reloqram
Üye
Şuan yayınlamış sanırım hocam sorunları aynı heralde denediniz mi ?Arkadasim zaten cumartesi gunu dedim saat 2 - 3 hangi gune denk geliyor bana en gec salindediler cumartesi gunu icin de yayinlana bilir dendi
Hocam denedikten sonra konusma 3g vs gibi hataları vardı sanırım onlar devam ediyor mu ?cm11 tekrar donmuştum aksam senın için yükleyip bakayımdemekki bilmediğim daha çok sey var bu hoşuma gitti
Söyledim fakat bana dedikleti elimizden geleni yapiyoruz zaten dediŞuan yayınlamış sanırım hocam sorunları aynı heralde denediniz mi ?
Hocam denedikten sonra konusma 3g vs gibi hataları vardı sanırım onlar devam ediyor mu ?
Hadi inş bekliyoruzSöyledim fakat bana dedikleti elimizden geleni yapiyoruz zaten dedi
Hocam güncelleme yaparken wipe ve telefonu fabrika ayarlarına göndermeye gerek varm ı ? ve Novafusion kendi software koymuş yükleme ekranını detaylı anlatabilirmisiniz?cm11 8 aralık güncellemesi geldi arkadaşlar
Guncellemek icin sifirlamadan indirin ve recovery den daha once yaptiginiz ayarlari yaparak yukleyin olur bazen olmama sorunuboluyor o zaman sifirlayip yapHocam güncelleme yaparken wipe ve telefonu fabrika ayarlarına göndermeye gerek varm ı ? ve Novafusion kendi software koymuş yükleme ekranını detaylı anlatabilirmisiniz?
(LÜTFEN OLMAMA SORUNLARI DERKEN NEDENLERİNİ DE BELİRTİNİZ.)Guncellemek icin sifirlamadan indirin ve recovery den daha once yaptiginiz ayarlari yaparak yukleyin olur bazen olmama sorunuboluyor o zaman sifirlayip yap
Bir Süredir girememiştim bildiri için teşekkürlercm11 8 aralık güncellemesi geldi arkadaşlar
Krdes ayarlar>telefon hakkinda cynogenmod guncellemeleri bosunami kondu nicin ota olarak guncellemeyi vermiyorlar ikidebir siteye girip guncellemek zor oluyor !!Guncellemek icin sifirlamadan indirin ve recovery den daha once yaptiginiz ayarlari yaparak yukleyin olur bazen olmama sorunuboluyor o zaman sifirlayip yap
Tüm sorunlar giderilmeden rom yarıda bırakılsa shoş durmaz bence cok iyi olducm 12 çıkmış hala cm 11 e güncelleme veriyor adamlar dalga geçiyor resmen.
haaklısınız ama malesef bilmiyoruzKrdes ayarlar>telefon hakkinda cynogenmod guncellemeleri bosunami kondu nicin ota olarak guncellemeyi vermiyorlar ikidebir siteye girip guncellemek zor oluyor !!
Hocam ayarlarda telefon hakkındaya gel.Orada derleme numarası yazan yere arka arkaya bas(4 yada 5 kez)zaten artık geliştiricisiniz diye uyarı verir.Oradan çıktığında ayarlar menüsünde performans diye bir seçenek çıktığını göreceksin.O menü altında işlemci ayarlarını ondemand ve minimum işlemci hızı 200,maximum işlemci hızını 1000 yap.O ekranda Gpu kullanım hızını görebilirsin,biraz bekle.işlemci hızı 200 e düşerse sorun yok.kullanmaya devam et.Biraz beklediğin halde hala 1000 de duruyorsa,telefonun wifi sini kapat ve telefonu yeniden aç.Sonra aynı yerden Gpu hızına bak.200 e düştüğünü görürsün inşallah.Eğer düşerse telefon bundan sonra kendini uykuya almaya devam eder ve pilin daha çok gitmeye başlar.Hocam CM11 yükledim S3 mini kullanıyorum ama inanılmaz bir şarj sorunu yaşıyorum. Telefon sürekli uyanık gözüküyor. Var mıdırbir çözüm yolu?
Xposed ve ds battery saver uygulamasını kur derin uykuya geçerHocam CM11 yükledim S3 mini kullanıyorum ama inanılmaz bir şarj sorunu yaşıyorum. Telefon sürekli uyanık gözüküyor. Var mıdırbir çözüm yolu?
aynen geldi ve mobil internet daha az şarj yiyiyor artıkCm 11 e yeni güncelleme geldi sanırım (12.12.2014 güncellemesi)
Cm 'nin normalde sarj problemi vardı çok iyi olmuş ayrıca telefon performansı arttı bendeaynen geldi ve mobil internet daha az şarj yiyiyor artık
İnternet üzerinden 2450 mAh batarya aldım cm11 bir günü rahat çıkarıyorCm 'nin normalde sarj problemi vardı çok iyi olmuş ayrıca telefon performansı arttı bendeşu cm12 artık kullanılabilir hale gelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?