scope_123
Üye
Son çıkan hurtsky ı yükledim ART a geçtikten sonra bi kasılma vardı yine bir de s4 luancher ı yükleyince iyice karıştı sistem ama görsellik vs harika dediğim gibi şu hurtsky da bi sıkıntı var önceden de yazmıştım v2 için v3te de sorun oldu. cm kerneli bence daha iyi ama onunda rami düşük zaten ram e dert yanıyoruz orijinal ram i de kullanamaz olduk sinirlendim kaldırdım.Ne gibi bir terslik
Haklisin eger luncher veya baskabirsey denediysen yapabilir2 gündür bir sorun var arkadaşlar okumadım hiçbiryerde bu sıkınıtyı
Durduk yere bir anda ekranın parlaklıgı artıyor sonra güç düğmesine bastığımız zaman çıkan menu çıkıyor ve 3-4 sanıye sonra telefon kapanıyor samsung yazısında dönüp duruyor sürekli res atıyor. fakat sarj ederken böyle bir sıkıntı yok.
Son yüklediğim programları sildim fakat hala aynı bir değişme yok. pili çıkarıp tekrar başlatınca düzeliyor. Varsa böyle bir soruna çözümü olan yazsın. olmadı akşam tekrar rom atıcaz.
Hepsiburada@sir mordred usta bi gelisme varmi xda da sana actigin konu icin donus yapan oldumu
2 gündür bir sorun var arkadaşlar okumadım hiçbiryerde bu sıkınıtyı
Durduk yere bir anda ekranın parlaklıgı artıyor sonra güç düğmesine bastığımız zaman çıkan menu çıkıyor ve 3-4 sanıye sonra telefon kapanıyor samsung yazısında dönüp duruyor sürekli res atıyor. fakat sarj ederken böyle bir sıkıntı yok.
Son yüklediğim programları sildim fakat hala aynı bir değişme yok. pili çıkarıp tekrar başlatınca düzeliyor. Varsa böyle bir soruna çözümü olan yazsın. olmadı akşam tekrar rom atıcaz.
Uygun kernel bul tekrar deneCm10 yükledim aynı sorun devam ediyor arkadaşlar biri bana bir çözüm söylsein allah aşkına kafayı yicem.
şu anda parlaklık artmıyor diğer olaylarda yok direk kapatıyor samsung yazısında duruyor deliricem pili çıakrtıp başlatınca açılıyor beş dkka sonra yıne aynı. bazen hiç olmuyor. Kullanamıyorum telefonu
2 gündür bir sorun var arkadaşlar okumadım hiçbiryerde bu sıkınıtyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?