cm 10.1 de yaşamadım oda çok uzun süre kullanmadım onu. :)
neyse anladımki beni anlamışsınız teşekkür ederim arkadaşlar. başka tespit eden varmı birde şu angry bird goyu açmıyor :D

Maalesef angry bird go'yu açmamasının sebebi ram yetersizliği bu yüzden yapacak bisey yok

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness
bayfeat

bayfeat

Üye
Maalesef angry bird go'yu açmamasının sebebi ram yetersizliği bu yüzden yapacak bisey yok

anldım kardeş :/ bu arada spirit radyoyu denedinizmi radyo dinlerken birisi arama yaptığında karşının sesi geliyor bazen ama senin sesin hiç gitmiyor yeniden başlatılınca radyoyu açmazsan düzeliyor :/ bu hata ile çok karşılaştım ben 2-3 kere 2 hafta içerisinde karşılaştım bu hata ile bilginiz olsun..

sir mordred

sir mordred

Üye
anldım kardeş :/ bu arada spirit radyoyu denedinizmi radyo dinlerken birisi arama yaptığında karşının sesi geliyor bazen ama senin sesin hiç gitmiyor yeniden başlatılınca radyoyu açmazsan düzeliyor :/ bu hata ile çok karşılaştım ben 2-3 kere 2 hafta içerisinde karşılaştım bu hata ile bilginiz olsun..

bahsettiğin hata uygulamadan kaynaklı olabilir yani rom hatası olmayabilir ama birde şöyle dene kulaklık takılı müzik dinlerken gelen aramayı kabul et ve bak bakalım ses seviyesinde sorun varmı?

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
burak_102

burak_102

Üye
1. 2. ve 3. hataları onaylıyorum sol üst köşede beyazlık bende de oluyor

bayfeat

bayfeat

Üye
bahsettiğin hata uygulamadan kaynaklı olabilir yani rom hatası olmayabilir ama birde şöyle dene kulaklık takılı müzik dinlerken gelen aramayı kabul et ve bak bakalım ses seviyesinde sorun varmı?
onda bir sıkıntı yok kardeş müzik dinlerken gelen aramalarda sıkıntı yok. :) ama spirit radyoda o yok onu dinlerken gelen aramdan ses gelmiyor o hataya nasıl çözüm buluruz peki ? :D
:D

Mücteba

Mücteba

Üye
onda bir sıkıntı yok kardeş müzik dinlerken gelen aramalarda sıkıntı yok. :) ama spirit radyoda o yok onu dinlerken gelen aramdan ses gelmiyor o hataya nasıl çözüm buluruz peki ? :D
nasipse bi dahaki surume duzeltilir

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
sir mordred

sir mordred

Üye

maalesef spirit fm'in geliştiricisinin çözmesi gereken bir hata olduğu için ona ulaşmak lazım

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kaymasi ve sol ust kosede ekran da beyaz nokta cikmasi hatasuni onayliyorsaniz konuya ekleyeyim arkadaslar
onaylama için çok teşekkürler kardeşim benim bulduklarımda aynısı @Bysalih41 hata listesini güncelleyebilirsin kardeşim. 1 yeni hata daha hata bulundu(ekran kapalı iken kulaklık takınca ekran açılmıyor)bunu ekle geri kalan hatalardan ise 1. 2. ve 4. hataları silebilirsin
Duzenlendi hocam

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred

scope_123

Üye
Ekrandaki sorunları onaylıyorum.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ok

Mücteba

Mücteba

Üye

hasaneness

hasaneness

Üye
Ben art kullanamiyorum secenege tikladigimda reboot yapiyor ve yine dalvik secili oluyor