Clio 1.216v Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

abcde

Üye
    Konu Sahibi
Clio 1.216v Hakkinda
Bu araç hakkında düşündükleriniz nelerdir , almayı düşünyorum da ?

RockFord Fosgate

Üye
eger amacın yakıt tasarrufu sehır ıcınde pratık bır araba ve tatmınkara yakın bır performanssa al ama sehırler arası yol yapıyorsan veya cok seyahat edıpte konfor arıyor ıstedıgın zamanda performans arıyorsan alma derım 1.6 16V al derım ama oda sadece performans ıhtıyacını karsılayacaktır!!!

abcde

Üye
    Konu Sahibi
dostum zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(abcde &#064; Jan 4 2006, 07&#58;53 PM) [post=244906]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu araç hakkında düşündükleriniz nelerdir , almayı düşünyorum da ?
[/b][/quote]
cehaletimi mazur görün ama gökhan43 kimdiracaba ve neden mesajım değiştirildi.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gökhan43, admin yardımcısıdır. Yani Süper moderatör. Mesajında büyük harf kullandıysan ya da sorunu net bir şekilde yazamadıysan veya konu başlığı içerikle ilgisizse değiştirmeye hakkı vardır.

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 5 2006, 12&#58;26 AM) [post=245214]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gökhan43, admin yardımcısıdır. Yani Süper moderatör. Mesajında büyük harf kullandıysan ya da sorunu net bir şekilde yazamadıysan veya konu başlığı içerikle ilgisizse değiştirmeye hakkı vardır.
[/b][/quote]
anladım dostum teşekkürler.

abcde

Üye
    Konu Sahibi
bu aracı kullanan arkadaşlar varmı acaba yakıt tüketimi gerçekten düşükmü bunu çok merak ettim.

abuvice

abuvice

Üye
Tam bir genç arabası. Ama konfor arıyorsan alınacak bi araba değil..

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Jan 5 2006, 01&#58;38 AM) [post=245292]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tam bir genç arabası. Ama konfor arıyorsan alınacak bi araba değil..
[/b][/quote]
konfordan ziyade ekonomi arıyorum ayrıca 36 yaş gençsayılırsa gencim bende

RockFord Fosgate

Üye
walla bnm arkadasta war gayet guzel kullanıyo ekonomı ıcın bırebır&#33;&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Benim kim o kadar önemli değil , hataları düzeltmek gibi işlerle meşgulüm.

Siteye üye olurken Forum Kurallarını okumuş olmanız lazım.Bir kez daha hatırlatmak isterim , BÜYÜK harf kullanmak yasak ve artarda mesaj atmak yasaktır. &#33;

Siz bu iki kurala da uymadnızxı ve ben de işimi yapıp mesajınızı düzelttim ve anlatmak istediğinizi daha açık olarak , anlamını yitirmeden editledim.

Bundan sonra daha dikkatli olmanız temennilerimle..

Saygılar.&#33;

cyberxman

Üye
eniştem aldı asos mavi bir clio, gayet ekonomik bir araç.

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 5 2006, 02&#58;45 PM) [post=245577]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benim kim o kadar önemli değil , hataları düzeltmek gibi işlerle meşgulüm.

Siteye üye olurken Forum Kurallarını okumuş olmanız lazım.Bir kez daha hatırlatmak isterim , BÜYÜK harf kullanmak yasak ve artarda mesaj atmak yasaktır. &#33;

Siz bu iki kurala da uymadnızxı ve ben de işimi yapıp mesajınızı düzelttim ve anlatmak istediğinizi daha açık olarak , anlamını yitirmeden editledim.

Bundan sonra daha dikkatli olmanız temennilerimle..

Saygılar.&#33;
[/b][/quote]
Gökhan43 teşekkür ederim.Daha dikkatli olmaya çalışıcam.Bendende sevgiler,saygılar.&#33;

cyberxman

Üye
güzel araçmış, çok memnunuz ama keşke abs&#39;si ve sunroof&#39;uda olsaydı... o zaman daha da hoş olurdu, zaten ufak bi araç, böylece içi aydınlık olurdu ve insan arabada değilde kendini dışarda hissederdi ki bu da aracın küçüklüğünü unuttururdu insana.... (eniştem okumasın bunları )

nuisance

Üye
benim annemde var kullanması falan cok rahat ama sehirler arası kullancam dersen acı cekersin eger gaza basmayı pek sevmiosan tasarruf edersin ama bu araba gaza basmadan gitmio yanı performans baya dusuk konfor diosan yeterli derece simdiye kadar da hic problem cıkarmadı sehir icinde cokk rahat eger performans duskunuym dersen pisman olabiilirsn yanlızz

cyberxman

Üye
araç şu an 270kmde 20ytl benzinle 75km yol yapıyor şehir içinde, belli bir süre sonra bu tüketimin daha da azalacağı servis tarafından söylendi, umarım dorudur.

RockFord Fosgate

Üye
walla ekonomık ama performan acısından baya zayıf&#33;&#33;&#33;

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 4 2006, 08&#58;49 PM) [post=244975]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
eger amacın yakıt tasarrufu sehır ıcınde pratık bır araba ve tatmınkara yakın bır performanssa al ama sehırler arası yol yapıyorsan veya cok seyahat edıpte konfor arıyor ıstedıgın zamanda performans arıyorsan alma derım 1.6 16V al derım ama oda sadece performans ıhtıyacını karsılayacaktır&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
herşeyi açıkca anlatmısş arakdaşımız

RockFord Fosgate

Üye
ınsallah yardımcı olabılmısımdır:)

abcde

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 6 2006, 10&#58;09 PM) [post=247005]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ınsallah yardımcı olabılmısımdır:)
[/b][/quote]
teşekkürler dostum.tavsiyelerini dikkate alıcam.

Takipçi Satın Al

Üst Alt