En son sürümde meydana gelen donma problemlerinin neden kaynaklandığı bulundu. Sorun roma entegre edilen new theme engine'dan kaynaklanıyor ve bu sorunla karşılaşan sadece biz değiliz örneğin s2 cm11 romundada bu sorunlar var. Ve new theme engine cm takımı tarafından geliştirildiği için muhtemelen yakında tüm bu sorunları çözerler o yüzden iş sadece beklemeye kalıyor
1-Ses azaltıp arttırılamıyor. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor fakat sese etki etmiyor. Ayrıca ses seviyesi en aza alındığında ses komple kapanıyor sonrasında açıldığında ise ses gelmiyor.
2-Apollo uygulaması açılıp hoparlördeyken şarkı başlatıldıktan sonra kulaklık takılırsa 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltılıp arttırılamıyor(kulaklıktayken)
Yeni sürümü yükledikten sonra mobil internete bağlanamıyorum, apn eklemek istediğimde kaydet dememe rağmen eklediğim apn gözükmüyor. Play store dan Apn Turkey uygulamasını da indirdim sonuç değişmedi
Yeni sürümü yükledikten sonra mobil internete bağlanamıyorum, apn eklemek istediğimde kaydet dememe rağmen eklediğim apn gözükmüyor. Play store dan Apn Turkey uygulamasını da indirdim sonuç değişmedi
Yahu şarj su gibi gidiyor. Greenify de kullanıyorum nafile... Yarım saat telefonu ellemeden müzik dinliyorum hiçbir sıkıntı yok. Şarj yüzde bir iki gitti. Ama ekranı açayım birkaç uygulamaya gireyim sarj akmaya başlıyor yeni sürüm gayet iyi ufak tefek yenilikler var yeni tema motoru haricinde...