Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sistem uygulasindan bir uygulama sildiyseniz bu sorun olusuyor ben denemistimEkranimin en ust sol dip kosesinde kucuk beyaz kare seklinde bir sey var.
Rica ederimOnaylama için teşekkürler @Bysalih41 zil sesi hatasını listeden silebilirsin ayrıca bahsettiğin beyazlık ne yapınca oluşuypr yada kendiliğindenmi oluşuyor?
En azindan deneyin herseyi uc kullanicida yeterlikullanan kişi sayısı daha çok az. benle birlikte en fazla iki üç kişi vardır diye tahmin ediyorum
En azindan deneyin herseyi uc kullanicida yeterli
@Bysalih41 aşağıda yazdıklarımı konuya eklersen sevinirim kardeşim:
hata rapor edicek arkadaşlar cwm sürümünün 6.0.4.5 ve üstü olduğundan emin olsunlar daha sonra romu(cm11) temiz yüklediklerinden emin olsunlar(romu temiz yüklemeyenlerin hataları kabul edilemez çünkü romu temiz yükleyen arkadaşlar bu hatalarla karşılaşmıyor olabilirler)
rom yükleme adımları sırasıyla uygulanabilir:
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
advanced menüsünden
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüsünden
-format system
-format sdcard0
önceki romdan kalan artık parçaları temizlik işlemleri tamamlandı şimdi yeni romu flaşlamaya
install zip from'dan ilk önce romu daha sonra gapps dosyasını flaşlayın bu kadarbugün media dosyalarını deniyecem bakalım bug(hata) varmı deneyeceğim media türleri:
-ogg -wav -wma -mp4(ses) -amr -aac -avi -3gp -mp4(video) -mkv
akşama sonucu rapor ederim
media dosya türlerinin çalışması aslında bir nebze programla da alakası yok mu? mp4 (ses) ve mp4 videoyu denedim sorun yok.
biliyorum örneğin mx player'la bütün media türlerini rahatlıkla oynatabiliriz fakat native olarak yani kendi video sistemiyle bu dosya türlerinin oynatılması lazım eğer oynatılmıyorsa hata var demektir telefonumuzun donanımlarının çözebildiği kodekler şuradan bakılabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunları deneyecem
kesinlikle öyle bir durum oldugunda program çalıştırabilecek ve telefon çalıştırmazsa telefonda yani romda sıkıntı vardır. dediklerimin haricinde dene zaman kaybı olmasın
ya şu an tel bomboş yeni bir rom yüklenmesini bekliyor iki günde bir rom değiştirme hastalığı oldu bende ne yüklesem ?? sir
şu romu deneyebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
görünüş olarak güzel duruyo gapps dosyasınıda herhangi bir cm11 gapps dosyasını yükleyebilirsin
Tamam bugun denicem oneri icin tskşu romu deneyebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
görünüş olarak güzel duruyo gapps dosyasınıda herhangi bir cm11 gapps dosyasını yükleyebilirsin
bu edit rom xda'da baya popüler ben daha yüklemedim ama yüklemeyi düşünüyorum
Tamam bugun denicem oneri icin tsk
Tamam bugun denicem oneri icin tsk
art sistemi bunda çalışmaz sanırım ?
TsklerYa CM 11 de ben kulaklık takıyorum ekran kapalı iken ya telefon resetliyor kendini yada ekran uyanmıyor mecburen ben batarya çıkartmak zorunda kalıyorum. ayrıca ben sprit radyo dinlerken birisi aradıgında karşı tarafın sesini duyuyorum ama sesim gitmiyor. yani ben kimse aaramadan öncede kapatsam sprit radyoyu gene sesi gelmiyor karşının mecburen reset atıyorum. çok lag var takılıyor ayrıca bu hatalar giderilse çok güzel olucak ve ortak bir sorunumuz olarak çok ingilizce var türkçeleştirilmeli yeni gelen özellikler...
Bu hatayi dogrulayan varmi arkadaslarBen darkcm kullaniyorum usb teethering bazen calismiyor
Ya CM 11 de ben kulaklık takıyorum ekran kapalı iken ya telefon resetliyor kendini yada ekran uyanmıyor mecburen ben batarya çıkartmak zorunda kalıyorum. ayrıca ben sprit radyo dinlerken birisi aradıgında karşı tarafın sesini duyuyorum ama sesim gitmiyor. yani ben kimse aaramadan öncede kapatsam sprit radyoyu gene sesi gelmiyor karşının mecburen reset atıyorum. çok lag var takılıyor ayrıca bu hatalar giderilse çok güzel olucak ve ortak bir sorunumuz olarak çok ingilizce var türkçeleştirilmeli yeni gelen özellikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?