sir mordred
Üye
Az önce denedim lpa aktifken sorun oluyo fakat lpa kapalıyken bir sorun yok.
Az önce denedim lpa aktifken sorun oluyo fakat lpa kapalıyken bir sorun yok.
Kesinlikle Bende 2 dakika önce spotify ile denedim(lpa kapalıydı) hiçbir sorun yoktu aynı şekilde apollo'da da yok o yüzden sorun lpa'dan kaynaklı olabilir
Demek ki lpa açıkken oluyo bu sorun, apollo'da çalışmıyor zaten.
lpa'yı açınca sorun çıktı mı? Ben şimdi kapatıp yeniden başlattım ama yine verdi hatayı. Bi de kapatınca gerçekten apollo çalışmaa başlıyor.
Benle aynı sorunu alanlar için geçici çözüm: Müzik programından çıkmadan duraklatın şarkıyı, sonra açmak istediğiniz programı açınca bildirim ekranından oynata basın. Her ana sayfaya dönmeniz gerektiğinde böyle yaparsanız otobüste rezil olmaktan kurtulursunuz.
Benle aynı sorunu alanlar için geçici çözüm: Müzik programından çıkmadan duraklatın şarkıyı, sonra açmak istediğiniz programı açınca bildirim ekranından oynata basın. Her ana sayfaya dönmeniz gerektiğinde böyle yaparsanız otobüste rezil olmaktan kurtulursunuz.
Bugun otobuste basıma geldı ılk orda yasadım: Dbende lpa aktıf degıl ses yonlendırme sorunu varBenle aynı sorunu alanlar için geçici çözüm: Müzik programından çıkmadan duraklatın şarkıyı, sonra açmak istediğiniz programı açınca bildirim ekranından oynata basın. Her ana sayfaya dönmeniz gerektiğinde böyle yaparsanız otobüste rezil olmaktan kurtulursunuz.
Bugun otobuste basıma geldı ılk orda yasadım: Dbende lpa aktıf degıl ses yonlendırme sorunu var
Bu arada beyler script çevirisi yapıyorumda ıng den turkceye ısı olmayan veya yardım edebılecek var mı pbboard scripti yerı degıl ama sızden yardım almak için yazdım
2500 satır 400 e kadar geldım ama arda uzun olanları cevıremedım
Yada bu sorunla karşılaşan arkadaşlar lpa kullanmasınlar(kesin çözüm)Aslında bu sorunu arco'da biliyor(lpa açıkken oluşan audio routing(ses yönlendirme) sorunlarını) hatta o yüzden lpa'yı hatırlarsınız önceki versiyonların birinde kullanıma kapattı(anca build.proptan tekrar aktif edilmesi gerekiyor)Bu Lpa hatalarını birleştirerek tek olarak şu şekilde listeye ekleyebiliriz:
Lpa aktifken oluşan sorunlar(apollo müzik oynatamıyor ve spotify gibi bazı müzik uygulamalarında ses yönlendirme(audio routing) sorunu var)
Lpa kapalıyken de aynı hatayı veriyor. Bu sefer Spotify benzeri uygulamalara Apollo da katıldı. Cihazın kendi müzik programından da aynı sorunu alıyorum.
Lpa kapalıyken de aynı hatayı veriyor. Bu sefer Spotify benzeri uygulamalara Apollo da katıldı. Cihazın kendi müzik programından da aynı sorunu alıyorum.
Lpa kapalı iken ne spotify'de ne de apolloda hiçbir sorun yok ve sanırım Hakan'da lpa kapalı iken hiçbir sorunla karşılaşmadı(lafactorial) sizde nasıl bu sorunlar oluşuypr anlamış değilim birde sorun yaşadığınız uygulamalarin verilerini silerek tekrar denermisiniz(Ayarlardan apollo ve spotify'inin verilerini temizleyin)
Birde @melodileriyakar bir önceki mesajında lpa'yı kapatınca apollonun çalıştığını söyledin şimdi çalışmamaya mı başladı?
Yaptım sonuç aynı düzelmedi. Apollo çalışıyor sadece kulaklık hatası var.
Galiba ben ve birkaç kullanıcı(lafactorial ,enveryiğit) çok şanslıyız ki bu hatalarla karşılaşmıyoruzbu yüzden hata ortak olmadığı için listeye ekleyemeyiz maalesef birde romu tekrar temizce kurup deneyebilirmisin? (Bu sefer kesinlikle lpa'ya dokunma )
Valla son iki sürümü temizce on kez kurmuşumdur hep aynı.bence en azından ses hatası olarak yazın derim ilk bahsettiğin şekilde. Bi hata var biz o hatayı bulamıyoruz ondan eminim.
Ortak olmayan hataları ekleyemeyiz maalesef çünkü aynı telefonu kullanıyoruz aynı recovery kullanıyoruz aynı romu kullanıyoruz ve üstüne üstlük romları hepimiz muhtemelen temizce yükledik o yüzden romdan kaynaklı hatalar bende varsa sendede olmalı bende yoksa sendede olmamalı
Audio routing(ses yönlendirme) problemleri lpa etkin iken oluşuyor(bu hatayı arcoda biliyor) bu hatayı bildirmeliyiz eğer lpa etkin iken oluşan ses yönlendirme sorunları bir sonraki versiyonda çözülürse belki lpa kapalı ikende oluşan sorunlarda çözülebilir(emin değilim ama)
O kadari olacak artık ya dediğim türk usulü yöntemle idare edicez daha iyisi gelene kadar. Yalnız bi daha Ipa ile oynarsam iki olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?