Clio 1.216v Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

abcde

Üye
    Konu Sahibi
ben karar verdim alıcam bu aracı.fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

aTTra

Üye
İyi güzelde herkes aracın nasıl olduğundan bahsetmiş fakat yeni çıkacak olan CLİO III'ten bahsetmemiş, neden?

Ben olsam almam, 2 - 3 ay daha beklerim CLİO III alırım, çünkü CLIO III gelince eski CLİO'ların pabucu dama atılacak, 2. elleri felan piyasa etmiyecek, hoş şu andada etmiyorda neyse...

( Tabii maddi durumlar el veriyorsa )

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(aTTra &#064; Jan 6 2006, 10&#58;45 PM) [post=247036]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İyi güzelde herkes aracın nasıl olduğundan bahsetmiş fakat yeni çıkacak olan CLİO III&#39;ten bahsetmemiş, neden?

Ben olsam almam, 2 - 3 ay daha beklerim CLİO III alırım, çünkü CLIO III gelince eski CLİO&#39;ların pabucu dama atılacak, 2. elleri felan piyasa etmiyecek, hoş şu andada etmiyorda neyse...

( Tabii maddi durumlar el veriyorsa )
[/b][/quote]
aTTRa clio 3 martta gelicek ve ben piyasaya yüksekbir fiyattan gireceğini tahminediyorum(26-27000 ytl gibi)şu andaysa 19000ytl fiyatı var bunu değerlendirmem gerektiğini düşünüyorum

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
walla 1.2 16v bi araba tam bilemiorum (bende 1.2 palio war) ona yakın bişedir basmazsan az yakar basarsan güzel kaçar heralde

RockFord Fosgate

Üye
ah be delmıra:)))eger fıyatta baya ındırım warsa al derım ama yok ben beklerım yenısını alırım yuksek fıyattan dersen bekl derım cunku yenısı coookkk guzel&#33;

cyberxman

Üye
abcde kardeş, ahada sana site adı, gir bi karıştır derim sana...

abcde

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum faydalı bi siteymiş

RockFord Fosgate

Üye
abcde ınsallah alırsın:)

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 7 2006, 08&#58;58 PM) [post=247753]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abcde ınsallah alırsın:)
[/b][/quote]
RockFord Fosgate aldım aracı dostum. Teşekkür ederim temennin için.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hayırlı olsun , kazasız belasız cezasız binmeniz dileğimle..

kalebakir

Üye
hayırlı olsun

RockFord Fosgate

Üye
hayırlı olsun kardes&#33;&#33;kazasız belasız darısı basıma:)))(99 honda VTI bı bulsam)

cyberxman

Üye
hayırlı olsun abcde kardeş, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... umarım bi gün bende avatarıma kavuşurum ve tabi diğer arkadaşlarda kendi araçlarına...

abcde

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar.Daha iyileri sizlerin olur inşallah.

abcde

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ilk izlenimlerim olumlu iç işçilik eskisine nazaran daha başarılı olmuş.Hararet ve benzin göstergeleri digital yapmışlar şık durmuş baya performans beklediğimden iyi hayalkırıklığı yaşamadım.

RockFord Fosgate

Üye
gaz kapatınca gecıkmelımı cwp verıyo yoksa hemen kacıyomu???

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 8 2006, 07&#58;46 PM) [post=248642]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gaz kapatınca gecıkmelımı cwp verıyo yoksa hemen kacıyomu???
[/b][/quote]
bundan önceki aracımda clio rxt 1.4 tü onda gaz kapatınca hemen tepki vermezdi.Bu araçta daha hızlı tepki veriyo sebebine gelince (öyle söylendi bana)gaz teli yokmuş bu araçta elektronik bir irtibat sözkonusu yani. 1.2 lik birmotor için oldukça tatminkar.

RockFord Fosgate

Üye
ewet gaz telı yok bularda ama motor cok zayf ya demek memnunsun hayırlı olsun

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 8 2006, 09&#58;28 PM) [post=248706]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewet gaz telı yok bularda ama motor cok zayf ya demek memnunsun hayırlı olsun
[/b][/quote]
aslında megan hb alıcaktım ama onada bütçem yetmedi aslını istersen ben performans severim ama nedense ekonomi ağır bastı

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O zaman hem performans hem de ekenomi için çok iyi olan Yeni Kia Rio 1.5 TDI VGT Motor 110 Beygir alabilirdin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt