Galaxy S4 Mini İ9190 Cm-13. Marshmallow Official Nightly(Sürüm T. 2015-12-22 )

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
kameranın dışında uygulamaları hafıza kartına atma durumuda yok sanırım şuan için :)
kameranın dışında uygulamaları hafıza kartına atma durumuda yok sanırım şuan için :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
App2sd programları hata veriyo zaten. Bence sdye taşıma modu gelecekse tüm verilerle taşıması daha mantıklı olurdu
Son güncellemede menüde dokunmatik tuşlarda hata vermeye başladı inşallah düzeltilir

• Beğen
Tepkiler: Dn@

sozer

Üye
App2sd programları hata veriyo zaten. Bence sdye taşıma modu gelecekse tüm verilerle taşıması daha mantıklı olurdu
Son güncellemede menüde dokunmatik tuşlarda hata vermeye başladı inşallah düzeltilir
14.01 sürümünü wipe yaptıktan sonra yükledim dediğin hata bende yok gayet memnunum

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ONIZLEMELER:

CEVIRI HATALARI:

BIRI BANA BUNUN NE OLDUGUNU BULSUN :D

reflex

reflex

Üye
Dpı ile oynama vede ilerleyen zamanlarda snapshot sururmleri ile daha iyi ve stabil olucaktir

exp_l0it

exp_l0it

Üye
yalniz harbiden root yetkisi bazi uygulamalarda calismiyo :(
wifikill kullanamiyorum. root checker de ise root var. cok garip..
supersu kuruyorum kodu guncelleyemiyor. twrp / stock recovery ile denedim basarisiz
simdi cm12.1 snapshot denedim wifikill hala calismiyo :/
noldu bu roota ya nasil halledicez bunu
wifi kill 2.2 degil 2.3.2 calisiyomus pardon :bilmm:ah

berk alican

Üye
arkadaşlar uzun süredir romu kullanıyorum. Şarj konusu sıkıntı ve arada donmalar oluyor ancak hergün iyileşiyor

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97

berk alican

Üye
hocam en şarjdan başka sıkıntısı var mı ?

Açıkcası cyanogen uygulamalarını kullanmıyorum mesajlama gibi. hep google kullanıyorum.
Hatalar Google chrome açılırken bazen çöküyor.
Dediğim gibi arada çok nadir donuyor.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Açıkcası cyanogen uygulamalarını kullanmıyorum mesajlama gibi. hep google kullanıyorum.
Hatalar Google chrome açılırken bazen çöküyor.
Dediğim gibi arada çok nadir donuyor.
bende google kullanmiyorum :D
bende sadece agir uygulamalar kasiyo. asphalt 8 gibi. chrome arada bende de gidiyo. mozilla youtubede arka plana atinca teklemeye basliyo filan..

Dn@

Dn@

Üye
bende google kullanmiyorum :D
bende sadece agir uygulamalar kasiyo. asphalt 8 gibi. chrome arada bende de gidiyo. mozilla youtubede arka plana atinca teklemeye basliyo filan..

Ozaman snapshot'u bekleyecez bu şekil her dakika sil yükle yapmaktansa beklemek daha iyi

exp_l0it

exp_l0it

Üye
sil yukle yapmiyorum valla guncelleme kuruyo sadece

berk alican

Üye
Arkdaslar update ota dn çekiyor siz kuruyorsunuz.
Bugün update geldi Cyanogenmod api update yapmis telefon kasiyor yuklemeyin

Yukledikten sonra bildirim çubuğu patladi neyse duzelttim ama hala kasiyor telefon. Tavsiyem ya sıfırdan kurun yada bugünkümu kurmayın

enesblgic

Üye
arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum bu romu ama son günlerde sist arayüzü fazla durdurmaya başladı ekranı açtığımda bazen dokunmatik işlemiyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor başka ufak tefek hatalara gelirsem ekran kapalıyken bildrim gelince ekran kararık yani siyah beyaz oluyor.
Bide xposed yükleyemedim nasıl yüklerim arkadaşlar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
hocam en şarjdan başka sıkıntısı var mı ?
sarda sundan oturu sikinti var. ekran bazen siyah piksellerde kaliyo ekran tamamen kapanmiyor bunu en iyi gece farkediyosunuz.

baskahmet

baskahmet

Üye
Cm13 ıcın xposed zıplerı olması lazım ınternetten bulup cwm den flaslayın. Xda da kesın vardır

nuhatd

nuhatd

Üye
Bende (status 7) hatası aldım ve bir şekilde halletim. romu ve gappsı başarıyla yükledim ama çok büyük bir sorun var. Telefonu bilgisayara bağlayınca hiç bir şekilde görmüyor.Sadece sarj alıyor. odin ile bir şey yüklemek istedik orda sıkıntı yok görüyoe samsung driverleri de yüklü ne yapmam lazım bu konuyla ilgili

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
dostum ilk takmada şarj mı dosya paylaşımımı wifi mi gibi sorular soruyordu onu görmezden geldiğni ya da bildiğini varsayarak yukarıda dediklerinden yola çıkarak usb portlarını değiştir ya da farklı pc de dene tam olarak neyden kaynaklandığı çözelim zira öyle bir sorun yaşayan tek kişisin şuan

Üst Alt