sir mordred
Üye
Tmm deniyim bi tekrar sonucu yazarim
Tmm bu sefer oldu daha once 2tane denemistim mavi ekranda kalmisti yalniz dediiniz kerneli bulamasim reboorn v2 yi yikledim rami ayni ve kasma cok fazla
Bizden de bi arco ciksaydi iyi olurdu
Peki sabirla bekliyoruz o zaman
Gokhanmoral ilgilense su cm11 ile ne iyi olurduİşte dediğim kernel :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Keşke ama xda'da toplam türk geliştirici sayısı toplasan en fazla 20 eder ama aralarında öyle bir türk geliştiricisi varki dünya çapında ünlenmiş ismi gökhan moral. İnternetten araştırabilirsiniz yada google'ye xda gokhanmoral yazarak xda profiline bakabilirsiniz adam arco'dan bile daha bilgili bir geliştirici(bana göre) zaten xda'daki profilinde "senior recognized developer" yazıyor buradan bile anlayabiliriz demem o dur ki maalesef pek fazla geliştiricimiz yok xda'da
Sır mordred usta san bişey soru cam sen neden hala wonder kullanıyorsun mesela.ben daha ogrenciyim lisede o yüzden: )
Bende bir turlu vazgecemedim su tlfndan katiliyorum sana ustaGüzel sorunedenine gelirsek ilk android telefonum galaxy w biraz bu sebepten ve diğer sebebe gelirsek bu rom işlerine iyice sarınca yeni telefon almayıp eski telefon üzerinde en son android deneyimini yaşamak daha güzel geliyor. Bir sonraki alacağım telefonuda söyleyeyim kesinlikle nexus 4
Ne gibi bir terslikcm11 editleme yaptım ben çok da güzel oldu ama tam ısınamadım nedense bişey var ama çözemedim bı terslik hissettim kaldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?