Cm11 hatalari bu baslikta

Whatsapp'da biraz önce deneme amaçlı video gönderdim hiçbir sorun olmadı ama şarj animasyonunda sıkıntı var

Tepkiler: ONUR5544 ve -Oruc

ONUR5544

Üye
Kernelden Kaynaklı Galiba Usta.
ayrıca Otomatik parlaklık olmuyor.
Galaxy wonder cihazimizda ortam isigi sensörü bulunmamakla beraber, otomatik parlakliginda calismamasi normal. Saygilar

Tepkiler: lavasoft95 ve sir mordred
Galaxy wonder cihazimizda ortam isigi sensörü bulunmamakla beraber, otomatik parlakliginda calismamasi normal. Saygilar

Evet kesinlikle doğru tamda diyeceğim şeyi yazmışsın
Otomatik parlaklığın çalışmaması bir hata değil donanımların kısıtlamasıdır

Tepkiler: ONUR5544

T.serdar

Üye
4.4.2 paranoid android rom icin hafiza degisikligi yapilabiliyormu?

T.serdar

Üye

grupta bunlari gordumbende boyle yapmak istiyorum bunu nasil hangi romla yapabilirim acil cevap verirseniz sevinirim ve statusbar resimdeki çok güzel o statusbarı nerden bulabilirim simdiden tesekkurler

grupta bunlari gordumbende boyle yapmak istiyorum bunu nasil hangi romla yapabilirim acil cevap verirseniz sevinirim ve statusbar resimdeki çok güzel o statusbarı nerden bulabilirim simdiden tesekkurler
Rom benim rom ama eklentiler var. Status bar sanırım flymeOS mu ne öyle birşey vardı xda da onu kurmuş sanırım.

fecral

Üye
Linkini atabilirsen çok iyi olur kardesim bide flashladiktan sonra wipe yapicakmiyiz?
burada bulabilirsin. bunu indirip, yükleyeceğiniz ya da olan kernelin içindeki boot.img ile değiştirin demiş. yukarıda flashlıyacaksın demişim ama, yöntem bu şekilde olacak. kernelin içindeki boot.img dosyasıyla değiştireceksin. boot.img dosyası flashlanır mı bilmiyorum @sir mordred hocamıza sormak lazım. eğer flashlanıyorsa flashlarsın.
ayrıca bunu roma dahil ettikten sonra kameranın çalışmayacağını da belirtmiş Madridii haberin olsun.

Tepkiler: sir mordred

T.serdar

Üye
Saol bilgilendirdigin icin o zaman romu degistirmeyeyim ben eyw kardesim

Tepkiler: fecral
@sir mordred @lafactorial hocam ya bana yardim edin rom degismekten sıkıldim cm11 duzgun yuklememe ragmen video cekemiyorum-oynatmiyorda. Bana saglam bir rom onerirmisnz? Lutfen ya

Hayirli cumalar .

evet kardeşim boot.img flaşlanabilir yada dediğin gibi herhangi bir kernel zip dosyasının içindeki boot.img ile değiştirilerek cwm'den flaşlanabilir
terminalden flaşlamak için boot.img dosyasını sdcard0'ın içine atın daha sonra terminal emülatörü açın ve aşağıdaki komutları sırasıyla girin
su
dd if=/storage/sdcard0/boot.img of=/dev/block/mmcblk0p8
reboot

telefon yeniden başlayınca kerneli kontrol edin bu kadar
@sir mordred @lafactorial hocam ya bana yardim edin rom degismekten sıkıldim cm11 duzgun yuklememe ragmen video cekemiyorum-oynatmiyorda. Bana saglam bir rom onerirmisnz? Lutfen ya

Hayirli cumalar .

stock rom atıp dene eğer hala sorun varsa(video kaydetme/oynatma) bu demektir ki donanımsal bir arıza vardün bahsettiğim şarj animasyonu hatası çözüldü

kernel hatasıymış(arco çözdü) bende hotfix yayınlayayım dedim

işte hotfix(kernel)

kerneli indirin ve cwm'den flaşlayın wipe cache ve wipe dalvik cache yapmayı unutmayın

hayırlı günler arkadaşlar kerneli deneyip geri bildirim yapabilirmisiniz arkadaşlar sizdede sorunun çözüldüğünnden emin olmam lazım
sadece kerneli flaşlayın ve telefonu kapatın daha sonrada telefon kapalı halde iken şarja bağlayın şarj animasyonu çıkıyormu diye kontrol edin

geri bildirimlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Tepkiler: fecral

-Oruc

Üye

uStam sorunu dun yasadim yeniden basladiim bi sonra birdaha olmadi sabah baktigimda batarya dolmustu

uStam sorunu dun yasadim yeniden basladiim bi sonra birdaha olmadi sabah baktigimda batarya dolmustu

Sorun şarj olması değil kardeşim sorunsuz şarj oluyor zaten fakat telefon kapalı iken şarja takıldığında şarj animasyonu görünmüyor

-Oruc

Üye
Sorun şarj olması değil kardeşim sorunsuz şarj oluyor zaten fakat telefon kapalı iken şarja takıldığında şarj animasyonu görünmüyor

ustam duzeltiorum bende ou demek istedim zaten şarj animasyonu bende gorunuor